Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TVP znowu olewa kibiców!

• Gość: Wiktor Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.stok.bial.pl 13.02.02, 11:40
        zawsze lubilem tvp , ale po tym co robią w trakcie "transmisji" to ja ich
        PIERDOLE. Retransmisje to jaa sobie moge na eurosporcie ogladac. Swoja droga to
        mam tez ostro pierdolnietych ludzi w kablowce osiedlowej - dokladnie "VECTRA".
        Wycofuja dobre kanaly a za przeproszeniem wpierdalaja jakies "huj wie co".
        Niemiecka stacja ARD czy ZDF jakos tak relacjonuje igrzyska - wszystko LIVE -
        na tym kanale to dopiero profesjonaly przekaz
        pozdrawiam
        • Gość: Kosa Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 10.10.15.* 13.02.02, 12:35
          Z każdym dniem jest coraz gorzej, strzępy relacji, debiutanci dyletanci w
          studio (M.Dowbor, mama też cienka),nie ma co oglądać! Może nocne relacje są
          ciekawsze? Ale nie wierzę...A co tam robi mistrz Szpakowski, kiedy dostanie
          swoją szansę?
          WYWALIĆ CAŁĄ REDAKCJĘ!!!!!!!
          Pozdrawiam.
      • Gość: Magda6 Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:13
        Poczytajcie sobie Marcina Gadzińskiego w Felietonach. Super.
      • Gość: Daniel Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 172.19.0.* 13.02.02, 19:46
        Najgorsi sa ci zapraszani "fachowcy".
        • Gość: golek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 13.02.02, 22:36
          ecccchhhhhh
          fajnie sie ogladalo biathlon o 19:25 i nawet było na żywo.......
          tylko że szczęście trwało jakieś 5 minut........
          czy ktoś mnie przekona że mesz naszych asów był ważniejszy niż biathlon na
          olimpiadzie z udziałem 4 polakow ?
          dzis jeszcze byl biathlon kobiet.... ( 2 minutowa relacja )
          dzis był jeszcze zjazd mężczyzn do kombinacji ( 0 minut )
          Przekonalem rodzine ze placenie abonamentu jest zupelnie nieuczciwym uczynkiem
          • Gość: nanab Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 02:18
            dzis zmierzylem czas relacji z biegu zjazdowego do kombinacji.. pokazali
            przejazdy 4 (slownie: czterech) zawodnikow.. i to nie cale! z przejazdu
            trwajacego 1,40 min pokazali ok 40 do 50 sekund.. w sumie relacja trwala 6 min
            ale trzeba wliczyc w to pokazywanie klasyfikacji na koniec.. brawo!! niech zyje
            tvp..
      • Gość: Aga Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 09:42
        Jak to dobrze że jest już po skokach (indywidualnych), ale w poniedziałek
        drużynowe. Mam nadzieję że w od dzisiaj do poniedziałku nasza TVP uroczy nas
        jakąś inną dyscypliną niż skokami.
        Wczoraj z biatlonem, ze zjazdem do kombinacji się nie popisali.
        Jak będzie dziś - zobaczymy.

Pozdrawiam
        • Gość: bontu Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:03
          Nie ma to jak być optymistą. Pozdrawiam
          • Gość: Aga Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 11:14
            W obecnych czasach na pewno się przyda.
            A jeśli "nasza" TVP nie zechce pokazać czegoś innego niż tylko skoki (a na
            pewno na początku będą jeszcze nawijali o Małyszu i jego wyczynie) to nie
            pozostanie mi nic innego jak tylko przerzucić pilotem na inny kanał, np.
            niemiecki ZDF, czy też francuski FR 2 lub włoski Rai Due. Przynajmniej tam będę
            mogła oglądnąć to co w danej chwili rozgrywa sie na Igrzyskach.
            A z tego co wiem to Małysz dzisiaj nie skacze :)

Pozdrawiam
      • Gość: a Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 14.02.02, 18:56
        grg
      • Gość: Freezer TVP i ich komentatorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:40
        Myślałem że tylko ja mam takie odczucia. A tu widze ze niezle nadaja na TVP.
        Oni już zgłupieli do reszty. Np. dzisiaj mielismy występ Jagny Marczułajtis w
        slalomie a ci zamiast pokazac jak jezdza konkuretki to co chwila przeskakiwali
        na biegi gdzie polak sie wogole nie liczy a fascynujace to takie ze myslalem ze
        zasne przed TV. Poza tym skąd oni biorą takich dabili komentatorów??????????
        Gościu który komentowal snowboard byl tragiczny. Nawet poprawnie nie umial
        powiedziec nazwiska Marczułajtis i Isielonis. Jak można zatrudniać takich
        patafianów co sie na rzeczy nie znaja? Już lepiej by zrobili biorąc np. Blanke
        Isielonis do tej roli. Przynajmniej bylo by to profesjonalnie poprowadzone....
        Ale kontakty biorą górę....

• Gość: Piotr Re: TVP i ich komentatorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telefony.com.pl 14.02.02, 19:56
          Ten "patafian" to Janusz Uznański, szef sportu w katowickiej TVP. Z tego, co
          się orientuję, to najlepiej zna się na siatkówce.
        • Gość: Escape Re: TVP i ich komentatorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 19:58
          Pewnie zaraz wszyscy na mnie naskocza, ze bronie TVP. Od razu mowie ze tak nie
          jest, bo juz mnie szlag trafia jak widze to pieprzone studio. Ja natomiast
          wolalem pooglodac dla mnie ciekawszy bieg. Wkurzalo mnie to przeskakiwanie, ale
          przynajmniej wiedzialem co dzieje sie tam i tu.
          • Gość: miki Re: TVP i ich komentatorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 15.02.02, 01:28
            A problem Paszczyka W TVP chba nabrali coś w usta . Albo maja prikaz milczeć!!!
        • Gość: Pepe Re: TVP i ich komentatorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.3.STABLE* 15.02.02, 20:45
          "Patafian" Uznański nie jest szefem sportu w katowickiej "Trójce". Jest
          współpracownikiem TV Katowice. A na siatkówce też się zna tak sobie. Na
          układy ...
      • Gość: johnu Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 20:07
        relacjonowanie olimpiady w tvp jest skandaliczne- a ponadto Szaranowicz na
        emeryturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: golek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 14.02.02, 21:02
          no ........
          jako ze skoków na razie nie ma to zaczęto coś puszczać w dłuższym wymiarze
          czasowym
          jednakże to przeskakiwanie było troche nie na miejscu....
          a po za tym chcę zauważyć że snowbordu pokazali tyle co wczesniej wszystkich
          konkurencji alpejskich łącznie. pięknie, nie?
          • Gość: Alek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.astercity.net / 10.128.128.* 16.02.02, 12:33
            Uznański to był chyba nawalony on nie wiedział na którym torze jedzie Jagna
            Skandal, Zgroza i Tanadeta TVP na śmietnik
            Za mało krytyki w prasie dziennikarze prasowi macie żywe mięsko redakcje
            czekają z wierszóweczką na Wasze teksty skopcie dupę tej telwizyjnej
            amatorszczyćnie z TVP. Kończe bo Warszawa prosi o oddanie głosu zaraz randka w
            ciemno
            Pozdrawiam wszystkich oprócz TVP
      • Gość: BUB Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 192.168.0.* 15.02.02, 09:07
        Zgadzam sie z opinią bigbrada. Żeby zobaczyc całą konkurencje (prócz skoków)
        trzeba lawirować pomiędzy czeską "dwójką" , a niemieckimi ARD i ZDF oraz
        międzynarodowym Eurosportem. Nasi "fachowcy" w czterdziestominutowej wstawce (
        bo trudno to nawet nazwać studiem olimpijskim ), potrafia pokazać pięć
        konkurencji (!), tylko żadnej w całości. Jak już transmitują coś dłużej, to w
        końcu komentator powie: - Dostałem sygnał z Warszawy, że musimy zakończyć
        relacje. Wtedy pozostaje tylko przełączyć na Czechów i u nich zobaczyc do końca
        biathlon.
        Zdesperowany kibic.
        • Gość: Zgaga Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 217.153.127.* 15.02.02, 09:30
          Cóż to by było za szczęście, gdyby jedynym problemem kibiców była kwestia wyboru
          dyscypliny pokazywanej na żywo (np. czy bieg narciarski, czy snowbord - dzień
          wczorajszy).
          Przecież wczoraj rozgrywano bieg łączony (jak sie okazało niezwykle pasjonujący).
          I o ile jakieś fragmenty biegu stylem klasycznym mogliśmy zobaczyć na żywo
          (ufff!!!), to drugą część (styl dowolny) nadano dawno po zakończeniu konkurencj
          (smakowało, jak odgrzewany kotlet).
          Nawet Ci co nie mają dostępu do stacji czeskich, słowackich, niemieckich,
          francuskich........, czyli do relacji na żywo, mogli prześledzić bieg na
          Eurosporcie.
          Relacja TVP to woda po kisielu, dlatego na mój napiwek niech nie liczą.
      • Gość: Piotr Jagna i TVP IP: *.telefony.com.pl 15.02.02, 18:57
        Jak ci debile mogą tak kłamać w żywe oczy ??? Drugi przejazd Marczułajtis był
        ok. 18.35 (obejrzałem go w słowackiej STV2), a oni bezczelnie pokazują przejazd
        15 minut później ze znaczkiem NA ŻYWO !!! Przeciez to się w głowie nie mieści.
        Przynajmniej by się przyznali, że ważniejsza była dla nich beznadziejna "Randka
        w ciemno" i pokazują przejazd z odtworzenia. Chyba abonament za luty zapłacę
        telewizji naszych południowych sąsiadów!
        • Gość: GOLEK Re: Jagna i TVP IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 15.02.02, 19:01
          ZGROZA
        • Gość: idiakez Re: Jagna i TVP IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 11:56
          A mogą te skukinsyny pokazywać Tomasza Lisa i studio TVN jako reklamę własnych
          programów. Od dawna namawiam wszystkich co się da, żeby nie płacili tej
          czerwonej amatorszczyźnie abonamentu. Ja zgodnie z nowymi przepisami złożę
          podpisane oświadczenie, że nie posiadam telewizora i jednocześnie na tej samej
          poczcie opłacę abonament za kablówkę, Canal + i dekoder Polsatu (który na czas
          MŚ opłacę). Tym matołom z redakcji sportowej wydaje się że pokazywanie studia,
          gdzie na temat aspektów biegów narciarskich z przed trzech dni dyskutować będą
          Babiarz, Partyka, Ambroziak, szef redakcji sportowej i Dowbor (zachęcająca
          kobiety do oglądania igrzysk - ale gdzie? - na ARD???) to są te atrakcje na
          które czekają polscy kibice!!!
      • bigbrada Gazeto, do boju! 15.02.02, 20:26
        Nie bądźcie mięczakami i wyraźcie to co myślą kibice.
        TVP ignoruje nas jak może i nie raczy nawet odpisać na e-maile podpisane
        imieniem i nazwiskiem.
        Nie chowajcie się za malutkimi felietonikami, tylko walcie z grubej rury. Po
        oczach i w pysk.
      • bigbrada Re: TVP znowu olewa kibiców! 15.02.02, 21:30
        Oni są nie do wyj....
        Właśnie podali w sport telegramie, że Marczułajtis zajęła 4 miejsce i zaprosili
        na relację za 5 minut.

• Gość: noras TVP TO SKANDAL !!! IP: 212.244.59.* 15.02.02, 21:31
        Święta racja, te sku..syny nie znają granic przyzwoitości. Konkurencji
        alpejskich nie ma wcale, hokeja też - co to kurwa jest???. Olimpiada, czy
        Małysz i pierdoły od rodzinki Dowborów (pierdolony nepotyzm za nasze pieniądze -
        też skandal) oraz ich "wspaniałych" gości.
        Zazdroszczę tym, co mogą oglądać IO w innych telewizjach.
        Na pohybel skurwysynom z TVP!!!!!
        • Gość: mikart Snowboardowy popis TVP... IP: *.arcor-ip.net 15.02.02, 23:41
          Cieszę się , że TVP tak wspaniale zaprezentowała polskim kibicom snowboard !
          Od samego początku czuło się atmosferę wielkiego widowiska , ta bardzo
          widowiskowa dyscyplina została w pełni uhonorowana należnym jej miejscem w
          telewizji .
          Wspaniały wstęp transmisji , siedzący w studiu eksperci w zupełności
          przedstawili reguły tego sportu , nie pomijając żadnych detali . Podobał mi się
          pomysł z przerywaniem transmisji , wpłynęło to doskonale na stopniowy wzrost
          emocji . Kibice mogli wczuć się w atmosferę walki , podziwiać wszystkie rywalki
          Jagny Marczułajtis . Wielkim momentem była powtórka drugiego biegu Jagny w
          eliminacjach , firmowana znaczkiem „na żywo” . Po twarzach gości w studiu można
          było odczuć wielkie emocje , przeżywających ten przejazd „na prawdę” po raz
          pierwszy . Proponuję nominować realizatorów tejże transmisji do telewizyjnego
          Oscara !
          Pomysł z wstawkami biegów w „Wiadomościach” zasłużył sobie na opatentowanie ,
          myślę , że zagraniczne telewizje już się ustawiają w kolejce do zakupu
          licencji .

Dla wszystkich , którzy nie ochłoneli jeszcze dzisiejszą transmisją , mam dobrą
          wiadomość !
          Jutro w sobotę o godz.17.00 zaczyna się bieg biatlonowy mężczyzn , początek
          transmisji już o 17.30 !!! Studio olimpijskie Jedynki kończy się już o 18.20 !!!
          A póżniej czekają Nas jeszcze emocje związane z biegiem kobiet , zapraszam na
          obszerną relację do Dwójki na godz. 21.35 !!!
          Może zdążycie zobaczyć planszę z wynikami !

Czy Wy też odnosicie wrażenie , że ludzie z Woronicza kierują się maksymą :
          „Co by tu kurwa jeszcze spieprzyć ?”

• Gość: idiakez Re: Snowboardowy popis TVP... IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 12:05
            Nawet ty nie jesteś w stanie sobie wyobrazić, jakie rewelacyjne, szalone i
            przełomowe dla historii telewizji pomysły mają jeszcze panowie z Woronicza.
            Módlmy się by nie wszystkie zdążyli zrealizować. Mam pecha, że z niemieckich
            stacji publicznych moja kablówka daje tylko ARD. Oglądam igrzyska co drugi
            dzień. Jeśli mam już oglądać retransmisje to wolę na Eurosporcie (telewizje z
            różnych krajów chyba wywalczyły, by Eurosport nie mógł nic pokazywać na żywo).
        • Gość: KIBIC Re: TVP TO SKANDAL !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 23:49
          DOBRA RADA OLEJ KOMPLETNIE TVP!!!!! KUP SOBIE SATELITKĘ. MOŻESZ NAWET WYŁĄCZYĆ
          FONIĘ I TAK BĘDZIESZ WSZYSTKO ROZUMIAŁ.
          NAWIASEM MÓWIĄC CO TO BĘDZIE Z MŚ W PIŁCE NOŻNEJ?
          POZDROWIENIA
          • campo Re: TVP TO SKANDAL !!! 16.02.02, 09:42
            K....a mać! Co to jest!
            W TVP wiecej jest pierdolenia w studiu niz relacji z IO! A jak juz cos pokażą
            to w iscie expresowym tempie i jeszcze to utną w najlepszym momencie!
            Niech ktoś z naszej telewizji zobaczy jak to się robi w Czechach. Tam tez jest
            studio olimpijskie, tylko ze tam rozmawiaja nie wiecej niz 5 min, a relacje z
            igrzysk mozna ogladac prawie non stop od ok 12 do 6 rano dnia nastepnego!

I jeszcze jedno.
            Ja wiem ze Malysz byl najwieksza nasza gwazda tej olimpiady, ale na Boga, ilez
            można! Od wtorku do czwartku w tv nie bylo nic tylko Malysz. Czesi maja
            hokeistow - zlotych medalistow z IO z Nagano! - i nie przeszkadza im to
            pokazywac innych dyscyplin, w sposob profesjonalny, i co najwazniejsze od
            poczatku do konca!

Pozdrawiam (TVP nie pozdrawiam!)
            • pc wczorajsza "transmisja" snowboardu to megaskandal! 16.02.02, 11:51
              komentarz zbyteczny...
              Już później dowiedziałem się że np. drugi przejazd kwalifikacji był
              retransmitowany. Bo w TVP nikt nie raczył o tym poinformować. Pokazać przejazdy
              potencjalnych rywalek (był to system pucharowy więc odbywały się one zaraz po
              przejazdach Jagny!) to też by było za dużo! Przecież ludzie czekają na randkę w
              ciemno!
              SKANDAL!
      • Gość: J kryteria doboru meczy hokejowych to skandal!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.02.02, 00:20
        Mecz Rosja-Białoruś, którego wynik znał przed meczem każdy, był przez TVP
        pokazany coprawda fragmentarycznie. Ale naprawdę ciekawe mecze są olewane, np.
        Kanada-Szwecja.
        Pewnie Finlandia-USA też nie pokażą...
        • zacharek A CO BEDZIE NA MISTRZOSTWA ŚWIATA W PIŁCE NOŻNEJ 16.02.02, 01:59
          Nie bójcie się. Kiedy na Polsacie będą leciały mecze. TVP puści Czterech
          Pancernych, Klan, Plebanię, może jakąś telenowel brazylijską. A może puszczą
          powtórki z olimpiady. Poprostu super.
          • Gość: Lukasz Re: A CO BEDZIE NA MISTRZOSTWA ŚWIATA W PIŁCE NOŻNEJ IP: 195.205.215.* 16.02.02, 09:46
            To jak relacjonuje TVP olimpiade to skandal. Niekompetentni dziennikarze, brak
            transmisji na zywo. Jedna z najwazninejszych konkurencji igrzysk - zjazd
            mezczyzn - pokazano przejazd trzech pierwszych zawodnikow. Zamiast transmisji
            ogladamy studio na Woronicza i jakiegos goscia ktory wmawia nam jakie to
            niesamowite emocje nas czekaja po czym zaprasza na Randke w ciemno. Chyba
            dobrze ze Polsat pokaze MS, bo inaczej ogladalimysmy tylko same gole choc i to
            nie na pewno. Amatorszyzna, zenada, wstyd. A tak a propos: gdize sie podzial
            redaktor Szpakowski ?
        • Gość: MAX Re: kryteria doboru meczy hokejowych to skandal!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 11:04
          Mecz Kanada- Szwecja był na żywo w TVP1 wiem bo sam oglądałem. To jest malutki
          plusik w KRAINE MINUSOWEJ TVP.
          • forcabarca Re: kryteria doboru meczy hokejowych to skandal!!! 18.02.02, 12:13
            Gość portalu: MAX napisał(a):

> Mecz Kanada- Szwecja był na żywo w TVP1 wiem bo sam oglądałem. To jest malutki
            > plusik w KRAINE MINUSOWEJ TVP.

To potwierdza regółę, że TVP daje najciekawsze rzeczy (nie tylko z Olimpiady, czy sportu) w porze dla
            cieciów i zboczeńców (kibic zarywajacy noce, na dodatek nie majac gwarancji co i czy w ogóle zobaczy, to
            też odmiana zboczeńca). A hokej w nocy to jedna z norm TVP - z MŚ pokazuja tylko finały i o tej własnie
            porze (Z EUROPY!!!). Moze to przymiarka do najblizszych mistrzostw.
            Póki co nie ma co liczyć na poprawę sytuacji. Jesli się nie myle to TVP ma olimpiadę póki co z nadania i
            nie musi walczyć o prawa ze stacjami komercyjnymi. Więc skoro nie musieli sie wykosztować (mam
            nadzieję!!!), to moga sobie "pobaraszkować" i sknocić taka imprezę, wurzucając lekką rączką Prezesa
            Kwiatkowskiego NASZE!!! pieniądze na bezsensowną wycieczkę sztabu ludzi.
            A jak będzie musiała powalczyć z komercja, to ustawą to się załatwi.

A że Olimpiada jest tylko pretekstem do pokaduszek - no cóż TELEWIZJA MA BYĆ BIESIADNA!!!

Na reakcję Wyborczej też bym nie liczył - zbyt dużo wspólnych interesów, prawda Panie Michnik?

• Gość: jusup Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.acn.waw.pl 16.02.02, 11:46
        To było absolutnie do przewidzenia. TVP do wczoraj opróćz Małysza nie
        pokazywała chyba nic na żywo. W reklamach zapowiadali, że będzie tyle relacji i
        podawali wiele godzin rozpoczęcia transmisji. To było już podejrzane - na ARD
        zaczynają raz i dalej to twa aż do końca (z przerwami na wiadomości) u nas jest
        20 minut retransmisji z poprzedniego dnia a potem półtorej godziny przerwy.
        Cieszę się, że TVP nie ma MŚ i nie chcę by cokolwiek odkupowali od Polsatu.
        Pogodziłem się z koniecznością kupna dekodera i mam nadzieję tylko że dostanę
        coś na poziomie Canal+. W TVP dbają pieprzone komuchy tylko o to by pokazać
        Millera dającego prezenty dzieciom, Kwaśniewskiego odśnieżającego ulice (czy na
        odwrót), Jolantę rozdającą stypendia, prezesa Roberta zapowiadającego
        kolejne "fantastyczne" programy TVP czy inne rozczulające obrazki
        • Gość: golek biathlon IP: 195.114.189.* 16.02.02, 18:03
          telewizja nie śpi i czuwa
          właśnie poleciała retransmisja z biegu na dochodzenie
          nie dość że był to skrót to jeszcze nie pokazali czwartego , decydującego
          strzelanie
          kurwa mać.. bieg w całości trwał 40 minut. Czy naprawdę nie można byłoby
          pokazać w całości i do tego na żywo.
        • Gość: rosa Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 23:02
          Po raz pierwszy od trzech dni zmusiłem się do przełączenia na TVP, patrzę a tu
          na żywo łyżwiarstwo szybkie. Zastanawiam się co to za niespodzianka ale na
          szczęście szybko sprowadzili mnie na ziemię powiadamiając że wyniki i przejazdy
          najlepszych pokazane zostaną jutro.
          Czy dużo jest jeszcze osób, które nabierają się na płacenie abonamentu, bo to
          co robi TVP to jest totalne wyrzucanie pieniędzy w błoto. Ludzie powinni
          wysyłać maile nie do tvp a do tych co się próbują reklamować przed
          olimpiadowymi wstawkami, uświadamiając im że robią sobie antyreklamę.
          • Gość: Bart Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 19:12
            TYP to skurwysyny
      • Gość: terens Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 192.168.1.* 17.02.02, 10:23
        TVp pomimo ze pokazuje IO w Salt lake city w zaden sposob nie umie wybrac jakie
        konkurencje sa ciekawe i przynosza wiele emocji np Shorttrack. Ogladajac
        eurosport mozna znalezc wiele ciekawszych dyscyplin pokazywanych niz w TVP.
        Apeluje do ludzi zarzadzajacymi TVP. Po co zakupiliscie prawa do pozazywania IO?
        PRZECIEZ Igrzyska sa raz na 4 lata!!!!!!!Albo zastanowcie sie czy kupywac prawa
        do transmisji w Turynie albo zmiencie obsade w zarzadzie TVP i dajcie kogos kto
        sie zna chociaz w 50 % na sporcie.Pozdrawiam
        • Gość: nanab Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.02, 18:07
          kurwa!! teraz przegieli ostatecznie! bylo cos "na zywo".. supergigant kobiet.
          pokazali dwie (!!!!) zawodniczki po czym przeniesli sie do studia gdzie znow
          mozna bylo podziwiac sliczna buzke tego cymbala babiarza!! zaraz wywale
          telewizor przez okno! chuj im w dupe! albo nie.. na pieszczoty to trzeba
          zasluzyc. jak milo bylo sluchac glosu jakiejs staruszki odpowiadajacej na jakze
          intrygujace wszystkich pytanie: "czy slusznie przyznano dwqa zlote medale w
          lyzwiarstwie".. ludzie litosci!
          • Gość: JUREK Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.02.02, 21:56
            Studio Olimpijskie w tvp to katastrofa dla kibiców. Jakieś strzępy bez
            ładu,beznadziejne dysusje w studio.Do tego dyletanctwo komentatorów
            (Szaranowicz nie widział podpórki Hannawalda-zorientował się przy notach),
            Szpakowski nie ma pojęcia o hokeju.Jeszcze do tego afera z reklamą czekolady z
            Małyszem.
      • Gość: Plusk Komentarz hokeja doprowadza mnie do płaczu IP: *.gdynia.mtl.pl 17.02.02, 11:30
        Jak to sie dzieje ze nasi komantatorzy wydaja sie zupelnie nieprzygotowani do
        komentowania dyscyplin z ktorymi nie maja do czynienia na codzien. Czy to juz
        jest zbyt duzy wysilek zeby sie troche przygotowac? A tak, myla zawodnikow,
        przypisuja ich do innych klubow, przekrecaja nazwiska: wg Szpaka Weight to Łajt
        a Deadmarsh to Didemarsz, strzelca bramki w meczu USA - Finlandia Younga
        przedstawił jako młodego obiecującego gracza z NY Rangers, chociaż gość ma
        grubo ponad 30 i gra w St.Louis (tym młodym obiecującym jest York - w końcu też
        na Y :-))
        • Gość: Piotr Re: Komentarz hokeja doprowadza mnie do płaczu IP: *.telefony.com.pl 17.02.02, 20:56
          Jeśli chodzi o komentatorów, to wg. mnie najlepiej zorientowanym w dyscyplinie,
          jaką komentuje, jest Piotr Sobczyński (łyżwiarstwo figurowe).
          • Gość: grego Re: Komentarz hokeja doprowadza mnie do płaczu IP: *.zamek.gda.pl 17.02.02, 22:47
            Jednym słowem mozna powiedzieć o igrzyskach w TVP żenada, kompletny chaos i
            amatorszczyzna. Naprawde nie zazdroszczę ludziom, którzy zdani są na relacje
            naszych speców z Woronicza. Ja praktycznie 90% oglądam na niemieckich
            publicznych kanałach ARD i ZDF, gdzie przez 2 dni transmisje nadaje jeden kanał
            adrugi przez następne 2 dni. Transmisje wyglądaja tak , ze zaczynają się około
            16 - 16.30 i trwaja do przynajmniej 4 rano. Przerwy są jedynie na wiadomosci,
            które maxymalnie liczą 15 minut. Co moga to transmituja na zywo, do minimum
            ograniczaja gadajace glowy w studio. A studio, jezeli jest to w Salt Lake City.
            U nas wstyd, są to najgorzej pokazywane igrzyska od 1964 roku / wtedy jako 6
            letni chlopak oglądałem relacje z Insbrucka i Tokio. Powiem nawet tak, że
            lepiej były transmitowane igrzyska w 1980 r z Lake Placid, bo po prostu relacji
            w ogóle nie było. I człowiek nie tracił nerwów.
          • Gość: ania Re: Komentarz hokeja doprowadza mnie do płaczu IP: *.burgoyne.com 24.02.02, 01:54
            Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Jeśli chodzi o komentatorów, to wg. mnie najlepiej zorientowanym w dyscyplinie,
            >
            > jaką komentuje, jest Piotr Sobczyński (łyżwiarstwo figurowe).

Ja bardzo tez lubie ogladac mecze hokejowe, ktore komentuje Stanislaw Snopek.
            Moim zdaniem robi to z pasja i w bardzo fachowy sposob. W duzej mierze dzieki
            niemu polubilam hokej.
            Ania.

• Gość: Bebson Re: Komentarz (nie tylko hokeja) IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 18.02.02, 21:39
          Mecz: Czechy - Szwecja
          Druga bramka dla Szwecji (ta niuznana). Wyraznie realizator pokazuje ze
          szwedzki napastnik stal na polu bramkowym Haszka. Ale SPEC Dariusz Wytrzeszcz-
          oczu najpierw stwierdzil, ze byl spalony na niebieskiej. Gdy ogladnął powtórkę
          doszedl do wniosku, ze sie pomyli. Uznał, ze Haszek byl faulowany. BRAWO.

Aha, szkoda ze na olimpiade nie przyjechal Jaroslaw Sakala (Czechy) bo
          slyszalem, ze sa jeszcze w Polsce ludzie, ktorzy nie wiedza, za Sakala mial
          matke Polke. Niestety red. Miklas nie bedzie mogl im tego przekazac.
      • Gość: GUTEK Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.pcz.czest.pl 18.02.02, 02:09
        Kicha jak ch....Najlepsze sa transmisje popoludniowe.Od 17:30 do 18:10, czy cos
        takiego.Babiarz czy inny fagas pieprzy w studio przes 15 min, a póżniej raczą
        nas przejebanie "długim" skrutem jakiejs konkurencji.Czlowieka scisnie zwieracz
        wraca i co widzi?Babiarza fiuta jak zegna sie i zaprasza na kolejna zajebiscie
        długa relacje oczywiscie na żywo.Rzygac sie chce.
        Dobrze że jest Eurosport, bo była by bieda.
        • Gość: Aga Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 07:19
          Co do studia olimpijskiego o godz.17:30 - szkoda gadać. Od 18 pokazali tylko 2
          przejazdy kobiet w super gigancie a gdzie reszta? Trzeba było dać program
          rozrywkowy, a wyniki obejrzeć gdzieś koło 23. Po co?
          Super gigant ogladałam oczywiście na FR 2 (nie mam ARD), a potem Francuzi od
          razu sie przełączyli na sztafetę mężczyzn 4 x 10 km (walka do końca, wygrali
          Norwegowie). Nawet Eurosport, który nie daje relacji na żywo pokazał te
          konkurencje wcześniej (mimo że z godzinnym opóźnieniem) niż nasza szmaciana TVP.

Co do przejazdu Jagny w piątek, to powiedzieli że jej drugi przejazd będzie o
          godz. 18:48 czasu polskiego - a figa. W rzeczywistości był ok.18:35 (oglądałam
          na żywo we FR 2). Francuzi dali oczywiście całą relację od początku zawodów, bo
          startowało tam wiele Francuzek, ale to nic. Wolałam oglądać to po franc.niż w
          TVP. A nasza TVP pokazując to dała napis "na żywo" - po jaką cholerę.
          Zaciekawiło mnie jeszcze to, że gdy Polak walczy o medale (czytaj Małysz czy
          Jagienka) to można przesunąć ramówkę programu, a w czasie Wiadomości przenieść
          się do USA na bezpośrednią relację. A co z tymi co zajmują miejsca poniżej 10,
          czy oni nie są warci by pokazywać ich na żywo, tylko z kilkugodzinnym
          opóźnieniem.
          Dzisiaj kolejne skoki, oczywiście znów na żywo - ale to mi nie przeszkadza. TVP
          zacznie swoje studio punkt 17:30, a może wcześniej, bo przecież będzie Małysz
          (co do innych zawodów "nie Małyszowych" to można przecież zacząć dużo później i
          skończyć dużo wcześniej, wystarczy przecież pół godziny nawijania o byle czym,
          a potem można sie przenieść na zawody na jakieś 10 minut, a resztę zobaczyć
          koło północy).
          Całe szczęście że dziś olimpiada jest na ZDF (oni też będą skoki transmitować,
          ale jeszcze jest dzisiaj sztafeta w biatlonie kobiet, a Niemki bardzo się w tym
          liczą - więc wszystko to pokażą).

Pozdrowienia
          • Gość: Oregon Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 9.67.96.* 18.02.02, 09:09
            Tez ogladałem snowboard we francuskiej TV na FR 2 i zrobili oni jeszcze lepszy
            numer od polskiej TV. Drugi półfinał kobiet - startuje Francuzka Ruby, a oni
            włączają reklamy (jest 19.58) po reklamach nie wracają już na olimpiade....nie
            wiem czy przełączyli sie na jakis inny kanał.....a przecież w finale mieli dwie
            zawodniczki....Czy finał pokazali - nie wiem....
            • Gość: Aga Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 09:52
              Gość portalu: Oregon napisał(a):

> Tez ogladałem snowboard we francuskiej TV na FR 2 i zrobili oni jeszcze lepszy
              > numer od polskiej TV. Drugi półfinał kobiet - startuje Francuzka Ruby, a oni
              > włączają reklamy (jest 19.58) po reklamach nie wracają już na olimpiade....nie
              > wiem czy przełączyli sie na jakis inny kanał.....a przecież w finale mieli dwie
              >
              > zawodniczki....Czy finał pokazali - nie wiem....

Pokazali drugi półfinał i finał na innym kanale franc.TV publicznej (FR 3)- tak
              powiedzieli wcześniej, że sie tam przenoszą. Francuzi od ok.godz. 18 do ok. 20
              mają relacje na FR 2, a poźniej od 20 na FR 3. Niestety nie ogladałam tego finału
              na tym kanale (bo nie mam), lecz na naszym "ulubionym" TVP 1 (na żywo, podczas
              wiadomości sportowych ok.20). Aż mnie zatkało, bo tego się nie spodziewałam, że
              można nawet przerwać tak ważny program jak "Wiadomości". Ale gdyby nasza Jagna
              Marczułajtis nie weszła do "8", to byśmy nie zobaczyli tego nawet. Bo po co? A tu
              się kroiła niespodzianka, szkoda że zajęła tylko 4 miejsce (a było tak blisko).

Pozdrawiam
          • Gość: Głos Re: Ranking IP: 217.153.127.* 18.02.02, 09:11
            Otwieram listę hitów (Najlepiej Zmiksowana Relacja "na żywo") przez DJ-ów z TVP.
            Mój typ do numeru 1, to wczorajsza relacja z super giganta kobiet.
      • Gość: Aamodt Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.stat.gov.pl 18.02.02, 10:57
        Jednym słowem dno. Ale narciarstwo alpejskie to po prostu totalna
        kompromitacja. Po co Monika Lechowska tam pojechała? Nie szkoda pieniędzy? Na 5
        minut relacji? I to z co drugiej konkurencji? W dodatku z 5-godzinnym
        poślizgiem. Moze ktoś mnie uświadomi - czy pokazano w końcu supergigant
        mężczyzn w sobotę? Tak się złożyło, że tego dnia byłem skazany tylko na TvP.
        Śledziłem wszystkie relacje (nie słuchałem radia, by nie dowiedziec sie wyniku)
        i nie doczekałem się owego supergiganta. Może coś przeoczyłem? A może na 3
        minuty musiałem wyjśc do toalety, a wtedy poszła relacja...
      • Gość: MarekM Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 192.168.102.* 18.02.02, 11:01
        Wszystkie przedstawione listy powinny trafić na biurko Prezesa TVP oraz
        dyrektorów z Rady Programowej.
        To skandal co pokazuje TVP w ramach relacji z Olimpiady!!!!!!!.
        Wszystko jest z dużym opóźnieniem, brak relacji na żywo, puszczają transmisje z
        zawodów gdy zawody już się skończyły a wyniki są w telegazecie.
        Może ze względu na dziurę budżetową kupili tylko same powtórki??
        Panie i Panowie ( prezesi i dyrektorzy ) uczcie się od Czechów i Słowaków jak
        się pokazuje Olimpiade. Oni to robią naprawdę perfekcyjnie!!!!
        A my zachowujemy się jak rząd Buzka, który cały czas się chwalił jak jest
        dobrze, perfekcyjnie a co zostawił???
        • Gość: Aga Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 11:18
          Gość portalu: MarekM napisał(a):

> Wszystkie przedstawione listy powinny trafić na biurko Prezesa TVP oraz
          > dyrektorów z Rady Programowej.
          > To skandal co pokazuje TVP w ramach relacji z Olimpiady!!!!!!!.
          > Wszystko jest z dużym opóźnieniem, brak relacji na żywo, puszczają transmisje z
          >
          > zawodów gdy zawody już się skończyły a wyniki są w telegazecie.
          > Może ze względu na dziurę budżetową kupili tylko same powtórki??
          > Panie i Panowie ( prezesi i dyrektorzy ) uczcie się od Czechów i Słowaków jak
          > się pokazuje Olimpiade. Oni to robią naprawdę perfekcyjnie!!!!
          > A my zachowujemy się jak rząd Buzka, który cały czas się chwalił jak jest
          > dobrze, perfekcyjnie a co zostawił???

