Gość: ząbik_trąbik IP: *.chello.pl 13.09.09, 21:39 Taką nazwę powinien nosić ten stadion.Okrzyki w wyzwiska pod adresem przeciwników w pełni uzasadniają taką nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crespo Nie rozpaczaj ;) IP: *.tvk.torun.pl 13.09.09, 21:50 Nam tez przykro że Polonia przegrała, ale nie martw się, życie jest piekne mimo wszystko :))) Powodzenia w meczu o brąz, bo bardzo sie Wam ono przyda w starciu z mocniejszym Włokniarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbik_trąbik Re: Nie rozpaczaj ;) IP: *.chello.pl 13.09.09, 21:56 No fakt.Przecież mogli jeszcze pobić tak jak menadżer murzyna lub o o.Piotr z RM dziennikarza na pielgrzymce pod Jasną Górą.Krzyżacy to jednak bojowy lud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: Nie rozpaczaj ;) IP: *.tvk.torun.pl 18.09.09, 20:14 Mogli, ale uznali że to nie ma sensu, bo i tak by nie przebili synusia prezesa co na kibiców podczas meczu napada, miotaczy śrubami, czy gladiatorów walczących z busami zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: Nie rozpaczaj ;) IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 17:33 Zgadzam się z crespo nie rozpaczaj. (żal mi ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Torunia Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.torun.mm.pl 13.09.09, 22:00 A co ty krzyczałeś u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbik _trąbik Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.chello.pl 13.09.09, 22:18 Gość portalu: gość z Torunia napisał(a): > A co ty krzyczałeś u siebie Nic nie krzyczałem,bo nie byłem na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot 14.09.09, 11:04 Gość portalu: gość z Torunia napisał(a): > A co ty krzyczałeś u siebie on jest kulturny czlowiek, nikogo nie wyzywa, jedynie czasami lozyskami rzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.tvk.torun.pl 18.09.09, 20:32 Przecie to kumpel syna prezesa. On nie krzyczy, on od razu bije :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.09, 20:36 Weźta se załóżta forum "końpleksy bydgosko-toruńskie" i tam se piszta kto kiedy co na kogo bo jo żech je z Białki wedle Poronina i se chyntnie poczytom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felczer Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.chello.pl 21.09.09, 17:57 cool,czy jeszcze jesteś otumaniony po jakimś uderzeniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.tvk.torun.pl 21.09.09, 20:05 Nie odnosisz wrażenia, że się powtarzasz? Co musi się dziać w twojej makówce, skoro w przeciągu kilku chwil zadajesz to samo pytanie? I właściwie może powinienem być wyrozumiały na twoje emocjonalne problemy i jeszcze raz napisać ci tę samą odpowiedź, ale już nie będę ci dawał pożywki w myśl zasady "NIE KARM TROLLA, TO SAM ZDECHNIE". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felczer Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.chello.pl 22.09.09, 09:23 cool,nie zmieniaj tematu.Pisz odważnie oberwałes czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felczer Re:cool czy wiesz że możesz być pozwany do sądu?? IP: *.chello.pl 02.10.09, 13:03 Oskarżasz ludzi o rzucanie śrubami sugerujac że ktos /a może ty sam/został poszkodowany,czy masz na to dowody?? Jeżeli masz to je pokaż.To ze twoje objawy,szlachcica czy innych toruniaków na to wskazują to trochę za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.chello.pl 27.10.09, 09:49 Chamstwo i obłuda jest wpisana w krzyżackie klimaty.Nawet mszczą się na szalikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasfds Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.torun.mm.pl 01.04.10, 10:44 Jestem na prawie wszystkich meczach Torunia w całej Polsce od jakieś 8 lat, w Bydgoszczy już 2x wybyli mi szybę w samochodzie, w Zielonej dostałem kamieniem w głowę, a wsiuny z Leszna na meczu w Toruniu zniszczyły z 30 plastikowych krzesełek ( bo chyba są przyzwyczajenie do siedzenia na gołym betonie i 30 letnich ławkach )... Ale i tak chamstwo jest tylko w Toruniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der_az Re: Chamskie zachowanie toruńskich kibiców na Mot IP: *.chello.pl 24.05.10, 13:52 > Ale i tak chamstwo jest tylko w Toruniu... Niestety tutaj masz rację,nawet torunianie się odwrócili od tego stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś