grazynaps 15.11.05, 20:57 Jak się ich pozbyć domowym sposobem.Tzn bez oprysków.Dotyczy to hoi bardzo rozrośniętej.Pałeczki doglebowe może trochę pomagają,ale nie wyleczyły rosliny. Dziękuję Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazynaps Re: Tarczniki 15.11.05, 21:08 Przypomniałam sobie o istnieniu wyszukiwarki i skorzystałam z niej.Tak że już wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklementyna Re: Tarczniki 16.11.05, 00:39 grazynaps napisała: > Przypomniałam sobie o istnieniu wyszukiwarki i skorzystałam z niej.Tak że już > wszystko jasne. Jezeli roslina nie jest ogromna, to skuteczna jest nikotyna. A sposob dosc prosty. Kupujesz paczke papierosow - tych najtanszych czyli najgorszych, najmniej oczyszczanych. Gotujesz ja przez 10 minut w takiej ilosci wody, zeby zwilzyc cala ziemie w doniczce i po ostygnieciu podlewasz. Trzeba to powtorzyc jeszcze dwa razy w odstepach mniej wiecej 10-dniowych. Wszystkie zdechna, jak sobie tej herbatki pociagna razem z sokiem, a roslinie nie zaszkodzisz. ck Odpowiedz Link Zgłoś
grazynaps Re: Tarczniki 19.11.05, 19:03 Dziękuję.Pędzę do sklepu po papierosy.Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
grazynaps Re: Tarczniki 21.11.05, 10:54 Wysłałam męża po papierosy,ale zamiast nich przyniósł paczkę tytoniu.U nas nikt nie pali.Może ktoś wie ile objętościowo ,oczywiście mniej więcej,tytoniu jest w paczce papierosów? Z góry dziekuję.Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś