Gość: Bartas IP: *.crowley.pl 22.01.04, 14:51 od kiedy to Górnik Zabrze ma czarną L-kę w kółeczku jako logo??... ktoś dał dupy przy opisyaniu fotek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzia Re: Rusza Puchar Narodów Afryki IP: 67.71.121.* 22.01.04, 17:32 Ja dalam dupy dwom taksowkarzom wczoraj na woronicza,zabawa byla ze hej Gość portalu: Bartas napisał(a): > od kiedy to Górnik Zabrze ma czarną L-kę w kółeczku jako > logo??... > ktoś dał dupy przy opisyaniu fotek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makumba do poprzedniego kometarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 18:27 czy to mialo byc smieszne??? bo ja nic takiego w tym nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Czary i magia IP: 67.70.228.* 22.01.04, 19:40 Ot ciemnota, to juz chyba wole glupkowatego lepera z tymi jego Talibami w jakiejs tam wiosce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: Rusza Puchar Narodów Afryki IP: *.chello.pl 22.01.04, 20:55 To w Rwandzie sa cztery plemiona? Hutu, Tutsi, Tutu i Hutsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Rusza Puchar Narodów Afryki IP: 82.160.4.* 22.01.04, 21:17 Drodzy autorzy, powiem Wam, że pieprzycie jak mało kto. Byliście w Afryce chociaż raz? Piszecie tylko o czrach itp. Jakby tylko z tego Afryka się składała. Przypomina mi się geniusz Pol, który w studiu MŚ opowiadał o takich samych farmazonach. TAM JEST TAKA SAMA CYWILIZACJA JAK GDZIEKOLWIEK. Myślicie, że takie Maroko różni się czymś od Polski? Myślicie, że w takiej Nigerii to ludzie latają z koszami na głowach? Stuknijcie się w głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Rusza Puchar Narodów Afryki IP: 67.71.121.* 22.01.04, 22:07 slyszalem ze zespol z Kamerunu zatrudni Szamana z Lubartowa nazywa on sie Jasiu Sprzedawczyk...tez piknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: Rusza Puchar Narodów Afryki IP: *.visp.energis.pl 23.01.04, 22:04 No prosze a ja myslalem ze w Nigerii biegaja biala niedzwiedzie po ulicach... A co do turnieju to i tak Dickson Choto wszystkich skasuje :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Concerned Re: Rusza Puchar Narodów Afryki IP: *.proxy.aol.com 23.01.04, 04:46 It is unfortunate that some people use profanities to describe others. Polish peaople are proud of their heritage and so are the Africans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amel8 Re: LE MALI IP: *.acn.waw.pl 26.01.04, 13:24 e tam , Mali. Tunezja wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amel8 Re: Rusza Puchar Narodów Afryki IP: *.acn.waw.pl 26.01.04, 13:28 A jak wam sie podobała ceremonia rozpoczęcia? Ciekawe kiedy Polska sie pokusi o organizację jakiejs wiekszej imprezy i będzie w stanie dać jej taką oprawę. Science-fiction? ;) Odpowiedz Link Zgłoś