lellapolella 08.06.10, 23:17 idziemy se, idziemy a on rośnie Uploaded with ImageShack.us Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leloop Re: storczyk 09.06.10, 00:13 z wrażenia aż Ci aparat zaparował ;) u nas tez są takie, upodobali sobie skraje dróg, można je z samochodu podziwiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: storczyk 09.06.10, 08:04 Wygląda mi na kukułkę plamistą. Ewentualnie mieszaniec plamistej z jakąś inną, bo kukułka plamista krzyżuje się z innymi gatunkami kukułek, a nawet z gółką długoostrogową. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: storczyk 09.06.10, 15:25 kukułka raczej:) Ten mój aparat w ogóle ostatnio daje, szczególnie przy roślinach. Mistyk cholerny, wzrusza się:) Chciałam sobie archiwum różane założyć i już dał plamę(mokrą)przy Harrison`s Yellow. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: storczyk 09.06.10, 15:26 Przełącz na mikro albo rób z większego oddalenia. Ręcznego ustawiania ostrości nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: storczyk 12.06.10, 09:50 ... i zatęskniłam za miejscem mojego urodzenia z łąką, na której rosły takie storczyki :-) Dawno nie widziałam "na żywo" :-( Odpowiedz Link Zgłoś