Dodaj do ulubionych

buraczki ćwikłowe pasteryzowane

15.10.08, 16:42
dla tych co nie maja dobrej piwnicy ;)
robie po raz pierwszy,przepis od mojej kolezanki:
"buraki świeże gotujesz cały gar w skórkach. Chłodzisz, obierasz i ścierasz na
tarce. Następnie solisz do smaku i dodajesz troszkę kwasku cytrynowego.
pakujesz to do słoików i pasteryzujesz ok. 20 min"


Obserwuj wątek
    • lellapolella Re: buraczki ćwikłowe pasteryzowane 16.10.08, 09:53
      bamboo, dzięki za przepis. Jeśli masz kłopoty z piwnicą podsyłam Ci linka
      www.gotowanie.wkl.pl/grp_przep.php?grp_prz=33
      Ja się jeszcze nie nacięłam, czego i Tobie życzę.
      Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka