Dodaj do ulubionych

Kochanki pomóżcie

17.02.25, 05:04
Jestem byłą żoną rozwiodłam Zosię z powodu zdrady mojego męża tak znam kochankę ale ja się z tym pogodziłam i dogadujemy się z byłym mężem na tyle że powiedzial mi że dał kochankę „ultimatum „ że już ma dość bycia kochankiem i chce aby się rozwiodła ona niby odpowiedziała że wie o tym i że coś się wymyśli czy to prawda nie ważne nie interesuje mnie to ale od nowego roku mój były mąż sam inicjuje że mną seks i wiem może to głupie ale wiedząc że on chce coś z nią stworzyć a jednak ciągnie go do mnie mam z tego chorą satysfakcję że teraz ją zdradza ze mną chyba że się mylę 😅
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: Kochanki pomóżcie 17.02.25, 07:22
      Kochanek zdradza kochankę z byłą żoną. Śmiesznie trochę. Pewnie najlepiej ma ten twój były mąż, dwie kobiety i nie musi tego ukrywać
      • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 17.02.25, 09:22
        No właśnie on sam nie wie czego chce ale wątpię że kochanka wie że sypia ze mną od święta jak to nazwał 😅 a ja jestem ciekawa jak to się potoczy ja jestem szczęśliwa u dobrze mi samej i wiedząc to że dalej go do mnie ciągnie ale do swojego życia go już nie wpuszczę korzystam 😂😁
        • eagle.eagle Re: Kochanki pomóżcie 17.02.25, 14:02
          Grunt abyś ty wiedziała czego chcesz i była szczęśliwa. Cała reszta nie powinna się dla Ciebie liczyć.
          A facet ma po prostu albo duże libido i jest leniwy aby szukać kogoś następnego, albo małe poczucie własnej wartości i tak się dowartościowuje, poza tym przez dłuższy okres czasu byliście sobie bliscy i jak nie przerodziło się to w nienawiść, to ciągle bliscy sobie jesteście, wspólne wspomnienia, życie , dobre i złe chwile.
          Plus to że większość facetów inaczej patrzy na seks jak kobiety. Dla nich niewiele to ma wspólnego z uczuciem a jedynie czynność.
          • eagle.eagle Re: Kochanki pomóżcie 17.02.25, 14:04
            Doczytałam, z pierwszego postu wynika że kochanka eks ma dalej męża - więc może po prostu się na niej odgrywa. Że jak ona sypia z mężem to i on sypia z żoną, a że byłą to już inna sprawa.
            • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 17.02.25, 16:09
              Też i tym pomyślałam ale skoro ona nie rwie się do rozwodu ich romans trwa już 2lata i zaczęła z nim romans wiedząc o naszej rodzinie wręcz nas znając to jej to od początku nie przeszkadzało A gdy dowiedziała się o rozwodzie to się podobno od niego na trochę zdystansowała to ona i tak pewnie ma to gdzieś 😅
          • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 17.02.25, 16:11
            No właśnie i dla mnie to już nie ma nic związanego z uczuciem ale fakt nawet po tej całej sytuacji czujemy się przy sobie swobodnie i się nie pozabijaliśmy
            • eagle.eagle Re: Kochanki pomóżcie 17.02.25, 16:18
              No to baw się dobrze wink

Rozmawiałam kiedyś ze starszym 60+ jurnym panem który seksił i z żoną obecną i z byłą, a jeszcze i na boki chodził.
              Uważam że nie ma co sobie żałować życia.
              • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 17.02.25, 16:26
                I tak będę nie chce szukać faceta bo nie jest mi żaden potrzeby do zycia i świetnie sobie radzę sama ale wiadomo każdy ma swoje potrzeby 😁
        • stasi1 Re: Kochanki pomóżcie 18.02.25, 12:25
          Może nie ciągnie go na tyle poważnie aby być z tobą. Bez względu na to czy go ma poważnie wpuścisz czy też nie. To w ogóle poco się rozwodzilas?
          • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 18.02.25, 14:39
            Rozwiodłam się bo nasze małżeństwo się sypało a on niby mówił że chce walczyć ale nic z tym nie robił bo i obgadywał mnie do kochanki oczywiście tylko to co złe 😅 i wiem że oboje już nie jesteśmy dla siebie na tyle ważni żeby naprawdę o to zawalczyć nmo na kim już emocjonalnie nie zależy nie kocham go na tyle by walczyć i niego a i wcześniej nie dochodziło do zbliżeń z naszej strony zaczęło się to od końcówki stycznia i nie łączę tego z powrotem nas do siebie bo tak jak pisałam że czuję się w końcu wolna i szczęśliwa będąc samej dusiłam się będąc w małżeństwie ale dla dzieci przymykałam oczy i jak dzisiaj jeszcze raz przemyślałam tą sprawę i myślałam to szczerze jeśli już nie doszło by do niczego to nawet bym nie tęskniła bo wlansnie podczas tych kilku zbliżeń nawet nie czułam się zaspokojona i wgl jakoś tak nijako więc ja sama inicjować i jeśli nie będę miała ochoty kiedy on to będzie robił to nie będę się do niczego zmuszać i tyle 🤷‍♀️
            • obrotowy nadal nie rozumiem - gdzie problem. 18.02.25, 19:48
              Ty jestes zadowolona z obecnej relacji z bylym mezem...

on tez - bo ma dwie kobiety i nie zamierza niczego zmieniac.

co Cie obchodzi jego obecna kochanka ?

i czy ona wie, czy nie wie ?

to jest dla Ciebie bez znaczenia.
              • nieznana-znana16 Re: nadal nie rozumiem - gdzie problem. 19.02.25, 07:22
                No masz racje wisi mnie to
            • stasi1 Re: Kochanki pomóżcie 20.02.25, 18:46
              Skoro nie czujesz się zaspokojona po co to nadal ciągniesz?
              • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 20.02.25, 19:33
                No właśnie ja nie ciągnę to wychodziło zawsze z inicjatywy byłego męża nie mojej a ja chciałam się po prostu zobaczyć czy coś się zmieniło w tych sprawach jak jesteśmy we dwójkę i faktycznie się zmieniło…
                • stasi1 Re: Kochanki pomóżcie 21.02.25, 14:22
                  Ale nie zmieniło się przecież na plus skoro masz jakiś nie dosyt. Prócz tego że niby mścisz się na kochance
                  • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 21.02.25, 15:39
                    No właśnie okazuje się że w małżeństwie nawet nie zdawałam sobie z tego
                    Sprawy bo nie myślałam o tym ale w seksie zawsze dążyłam żeby mu było lepiej niż mi i on o tym wie a ja już miałam okazję uprawiać seks z kimś innym który skupił się na mnie i to było zupełnie inne uczucie i wlsnie to mi się spodobało
                    • eagle.eagle Re: Kochanki pomóżcie 21.02.25, 16:06
                      Szukaj takiego z którym będzie Ci nieziemsko, Tobie i jemu. Bez sensu tracić czas na kiepski seks, lepiej się wyspać w tym czasie.
                      • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 21.02.25, 17:47
                        Masz racje
                      • obrotowy bidne te kobitki... 22.02.25, 18:03
                        eagle.eagle napisała:

> Szukaj takiego z którym będzie Ci nieziemsko, Tobie i jemu.
                        Bez sensu tracić czas na kiepski seks, lepiej się wyspać w tym czasie.

bidne te kobitki... ze wszystko musi byc dla nich nieziemskie...

bo mnie wystarczal PRZECIETNY seks , jesli do tego mam do czynienia z mila i sympatyczna kobieta...

to "nieziemskie" to zdarzylo sie moze 2 razy w zyciu,

a szkoda czasu, by za czyms takim ganiac, skoro mozna miec to mile, chociaz niby zwyczajne...

• eagle.eagle Re: bidne te kobitki... 22.02.25, 19:16
                          Warto gonić za nieziemskimi seksem, oj warto. A co po drodze użyłam to moje wink

Obrotowy, powiedz , wolisz przeciętny seks czy nieziemski? Jakbyś miał wybierać , drzwi na lewo czy prawo?

• eagle.eagle Re: bidne te kobitki... 22.02.25, 20:07
                            Miałam napisać że na stare lata stałam się hedonistką, ale to nie prawda. Jestem nią bo mogę, bo mam taką możliwość, bo mam z kim.
                            • obrotowy bidne i te chlopaki 23.02.25, 19:00
                              eagle.eagle napisała:
                              > Miałam napisać że na stare lata stałam się hedonistką, ale to nie prawda.
                              Jestem nią bo mogę, bo mam taką możliwość, bo mam z kim.

ja tez nim jestem

tylko, ze mezczyzni maja w zyciu ze wszystkim latwiej - niz kobiety

ale poza seksem - tu kobiety maja latwiej.

ERGO: nieziemski seks sie trafia (rzadko)

ale szkoda czasu i zasobow - by za nim biegac.

bo mezczyzna musi zarabiac pieniadze.

i zadowolic sie seksem "przecietnym"

gdyz, gdy bedzie biegal za tym niezemskim - to pieniadze mu sie skoncza

- gdyz nie bedzie mial czasu i slily na ich zarabianie...

• eagle.eagle Re: bidne i te chlopaki 23.02.25, 19:58
                                To chyba zależy od szczęścia jakie się ma.
                                Idąc twoim tokiem myślenia , cieszę się że mój dalej się ze mną spotyka a nie wybrał zarabianie pieniędzy. Choć jemu jedno z drugim nie przeszkadza ...
                    • stasi1 Re: Kochanki pomóżcie 22.02.25, 16:46
                      To nie wracaj do niego tylko po to aby zrobić na złość tej kochance. Znajdź sobie własnego mężczyznę który będzie tylko Twój. Po co masz.sie dzielić byłym mężem
                      • nieznana-znana16 Re: Kochanki pomóżcie 19.03.25, 21:03
                        Nie nie wróciłam mieliśmy rozmowę o po niej dotarło do mnie że mój były mąż ma w głowie pusto 🤣 a nie czuję pociągu do faceta tego typu i mnie odepchnęło to już do końca
                        • stasi1 Re: Kochanki pomóżcie 31.03.25, 07:32
                          To fajnie jak dla ciebie. Miejmy nadzieję że nie zmienisz zdania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka