Gość: ciekawy IP: *.library.uu.nl 27.04.01, 13:13 jak obstawiacie,wedlug mnie Real 3 - Bayern 1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Al Bundy Re: Real-Bayern IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.01, 15:52 Real - Bayern 4:0, gole Raul x2, Figo, Helguera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Real-Bayern IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 17:03 Real-Bayern 4:1 bramki strzelą 2xRaul,Figo,Guti i dla Bayernu Elber Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Re: Real-Bayern IP: 63.113.35.* 27.04.01, 21:43 1:1 lub 2:1 Real w Madrycie 1:0 lub 2:1 Bayern w Muenchen Leeds vs. Bayern w finale, rewanz za final Pucharu Mistrzow 1976. Podrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Real-Bayern IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 09:22 Real - Bayern 4 : 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Real-Bayern IP: *.pl 28.04.01, 12:07 W dwumeczu bedzie 4:2 dla Realu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Real-Bayern IP: 212.244.27.* 28.04.01, 14:19 Real - Bayern 3:1 Bayern - Real 1 : 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Real-Bayern IP: *.starnet.pl 28.04.01, 19:19 widac ze wolicie Real Ale Bayern i tak wygra .dokopier Realowi jak w grupowych rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Real-Bayern do M IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 18:46 Gość portalu: M napisał(a): > widac ze wolicie Real > Ale Bayern i tak wygra .dokopier Realowi jak w grupowych rok temu Zgadzam się całkowicie! Na ManU już się odegrał, teraz pora na zemstę za zeszłoroczny półfinał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Real-Bayern do M IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 19:29 najlepiej, żeby oba zespoły odpadły :)) a tak na serio wygra Real, ale nie wiem ile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: Real-Bayern IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.01, 17:59 Z faktu ze jestem za Bayernem chcialbym oczywiscie zeby wygrali w Madrycie. Jednak Real tak rewelacyjnie teraz gra ze o zwyciestwie u nich nie ma mowy,dlatego bedzie 1:1. W Monachium natomiast stawiam 0:0 i w konsekwencji bramka na wyjezdzie da awans Niemcom!!! Tak ma byc i bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Real-Bayern IP: 213.25.196.* 01.05.01, 20:25 Ja stawiam na 3:0 dla Realu. Niech pierdolone szwaby spieprzają. Brameczki: Raul 2 i Helguera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Real-Bayern IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 22:45 Jak to sie dzieje, ze 22 facetow lata za pilka, a bramke i tak zawsze strzela Niemcy? Mysle ze w rewanzu Real wciaz ma duze szanse. Bayern potrafil przegrywac u siebie z ogonami Bundesligi, poza tym nie zagra Effenberg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Do Balzera Re: Real-Bayern IP: 63.113.35.* 01.05.01, 23:11 Gość portalu: Balzer napisał(a): > Jak to sie dzieje, ze 22 facetow lata za pilka, a bramke i tak zawsze strzela N > iemcy? > Mysle ze w rewanzu Real wciaz ma duze szanse. Bayern potrafil przegrywac u sieb > ie z ogonami Bundesligi, poza tym nie zagra Effenberg. nie zawsze strzelaja Niemcy te bramki...nie mowiac juz o tym ze dzis strzelil ja Brazylijczyk.....a jezeli juz Niemcy wygrywaja, to powtorze sie bo juz to kiedys tu poruszylem, czas na chwilke obiektywizmu...Niemcy wygrywaja poniewaz daja z siebie kompletnie wszystko kiedy gra jest o najwieksza stawke....energia jaka daje Bayernowi czy druzynie narodowej Kahn jest nie do zastapienia...podobnie jest z Effenbergiem w Bayernie.....do tej wspanialej kombinacji dodac trzeba wspaniala gre reszty druzyny no i oczywiscie trenera ktory bez watpienia jest geniuszem motywacji (Hitzfeld). Bayern moze i nie bedzie mistrzem Niemiec, lecz zadna inna druzyna, czy Schalke, czy Leverkusen czy Dortmund nie bylyby w stanie zagrac w Champions League tak jak to robi obecnie Bayern. Kazdy objektywny kibic wie ze jest w Niemczech najlepszy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S04 Do tolera IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 01:04 Hallo toler! Gratulacje, Bayern zagral rzeczywiscie b. madrze, niezly meczyk sie szykuje za dwa tygodnie. Mam do Ciebie jednak mala prosbe w zwiazku z urywkiem, ktory cytuje ponizej: nie wymieniaj FC Schalke 04 jednym tchem z BVB i Leverkusen! > Bayern moze i nie bedzie mistrzem Niemiec, lecz zadna inna druzyna, czy Schalke > , > czy Leverkusen czy Dortmund nie bylyby w stanie zagrac w Champions League tak j > ak > to robi obecnie Bayern. Kazdy objektywny kibic wie ze jest w Niemczech najlepsz > y! A co do S04 i Champions League to zobaczymy co sie da za rok, dwa zrobic... pzdr. z GE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Do S04:Re: Do tolera IP: 63.113.35.* 02.05.01, 15:59 Hey S04! ...rozumiem:)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Real-Bayern IP: 62.67.5.* 01.05.01, 23:13 Co to za nienawisc do Niemcow, to jest takie zachowanie jat to bydlo w Harachowie .Z nienawiscia jeszcze zaden nie wygral, ale BAYERN W MÜNCHEN jeszcze raz zremisuje i to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: Real-Bayern-a jednak zwyciestwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: 217.30.143.* 02.05.01, 00:29 Stawialem na remis co juz bylo duzym optymizmem a tu prosze-taka mila(dla mnie) niespodzianka.Niemcy zagrali po mistrzowsku!Mimo ze nie byl to piekny futbol w ich wykonaniu pokazali klase.Hitzfeld pokazal ze jest swietnym taktykiem:nastawil zespol na gre z kontry co przynioslo efekt. Znakomita obrona,troche szczescia(to tez wazne!),rewelacyjny wrecz Kahn-to jest to! Teraz jestem pewny ze Bayern awansuje-kontrola sytuacji u siebie,remisik dajmy 1:1 i sa w finale!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
campo BAYERN ZASŁUGUJE NA WYGRANIE L.M. 02.05.01, 09:11 Kibicuję Realowi,ale jestem pod wrażeniem wczorajszego wyczynu Bayernu.Do wczoraj bylem przekonany że jedyne na co stać było Bayern w tej edycji L.M.,to pokonanie MU.Teraz widać że Bayern to bardzo mocna drużyna,która ma olbrzymie szanse na wyeliminowanie Realu.Dla mnie to przykre oczywiście,ale przegrać z taka ekipą jak Bayern to żaden wstyd!Co prawda został jeszcze rewanż w Monachium i sprawa awansu pozostaje nadal otwarta,ale Bayern w taj edycji L.M. zasłuzył jak najbardziej na zwycięstwo!Mają racje Ci którzy mecz Real-Bayern okrzykneli mianem przedwczesnego finału! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: BAYERN ZASŁUGUJE NA WYGRANIE L.M. IP: *.easynet.pl 02.05.01, 10:45 Co racja to racja. Bayern w tym roku gra po prostu super. Moze nie sa efektowni, ale sa efektywni. Nie lubie ich, ale w tej chwili maja chyba najlepsza paczke w Europie - do tego Kahn i Hitzfield... Jednak wciaz licze, ze chociaz raz im sie noga powinie. Jak nie teraz to moze w finale... Oby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: BAYERN ZASŁUGUJE NA WYGRANIE L.M. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 18:40 Dwa lata temu: pech w finale, w zeszłym roku w półfinale. Teraz wreszcie nadszedł czas żeby Bayern wygrał. Niech jego kibice nie muszą czekać do przyszłego roq!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: BAYERN ZASŁUGUJE NA WYGRANIE L.M. IP: *.free.wxs.nl 04.05.01, 00:18 taaaa, tez kibicuje Realowi, i zawsze Realowi calym sercem, ale coz Bayern pokazal klase... Kahn jest naprawde rewelacyjny... tylko mnie boli ze prawdopodobnie final rozegra sie pomiedzy Bayerne'em a jakas Valencia (ktora jest tlem Valencii sprzed roku chocby Mendieta i Kily sie troili...nic nie zastapi braku Lopez'a i Gerarda'a, Carew to drewno z tartaku rodem) albo Leeds ktoremu co prawda naleza sie wszelkie slowa uznania za walecznosc itd ale ktorego prostactwo niektorych graczy po prostu wola o pomstwe do nieba (bowyer, mills, matteo)... nic to, tak czy siak czy Bayern czy Real, tytul pojdzie w dobre rece.. pozdr P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajerok Re: Real-Bayern IP: *.N1.srv.t-online.de 04.05.01, 20:54 Jurek masz racje a ten bartek to rzeczywiscie przemily polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Real-Bayern IP: 62.67.5.* 04.05.01, 22:45 Gdzie sie Bartek zgubil po tej wygranej Realu, tak to jest z tym b..... wpierw skakac a pozniej sie boja z chlewa wyjsc. W obrazaniu sa mistrzami swiata (zobacz co pisza o KLOSE). Wyobraz sobie Legia by doszla do Finalu, albo ich reprezentacja by po raz pierwszy wygrala z R.F.N. to to jest dla nich SWIETO NARODOWE a wszystkie "SZWABY I SZKOPY SA H..." Georg Gleiwitzer Odpowiedz Link Zgłoś