A te listy, które mają trafic na biurko Prezesa TVP i dyrektorów Rady
          Programowej - czy one coś dadzą. Mam głupią nadzieję że tak. W przypadku tego
          pierwszego - zostaną gdzieś włożone w dolną szufladę i po sprawie. To on Robert
          Kwiatkowski jest szefem całej TVP i on ustla zasady gry jakie tu panują. Nie
          podoba sie komuś (chodzi o redaktorów) to niech spada. Nikogo tam nie trzymają na
          siłę, a i tak sobie znajdą jakiegoś "przydupasa", który za każde skinienie palcem
          zawsze będzie do usług. Wśród "elity" R.Kwiatkowskiego napewno znajdzie się kilka
          takich osób, które przystaną na te warunki.
          Ale jednego jestem pewna - dzisiaj skoki napewno będą na żywo, co do tego nie ma
          wątpliwości, i nie tylko jakieś 10-15 minut, tylko aż do zakończenia. W przypadku
          kaprysów pogody - zmieniona zostanie nawet ramówka (dobranocka skrócona lub w
          ogóle, a wiadomości nie jak zawsze o 19:30 tylko później). A więc można przesuwać
          programy, tylko zależy jaka dyscyplina w danej chwili jest rozgrywana. Trzeba
          tylko chcieć.

Pozdrowienia
      • Gość: wooj g Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 10:08
        Przyjacielu,jestem z Tobą
        • Gość: satboy-k Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: 217.17.41.* 19.02.02, 13:53
          Wielce czcigodni Towarzysze , Wazeliniarze Pierdoleni /TWP/ , czy Wy zdajecie
          sobie sprawe ile zlego wyrzadziliscie olimpijskiej idei barona Couberteina ,
          pokazujac zimowa olimpiade w tak nieodpowiedzialny i szmatlawy sposob. Wielce
          Szanowny /tak naprawde to ja oraz wiekszosc tu piszacych to mamy pana gleboko
          dupie/ Prezesie R. Kwiatkowski , ja bedac na pana miejscu wzialbym giwere i
          strzelil bym sobie w leb ( moj dziadek byl przedwojennym ulanem i mial honor)
          jako czlowiek wielkiego honoru , ale czy Pan wie co to jest honor? - jezeli nie
          to radze otworzyc encyklopedie na literze "h" /samo h/. Ja rowniez zmusony
          jestem ogladac / dzieki sat tv / olimpiade na zywo w ARD , ZDF ,RAI,Magyar TV2,
          Eurosport oraz w D2MAC-TV2 Norge i TV2 Zulu ale tylko dlatego ze tego scierwa
          TVP nie da sie ogladac (programy sportowe). Konczac ,pragne Szanowny Panie
          Prezesie zyczyc duzo zdrowia i jak najszybszego ustapienia z tego wielce
          platnego/ wiedz Qutasie ze to nasze pieniadze/ stanowiska.
      • Gość: jan Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.puck.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 14:20
        Ciekawe czy za to się dzieje w nazsejTv w zwiazku z pracą Studia Olimpijskiego
        ktoś poniesie odpowiedzialność dyscyplinarną. Przed olimiadą niejaki Wichrowski
        opowiadał bajki mamiąc widzów jaka to czeka nas uczta przed telewizorami. W
        zamian dostaliśmy rozgadanego jak dziecko niemęskiego Babiarza, jakieś pańcie
        typu Biedrzyńska nie znajaca się na sporcie, czy Markowski gadający komunały.
        Dirnie z TV mogą być zsiebie dumni. Te głupie gadki na żywo, nadawane
        bezposrednio to nimal jedyne co im wyszło. Szkoda tylko sportu przez duże "S".
        Za taką beznadzieję mam płacić abonament i utrwalać w ten sposób dyktat
        ciemniaków? Niedoczekanie. Tych matołów od sportu należy rozgonić na cztery
        strony świata.
        • Gość: gośka Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 18:58
          "Kochana" TVP jak długo jeszcze do tzw. studia olimpijskiego, czy czegos
          takiego będziecie zatrudniać ludzi, którzy nie mają ze sportem nic, a nic
          wspólnego. Ludzi, którzy nie mają pojęcia o czym mówią. Przecież słuchanie
          famili Dowbor to koszmar, co oni tam robią? Że już nie wspomnę o olimpiadzie
          letniej i cudownych wypowiedziach pani Popek. To dopiero były jazdy!!! Czy
          naprawdę nie można zatrudnić ludzi dla których sport jest pasją i którzy mają
          coś na jego temat do powiedzenia? Żeby zobaczyć relację sportową z prawdziwego
          zdarzenia trzeba przełączyć na stacje niemieckie. Tam komentatorzy potrafią
          zainteresować, rozbawić, a przede wszystkim na prawdę kibicują zawodnikom, a
          nie jak to ostatnio bywa w polskiej telewizji ględzą. Sorry, ale ile można
          słuchać o tym, że Ahonenowi urodził się syn i dlatego ..... i tak w kółko !!!
          Koszmar!!! Skończcie z tym i dajcie szansę ludziom z powołaniem, których
          chciałoby się słuchać.
      • Gość: stile Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 19.02.02, 15:16
        na szczęście mam eurosport
      • Gość: jusup Paranoja!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.02.02, 23:00
        W transmisji z igrzysk poinformowano nas, że Krężelok uzyskał trzeci czas
        eliminacji, pokazano biegi kobiet i kiedy miały rozpocząć się ćwierćfinały
        mężczyzn matoły przerwały relację, mówiąc że transmisję dadzą podczas Panormay.
        Na szczęście akurat dzisiaj transmisję dawała ARD (a nie ZDF), więc spokojnie i
        na żywo obejrzałem, ale w trakcie biegu przełączyłem na chwilę na Panoramę -
        oczywiście olali kibiców. Paranoja!!!!!!!!!! Kompletne kretyny. Słyszałem
        właśnie że Polsat odrzucił propozycję TVP odkupienia niektórych meczów
        piłkarskich MŚ - rewelacyjna decyzja, cieszy mnie, że może ktoś zrobi to choć
        na minimalnym przyzwoitym poziomie.
        • Gość: Andre Re: Paranoja!!!!!!!!!! IP: *.pec.poznan.pl 20.02.02, 09:27
          W czasie biegów Janusza Krężeloka 1 program TVP pokazywał przecież
          program "sportowy". Tyle tylko, że z przed 30 lat - przygotowania do powitania
          złotego medalisty z olimpiady w 1972 Wojtka Fortuny.
          Sadzę więc, że w roku 2032 pokazane zostaną w naszej telewizji wszystkie biegi
          J. Krężeloka, oczywiście w trakcie jakiegoś innego, ważnego sportowego
          wydarzenia. Pytanie tylko czy z takim podejściem do swoich widzów, TVP utrzyma
          się do tego czasu na rynku.
      • Gość: pinek Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.wschowa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 23:57
        tvp na stos
      • Gość: Aga Re: TVP znowu olewa kibiców! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 07:23
        Wtorek - 19.02.2002r.

