Gość: kasia IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.09, 13:16 na zywo mecz można oglądać pod linkiem www.tennistv.com/page/forcelogin/Doubles/0,,11444~473603,00.html oczywiście pamiętając o wczesniejszym zarejestrowaniu sie i zalogowaniu:) jakosc wysmienita:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gracz ATP World Tour Finals. Kubot z Marachem grają o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 13:49 nestor z zimonijcem zagrali cholernie niesportowo przegrywając z maloznanymi cermakiem,mertinakiem nabijająckabzę bukom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz ATP World Tour Finals. Kubot z Marachem grają o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 13:50 nestor z zimonijcem zagrali cholernie niesportowo przegrywając z maloznanymi cermakiem,mertinakiem nabijająckabzę bukom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuncao znowu klops panowie redaktorzy IP: *.slubice.vectranet.pl 25.11.09, 15:56 "Kubot i Ram prowadzą w tabeli." nie Ram, tylko Marach "Łukasz Kubot i Oliver wygrali " jaki Olivier? Janiak? ale ogólnie artykuł wartościowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa666 Re: znowu klops panowie redaktorzy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.09, 16:18 no ja nie wiem...... chlopaki pisza ze Fibak w 76 i 78 wygral WTC deblistow..... Wikipedia polska potwierdza i pisze ze byl jeszcze w finale w 80 ale angielska, hiszpanska i hollenderska NIE POTWIERDZA INFORMACJI: wEDLUG TYCH stron fibak byl 76/80 tylko w finale deblistow. a w 80tym w ogule.... i co teraz..... ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARS Re: znowu klops panowie redaktorzy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.09, 18:19 Nie pamiętam który to był rok, ale byłem już na tyle dorosły aby pamiętać, że Fibak (wspólnie z jakimś Niemcem, którego nazwiska nie pomnę) wygrał debla WTC. Odpowiedz Link Zgłoś
msygula bledy bledy bledy 25.11.09, 17:33 jak mozna bylo w tym meczu na przewagi przelamac rywala to chyba tajemnica pana redaktora , tak jak i ponizsze zdanie Gra jest wyjątkowo zacięta - do stanu 8:8 żadna z par nie może osiągnąć większej przewagi niż jeden punkt Odpowiedz Link Zgłoś
qast znowu niechlujstwo ! 26.11.09, 07:30 jeśli jak piszecie: B.Bryan, M.Bryan - Dlouhy,Paes 1:0 to KTO SKRECZOWAŁ w tym meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś