elaos 23.08.05, 14:01 Może już wystarczy tej autoreklamy i to jeszcze w tak naiwny sposób. Agresywna reklama jest antyreklamą. Ja w każdym razie mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadyn Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 23.08.05, 15:29 Ja też mam już dość i czas z tym zrobić porządek. amadyn Odpowiedz Link Zgłoś
marie21 Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 23.08.05, 19:47 Już parę razy pisałam, że przemoaj nie powinien sie tak zachowywać. Może robiłam to zbyt delikatnie ... Ale z drugiej strony to ciekawe, ile miesięcy zajęło mu od rozpoczęcia czynnego udzielania sie na forum do zamieszczania reklam swojego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 23.08.05, 20:57 marie21 napisała: > Już parę razy pisałam, że przemoaj nie powinien sie tak zachowywać. Może > robiłam to zbyt delikatnie ... Ale z drugiej strony to ciekawe, ile miesięcy > zajęło mu od rozpoczęcia czynnego udzielania sie na forum do zamieszczania > reklam swojego sklepu. Ja to nazywam "tanie cwaniactwo". Niech sprzedaje te swoje klony po 40 zl ja nakopie klonow na ugorze i za darmo i jeszcze drzewka beda mnie wdzieczne ze uratowalem im zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
haraposkutya Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 23.08.05, 21:06 Ja to nazywam "kradzież". Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 23.08.05, 21:23 Nosił wilk razy kilka... Przepraszał na zwróconą mu uwagę i obiecał, że przestanie. A potem wymyślił sobie nowe nicki i próbował normalnie nas oszukiwać. Jeśli w podobnym stylu prowadzi swój sklep? No cóż, Przemo. Jesteś spalony. A uprzedzałam? Odpowiedz Link Zgłoś
haraposkutya Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 23.08.05, 22:03 Pisząc "kradzież", miałem na myśli wykopywanie "za darmo" "niczyich" egzemplarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 23.08.05, 23:12 i ja mowie stop... Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 23.08.05, 23:34 aha, dorzuce jeszcze kilka zdan: poniewaz naganianie nas do sklepu przemoaja bylo zbyt nachalne, to nie zagladalam tam ale teraz zajrzalam i oto wnioski na szybko: 1. oferta drzew i krzewow lisciastych: azalie japonskie 25-30cm za 32PLN to drogo; odmiana Orlice z komentarzem "Tej odmiany napewno nie maja Twoi sąsiedzi" - polemizowalabym, nie jest az taka rzadkoscia; odmiana Kermesina - 'skarb kolekcjonera'? no owszem, jest piekna, ale jedna z popularniejszych w sprzedazy:); cen drzew nie sposob ocenic.... co to za oferta, w ktorej nie ma podanych wielkosci, srdnicy pnia, wielkosci pojemnika... 2. krzewy iglaste - cyprysik Allumii 60-80 za 21PLN - duuuzo za drogo; jodla pospolita 30-40cm za 40PLN??? paranoja... 3. pnacza: akebia - komentarz "ciekawe sadzonki" niech zyje profesjonalizm:DD pod haslem 'ciekawe' moze kryc sie wszystko:) hortensja pnaca - 'o charakterystycznych pedach'?? charakterystyczne pedy ma trzmielina oskrzydlona, hortensja po prostu wytwarza korzonki czepne milin za 18? drogo; fallopia 50-60cm za 20PLN?? cholernie drogo:) lonicery 40-50cm za 15PLN - drogo; poza tym ta wielkosc to nie jest wielkosc handlowa... wiciokrzewy maja w tej chwili 80-100cm, 40cm to chyba ledwo ukorzenione sadzonki...;) reszty juz mi sie nie chce przegladac... i wyjasniam: nie pisze tego zlosliwie; po prostu wiem, jakie sa ceny:) i z tego co widze, ceny sa albo zwykle, albo zawyzone i - moim zdaniem - profesjonalizm pozostawia tam wiele do zyczenia... [i nie mam na mysli urody strony....] Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 24.08.05, 00:06 A ja i tak najczęściej kupuję rośliny na Allegro. Mam już wypróbowanych dostawców, stamtąd i z paru szkółek wysyłkowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 24.08.05, 13:18 a mozesz zdradzic niki tych sprawdzonych z allegro i oczywiscie szkolek???? Bede wdzieczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 24.08.05, 23:35 Iglaki sprowadzam ze szkółki spod Rzeszowa: milwes@op.pl, tel. 0604177133 Widzę że Wesly teraz też coś wystawił. Napisz do niego, bo ofertę ma bardzo szeroką (kupiłam m.in. piękne jodły kalifornijskie i mnóstwo świerczków serbskich) A jeśli chodzi o bylinki i krzewy, kupuję u Cleome: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=247019 i Koltuniastej: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1825176 Sprawdzone! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 24.08.05, 23:37 Zapomniałam dać linka do aukcji Wesly`ego: www.allegro.pl/show_item.php?item=61155705 Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna20051 Re: ogrodytwoichmarzeń - STOP 24.08.05, 11:27 I ja jestem przeciw takim praktykom. W Netykiecie wyraznie stoi: "Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora", a w regulaminie: "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych". Tu tez pojawil sie ten problem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=638&w=27853339&a=27853339, a odpowiedz byl komiczna. A najbardziej bawi mnie pisanie przez tego osobnika o wlasnej firmie w formie "u nich jest super". O naiwnosci... Pozdrawiam wszystkich, ktorzy sa tutaj, by cieszyc sie bezinteresowan przyroda Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś