Gość: szlutek@gazeta.pl IP: 217.153.159.* 13.01.04, 10:52 Potwierdza się stara prawda , nie ma wyczynu bez dopingu i to jest bardzo smutne . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g NARESZCIE POLSCY KOLARZE NA TOPIE! IP: *.rose2.brandeis.edu 14.01.04, 00:40 G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slaw Ye, ye, ye nareszcie cos ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.01.04, 08:23 Kurierzy, mozg, siatka. Nareszcie jakas polska struktura co funkcjonuje. Ye, ye, ye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Ale Francja to faszystowski kraj... IP: *.etel.pl 14.01.04, 10:06 ... posiadanie środków dopingujących jest tam przestępstwem. A jeśli ktoś - świadom ujemych skutków ubocznych - chce je brać (np. amator) to co? Idzie do więzienia? Ale paranoja, coś niesamowitego. I my tam zmierzamy. Zaraz nam rząd powie co dla nas dobre a co złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ale Francja to faszystowski kraj...asz racje IP: 62.233.251.* 14.01.04, 19:07 Gość portalu: miki napisał(a): > ... posiadanie środków dopingujących jest tam przestępstwem. A jeśli ktoś - > świadom ujemych skutków ubocznych - chce je brać (np. amator) to co? Idzie do > więzienia? > Ale paranoja, coś niesamowitego. I my tam zmierzamy. Zaraz nam rząd powie co > dla nas dobre a co złe.Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumianek FRANCUSKIE RAKIETY W IRAKU IP: *.man.polbox.pl 14.01.04, 09:03 ZNALEZLI POLACY = POLSKIE NARKOTYKI W EUROPIE ZNALEZLI FRANCUZI. Rownanko proste jak schemat cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacjonalista Re: Tak POLSKA, POLSKA, POLSKA IP: 194.76.49.* 14.01.04, 10:39 a moze masazysta chcial tylko dla corki na studia zarobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksin Re: Poprzebijac im kola za kare! IP: 80.50.5.* 14.01.04, 09:59 lepiej kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Kuppelweiser Re: Poprzebijac im kola za kare! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:21 A ciebie mośku nikt sie nie pyta. Mogłbyś przynajmniej wejść przez jakieś proxy tak jak pozostali koledzy parchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Poprzebijac im kola za kare! IP: *.etel.pl 14.01.04, 15:01 is to islandia nie izrael Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Kuppelweiser Re: Poprzebijac im kola za kare! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 17:16 No to znaczy tylko tyle, że jednak użył proksy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksin Re: Poprzebijac im kola za kare! IP: 80.50.5.* 16.01.04, 07:42 pochlebiasz mi doktorku zydom tez poprzebijac kolana:) i nie tylko jesli wiesz co mam na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert M. Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: 80.51.242.* 13.01.04, 11:15 Granic tego obłędu nie widać. Czy sport to choroba o podłożu psychicznym a jedynym skutecznym lekarstwem będzie utrata zawiedzionej widowni? Nic z tego, błąd, nawet niektórzy mastersi czyli faceci na szybkich rowerach po 30-tce, scigający się tylko z zamiłowania, znaczy amatorsko, faszerują się czym tylko się da. Pytam po kiego diabła? Jedź chłopie rowerem na wycieczkę do lasu, zobacz Świat wokół siebie. Nie truj się, jesteś jego częścią, widzisz przecież jaki jest piękny i z pewnością byłbyś zawiedziony gdyby okazał się wytworem laboratorium chemika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: 158.75.5.* 13.01.04, 11:54 Nie zartuj - nikt, kto powachal chociaz odpadow z kasy, jaka mozna zarobic na zawodowym sporcie, nie cofnie sie przed zdobyciem ich za wszelka cene. Jedyna droga - zalegalizowac doping, poczekac az paru najglupszych zejdzie z tego i swiata i liczyc na to, ze reszta sie opamieta. Inaczej walka z dopingiem jest tak samo skuteczna jak nawolywanie Biesiady do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.oepd.com.pl / 172.16.17.* 13.01.04, 12:34 Sport jest chory od kasy i dopingu. Jakie jest z tego wyjście - tylko jedno - w momencie gdy w radiu czy TV pojawiają się wiadomości sportowe, szczególnie z zakresu kolarstwa, wyłączam odbiornik lub wychodzę z pomieszcznenia. Nie wiem kto rządzi tym światkiem ale tacy ludzie jak Czesław Lang powinni być za propagoanie klarstwa traktowani na równi z handlarzami (hurtowymi) narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinarel Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.01.04, 10:41 Nie wiem kto zmusił cie do takich stwierdzen ale jesli zrobiles to sam to znaczy ze nie masz ani pojecia o kolarstwie ani szacunku dla Langa o ktorym tez g... wiesz :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHRIS Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: 81.255.48.* 13.01.04, 16:35 JAKA STARA PRAWDA-TO NIE DOPING TO SZMAL W SPORCIE.DOPKOKI BEDA PIENIADZE DOTAD NIE BEDZIE MNIE NIKT PRZKONYWAL O CZYSTOSCI IDEI OLIMPIJSKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Wyczyn jest IP: *.gs.com 13.01.04, 22:38 Gość portalu: szlutek@gazeta.pl napisał(a): > Potwierdza się stara prawda , nie ma wyczynu bez dopingu i to > jest bardzo smutne . Tylko ten wyczyn polega na srodkach dopingujacych zamiast na sporcie. To przypomina stara scenke z naszego zycia: "dajcie mi wodki to wam pokaze..." Niestety jednak doping dotyczy wszystkich nacji. Natomiast sa sporty gdzie wyczyn obchodzi sie bez srodkow dopingujacych i jest to wiele sportow zimowych. Nie wszyscy znani narciarze czy snowboardzisci biora je... choc niestety bywaja przypadki palenia trawki ;) Srodek ten jednak nie jest dopingujacy... no chyba ze - jak to powiedzial Robin Williams - na mecie postawi sie batonika czekoladowego dla zawodnika po trawce (a jak wiemy byl jeden z mistrzow olimpijskich ktory popalal i wygral olimpiade). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolajl Re: Wyczyn jest IP: 217.96.25.* 14.01.04, 10:14 > Natomiast sa sporty gdzie wyczyn obchodzi sie bez srodkow > dopingujacych i jest to wiele sportow zimowych. Nie wszyscy znani > narciarze czy snowboardzisci biora je... choc niestety bywaja > przypadki palenia trawki ;) Najpierw piszesz, ze narciarstwo to sport ktory "obchodzi sie bez srodkow dopingujacych", bo "nie wszyscy znani narciarze biora je". To jak w koncu? Obchodzi sie bez, czy tylko kilku znacych narciarzy nie bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzirek Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.gdynia.mm.pl 13.01.04, 23:08 Być może ,że tych dwóch gości chciało sobie dorobić na boku parę euro ,wiadomo ,że właściciele grupy żądają dobrych wyników od swoich kolarzy i bez "koksu" nie da się tych wyników osiągnąć. Ale czytając tę informację zdumiewa mnie zaangażowanie i rozmach francuskich organów ścigania z jakim podeszli do ujęcia i rozbicia "siatki grożnych przestępców pochodzących z Europy Wsch.".Jestem ciekaw czy francuska policja z równą gorliwością zajmuje się tropieniem wśród imigrantów arabskich ,organizacji zajmujących się przemytem narkotyków /zwłaszcza tych "dragów" płynących z Afryki Północnej/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek nie spodziewałem się, że polscy kolarze... IP: *.chello.pl 14.01.04, 00:22 ... w ten sposób będą trafiać na czołówki gazet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz ALKOHOL i NIKOTYNA o wiele niebezpieczniejsze!!! IP: *.dyn.optonline.net 14.01.04, 04:44 Od alkoholu i nikotyny umieraja tysiace osob - nikt jednak sie nie oburza i wszystko jest cacy. Od uzywania hormonu wzrostu nikt nie umarl a tym bardziej nie rozjechal na drodze niewinnych ludzi. Wszystkie te srodki o ktorych mowa w artykule to leki, ktore skutecznie wykorzystywane sa w medycynie! Wszystkie te leki mozna kupic legalnie w aptekach majac recepte od lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: ALKOHOL i NIKOTYNA o wiele niebezpieczniejsze IP: *.dialup.rzeszow.pl 14.01.04, 09:34 Jak to nikt sie nie oburza na pijanych za kółkiem, codziennie przecież słychać o tym w prasie czy telewizji. A o koksiarzach w sporcie nie słychać. Te leki które wymieniłeś są dla ludzi chorych a sportowiec nie jest przecież chory, no chyba że na ''głupotę'' ale to już zupełnie inne leki trzeba stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioerewan Zastanawiamy sie w jakim dziale powinna zostac IP: *.acn.waw.pl 14.01.04, 05:17 zamieszczona wiadomosc: Kraj, Swiat, Unia Europejska, Gospodarka, Nauka czy Sport. Trwa dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylka Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.uio.no 14.01.04, 07:53 Zmuszony jestem do zabrania glosu w tej sprawie, bo coraz bardziej zadziwia mnie sytuacja tzw. dopingu w naszym chorym swiecie. Co kogo obchodzi, ze jakis czlowiek chce brac czy bierze jakies sterydy, czy inne wspomagacze??? To jest TYLKO jego sprawa jakie witaminy je co rano! Co kogo obchodzi czy on to robi dla pieniedzy czy dla wlasnej satysfakcji? A juz calkowitym jakims koszmarem jest dla mnie to cale wielkie zaangazowanie sie aparatu panstwa w kontrole tej sytuacji! Ten socjalistyczny swiat zmierza istotnie ku upadkowi. Taki ogrom srodkow, tyle ludzi, zeby zabronic komus brac sterydy! Przeciez to jest zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogbra Brać, czy nie brać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 08:42 Brać, czy nie brać? Kasa i narkotyki, doping i sukcec. TO JEST TO. Bracia kochani, brać sportowa bierze. Sportowcy biorą, sędziowie biorą, działacze biorą,nawet urzędnicy różnych szczebli biorą, impotenci też biorą. Odpowiadam wiec - Brać, brać i jeszce raz brać. Ale ja nie biorę i nie palę. Mam rozum. Ale za to ze szwagrem piję, po pół litra na głowę co tydzień. DLA ZDROWOTNOŚCI. Żona tego nie rozumie. Ja natomiast rozumiem sportowców? Maja cel - sukces i kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: Brać, czy nie brać? IP: *.dialup.rzeszow.pl 14.01.04, 09:28 Szkoda że w polskim peletonie nie robią takich kontroli, poczynając od kategori młodzik, to by się ździwili. A propos celu brania, to chyba największym celem jest atak serca w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.dialup.rzeszow.pl 14.01.04, 09:53 Koszmarem jest to co piszesz człowieku. Mnie to bardzo odchodzi czy ktoś bierze czy nie. Bo jak ja mam rywalizować z takim typem co jedzie sobie na jakimś świństwie jak sam nie biorę i nie mam zamiaru. Jak byś się trochę pościgał to byś zrozumiał jaki to ból mieć już na starcie w ''plecy''. Kontrole powinny być szczegółowe i to na każdym wyścigu, może wtedy choć trochę będzie sprawiedliwie, a tak to poprostu ci co biorą okradają tych co nie biorą. Dziwne że tego nie możesz zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksin Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: 80.50.5.* 14.01.04, 10:06 Gość portalu: Mack napisał(a): > Koszmarem jest to co piszesz człowieku. > Mnie to bardzo odchodzi czy ktoś bierze czy nie. Bo jak ja mam > rywalizować z takim typem co jedzie sobie na jakimś świństwie > jak sam nie biorę i nie mam zamiaru. Jak byś się trochę pościgał > to byś zrozumiał jaki to ból mieć już na starcie w ''plecy''. > Kontrole powinny być szczegółowe i to na każdym wyścigu, może > wtedy choć trochę będzie sprawiedliwie, a tak to poprostu ci co > biorą okradają tych co nie biorą. Dziwne że tego nie możesz > zrozumieć. No to wystarcza szczególowe kontroile tych co wygrywaja i dostają jakieś nagrody, czyż nie? bo jeślio nawet ktos bierze ale mu to nie pomogło kogoś okrasć to jego strata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.dialup.rzeszow.pl 14.01.04, 11:32 Po pierwsze w Polsce nie ma praktycznie żadnych kontroli. Po drugie jak już są to wszyscy o tym wiedzą i są to raczej pseudokontrole. Po trzecie chyba zakończę swoje ścignie właśnie przez koksiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogbra Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 10:27 Mack, ja rozumiem że to jest złe. W ostatnim zdaniu mojej opinii ("zaprawionej" ironią)zabrakło wyrazu "czy" i drugiego znaku zapytania: Po korekcie zdanie ma już inny sens: "Czy Ja natomiast rozumiem sportowców? Mają cel - sukces i kasa?" P.S. Przed wysłaniem opinii będę dokładniej czytał swój tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.tnt14.bne1.da.uu.net 15.01.04, 09:26 Obchodzi tego, kto z nim walczy na arenie sportowej. Bo mu odbiera mozliwosc uzyskania dobrego i zasluzonego wyniku. Koksiarze to poprostu zlodzieje, ktorzy okradaja swoich rywali z ich wynikow i trofeow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: 213.227.108.* 14.01.04, 09:10 Za karę na rowerze dookoła świata z metą na Kubie u Fidela Odpowiedz Link Zgłoś
aztecii Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied 14.01.04, 12:00 Nauczyli się od Millera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBIECTIW Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 12:11 GDY ZAMANA WYGRAŁ T.d.P. NIEBYŁO ARTYKUŁU NA PIERWSZEJ STRONIE. GDY ZATRZYMANO PRZECIĘTNEGO KOLARZA Z NIEZIDENTYFIKOWANYMI ŚRODKAMI - JEST WŁAŚNIE POLSKA PRASA. .JEST ARTYKUŁ NA PIERWSZEJ STRONIE I JESZCZE DWA INNE, TO JEST WŁAŚNIE POLSKA PRASA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chirac Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 13:23 Gość portalu: OBIECTIW napisał(a): > GDY ZAMANA WYGRAŁ T.d.P. NIEBYŁO ARTYKUŁU NA PIERWSZEJ STRONIE. > GDY ZATRZYMANO PRZECIĘTNEGO KOLARZA Z NIEZIDENTYFIKOWANYMI > ŚRODKAMI - JEST WŁAŚNIE POLSKA PRASA. .JEST ARTYKUŁ NA > PIERWSZEJ STRONIE I JESZCZE DWA INNE, TO JEST WŁAŚNIE POLSKA > PRASA. ------ Aj waj, i co Ty OBIEKTIW sie dziwisz? Jaka POLSKA PRASA? Ja sie pytam, jak Ty rozumujesz? Ty nie wiesz kto napisał tego "teksta"?!?! Napisał ON-NASZ redaktor SRUDEL. Ty wiesz co?, Ty Go nie czytaj. Srudla znaczy. Ja czytałem Przegląd Sportowy, tam jest podobnie. Ale "PS" jest dla odmiany we francuskich łapach. Tam też są francuskie SRUDLE. Pieprzyć to. Siema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.132.186.195.dial.bluewin.ch 14.01.04, 15:04 Nie za bardzo rozumiem, co chciales przekazac swym postem... W kazdym badz razie w jednym sie mylisz - PS jest w szwajcarskich, a nie frncuskich lapach... mac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasek Marek Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: 195.205.18.* 14.01.04, 12:17 Takie złe czsy nastały. Wszyscy oszukują. Kiedyś tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coFFee Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 15:50 szkoda jeszcze tylko ze nie powylapywali dzieci jego curek :D a tak poza to niech se wylapia najpierw swojich mutantów "falszywy kraj na maxa nienawidze ich bardziej od niemcow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.dialup.rzeszow.pl 14.01.04, 21:36 Taki z Ciebie wielki patriota a nawet nie potrafisz prostych wyrazów napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek-Agent Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 16:14 .....Powinno być ".....szpryciule" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g A MOZE DOPING BYL DLA KONIA ZNOWU IP: *.rose2.brandeis.edu 14.01.04, 16:29 ALBO TENISISTOW NIE DLA KOLARZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinarel chyba nie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.04, 22:46 chyba nie dla tenisistow bo penisista juz dawno po tym by sie przekrecil:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPORTOWIEC Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.star.net.pl 14.01.04, 17:12 Uwaga " Żabojady" zaczynają się mścić na Polakach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh przecież ćpają wszyscy - to po co ta szopka? IP: *.chello.pl 14.01.04, 17:47 kolarstwo i wyniki bez koksu? nie ma takiego zjawiska w przyrodzie. hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaczek Re: przecież ćpają wszyscy - to po co ta szopka? IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 18:24 Zabrac im wentylki i pompki , na pieszo do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zooonk Re: przecież ćpają wszyscy - to po co ta szopka? IP: *.d1.club-internet.fr 14.01.04, 19:10 tylko tak Ci sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Dobra cala rodzinka ... IP: 80.83.56.* 14.01.04, 20:01 Le Figaro: Une fille, pharmacienne, et l'épouse de M. Madejak étaient également en garde à vue mercredi matin, présumées être des "intermédiaires" = corka-farmaceutka i zona Madeja zostaly rowniez zatrzymane w srode rano, podejrzane o posrednictwo. W piatce zatrzymanych jest tez jeden Francuz, kumpel Rutkiewicza z Cofidisu i sasiad z Hyères(Var)- Robert Sassone (dwukrotny medalista mistrzostw swiata w kolarstwie torowym). Rozpracowywano ich od 8 miesiecy. Mam nadzieje, ze teraz nikt nie bedzie sie juz czepial Francuzow za ... antypolskosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Dobra cala rodzinka ... IP: *.ppp.tiscali.fr 15.01.04, 09:53 To co wypisaly gazety to 98 prawdy o tym czlowieku i tej rodzinie znam ici i wiem ze zadna corka nie jest farmaceutka. A Bogdana , to sobie znalezli chlopca do bicia .On od lat zyje godnie w kwatreunkowym na polskie warunki mieszkaniu jezdzi sluzbowym samochodem !I mafiozo z niego zrobili!!!!!!!Nie zdawalam sobie sprawy z korewskosci dzennikarskiego zawodu myslalam ze to tylko prawnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinarel Re: Dobra cala rodzinka ... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.04, 22:53 Tu nie chodzi o antypolskosc tylko o podejscie do sportu ludzi ktorzy sie na nim nie znaja (widze ze ciebie tez troche to dotyczy:( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.itpp.pl 14.01.04, 22:04 W Polsce nie ma żadnej produkcji środków dopingujących. Na wschodzie produkcja jest robiona z nieznanych preparatów grożących śmiercią. Nikt normalny tego nie kupuje. Do Polski środki dopingujące ściąga się z zachodu, bo wschodnie są niesprzedawalne. Z Polski na zachód nie wiezie się nawet witaminy C, bo tam jest 100 x lepsza. Dlatego sprowadzanie środków dopingujących z Polski na zachód jest niedorzeczne. To tak jakby ściągnąć do Francji Zaporożca lub Malucha żeby rywalizował z Ferrari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.132.186.195.dial.bluewin.ch 14.01.04, 22:27 Bzdury piszesz. Wiekszosc srodkow dopingowych to specjalistyczne lekarstwa dostepne w kazdej porzadnej aptece. Tylko w wiekszosci krajow aby je kupic potrzebne sa specjalne zaswiadczenia od specjalistow. W Polsce wystarczy zwykla recepta. Wiem bo sam kiedys potrzebowalem kortyzonu. W Szwajcarii jest on koszmarnie drogi. W Polsce kupilem za 1/4 ceny na podstawie recepty wypisanej przez znajoma... dentystke. mac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PINAREL Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.01.04, 22:40 Zanim ktokolwiek wyda jakąś niepochlebną opinię niech się zastanowi czy na pewno wie co to kolarstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Rutkiewicz i Madejak podejrzani o handel nied IP: *.ppp.tiscali.fr 05.02.04, 11:29 A jaka jest Twoja definicja kilarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś