misia9935 28.04.06, 13:04 wiem,ze pewnie to było ale...zaczynam stymulację,moge duzo przytyć??jak to u Was było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymonka30 Re: stymulacja 28.04.06, 13:46 Niektóre tyją, niektóre nie, wszystko zależy od osoby. Ale nie martw się tym, co się nie robi dla przyszłego dziecka Tymonka + 3 kg Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: stymulacja 28.04.06, 14:44 Ja miałam stymulację do IUI w sumie 11 puregonów po 50IU i 3 menopury 75IU i nie przytyłam Pewnie przy ivf/icsi jest inna sytuacja, większe dawki leków ******** 54 cykl starań i nie poddaję się ..... już wkrótce IVF/ICSI Odpowiedz Link Zgłoś
katarina011 Re: stymulacja 28.04.06, 14:55 Ja mialam stymulacje Gonalem, ponadto zazywam Encorton (steryd) i w sumie nie przytylam. Zaczynalam tyc jak przychodzila mi ochota na slodycze (ale to chyba normalne) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9935 Re: stymulacja 28.04.06, 14:55 troszkę się boję,bo nie jestem teraz motylkiem...ale moze nie bedzie tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
stauros1 Re: stymulacja 28.04.06, 16:07 Ja nie przytyłam, a mam tendencje do tycia (po orgametrilu 12 kg w miesiąc). Ale miałam dopiero pierwszą stymulację. Po clo trochę puchły mi dłonie, ale nie mam pewności, czy rzeczywiście po clo. Tylko tak myslę. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: stymulacja 28.04.06, 17:53 Hm Ja przyjmuję bromergon,encorton, metformax, clo, luteinę i teraz jeszcze coś innego na wchłonięcie torbieli i jestem do przodu 3 kg w ciągu 2 miesięcy Nie jest źle, myślałam, że będzie gorzej. Kiedyś stymulowana byłam tylko clo, progynową i luteiną i myślałam, że pęknę. Tyłam w oczach. W każdym razie okropnie walczę z głodem Jest ciężko. Ale prawda jest taka, że niektóre dziewczyny nawet chudną po hormonach, sterydach. Ale są też takie, które przyjmuja to co ja (moja koleżanka), która przytyła 20 kg. Trzeba się pilnowac niestety!!! Jest to indywidualna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
1050b Re: stymulacja 28.04.06, 18:58 ja stymulowałam się trzy dni gonalem po 225 j., potem menopurem 7 dni też po 225k. nadto biorę encotron 1,5 tabletki dziennie i nie tylko, że nie przytyłam ale nawet kilgram schudłam, ważę obecnie 49 kg,przy tym nie miałam apetytu. Trochę na wiosnę też ćwiczyłam. Myślę, że to indywidualna sprawa, ale najbardziej bałam się encortonu, gdyż w dzieciństwie brałam go dwukrotnie w związku z zapaleniem płuc i na zdjęciach z tego okresu wyglądam jak niezły tucznik. Odpowiedz Link Zgłoś