Godzina ok.16:10 TVP1 - zdziwiłam się bardzo gdy w studiu red.Kurzajewski
        rozmawiał z Jackiem Tascherem (komentator łyżwiarstwa figurowego w
        Eurosporcie). Co się stało, że TVP zaprasza do siebie swoich konkurentów?
        Tascher jako jeden z nielicznych gości fachowo wypowiadał się na postawione
        pytania (dot.zmiany sędziowania). A po co zaproszeni zostali Trubadurzy? Z tego
        co powiedział Kurzajewski, to później po oglądnięciu tańców na lodzie pokażą
        specjalnie hokej dla panów z zespołu. A co z widzami? Czy nam się nie należy
        relacja z meczu? Jeżeli nie - to trzeba było mecz ten pokazać w "sali
        projekcyjnej" specjalnie dla nich, a nie puszczać go na wizji dla innych.
        Uśmiałam się - Trubadurzy eksperci od hokeja!

Studio olimpijskie w TVP 1 zaczęło się o 17:30 i trwało "aż" do 18. Bardzo
        długo. Jak są skoki - pokazują wszystko od początku do końca, łącznie ze zmianą
        ramówki. W przypadku innych sportów to relacji jest "aż" 10-15 minut. We wtorek
        obyło się już bez gadania. Ciekawy był sprint mężczyzn, a gdzie kobiet? A te
        zaczęły o godz.17. Pokazali te wyścigi już na dwójce ale o godz. 20.
        Powiedzieli też że w Panoramie pokażą bieg Janusza Krężeloka w sprincie - ale
        nie zroboli tego.
        Red.Szaranowicz uparcie powtarzał nazwisko Norweżki Anity Moen (wg niego
        to "Mułen". Niech sie nauczą wypowiadać je poprawnie. Aż szkoda słuchać tego.
        Studio trwało tam przez godzinę i później od 21:35 do 23:40 (wg programu w
        gazecie). Zaskoczyło mnie, że TVP daje relacje nawet o 20. Szkoda że ubiegłym
        tygodniu tak nie robili. Czyżby teraz to miało konkurować z TV 4 i Polsatem
        (wtorek, środa - Liga Mistrzów)? A może obudzili się w związku z krytyką na to,
        jak pokazują olimpiadę?

Panorama TVP2 godz. 16:18 - pani czytająca serwis na temat olimpiady
        powiedziała, że mimo iż do końca igrzysk zostało jeszcze kilka dni, to dla nas
        (dla nas czyli kogo - bo dla mnie jeszcze nie) olimpiada już się zakończyła (w
        tym czasie pokazywany był oczywiście nie kto inny jak Małysz). Czy inni Polacy
        występujący na igrzyskach (sztafeta biatlonowa, Paweł Zygmunt i inni) już się
        nie liczą (jak zdobędą medal - będzie bardzo dobrze). Czy tylko jeden malutki,
        chudziutki skaczący Małysz pojechał do USA bawić się w sport? A co z
        pozostałymi. Niech nasza "kochana" TVP zejdzie wreszcie z tego Małysza, bo nic
        tylko Małysz to, Małysz tamto.
        Jeżeli takie jest podejście naszych władz telewizyjnych i sportowych, to po
        jaką cholerę wysłali do USA resztę sportowców, po to aby pokazywać relacje z
        ich udziałem w późnych godzinach wieczornych lub nocą?
        A Małysz to inny temat. Tylko na zawody z jego udziałem (puchar świata) TVP ma
        wykupione prawa, więc nie ma się czemu dziwić, że aż tak sie nim zachwyca.
        Niech sie cieszą póki jeszcze mogą. A jak prawa sie skończą, to kogo sie
        uczepią, kto da im prawa na relecje z innych imprez. Już mówią, że będą relacje
        na żywo z meczów eliminacyjnychw piłce do ME i MŚ. Ale jak te relacje mają
        wyglądać jak te z olimpiady, to wielka szkoda. Przynajmniej red. Dariusz Sz.
        będzie w swoim żywiole komentując to co najbardziej lubi.

Sorry za aż tak długie pisanie, ale po prostu musiałam

Z pozdrowieniami
        • Gość: Lucas Łyżwiarstwo szybkie IP: 195.205.215.* 20.02.02, 08:02
          Wczoraj łyzwiarze dwukrotnie bili rekord swiata na 1500 m. Walka i widowisko
          wspaniale. Szkoda, że nie w TVP.
          • Gość: Aga Re: Łyżwiarstwo szybkie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 08:46
            Gość portalu: Lucas napisał(a):

> Wczoraj łyzwiarze dwukrotnie bili rekord swiata na 1500 m. Walka i widowisko
            > wspaniale. Szkoda, że nie w TVP.

Wielka szkoda, bo bieg Holendra (pobił rekord świata) był fantastyczny.
            Odtworzyli go, ale przynajmniej dali o normalnej porze ogladalności. Później
            pokzali bieg Koreańczyka i Japończyka - i koniec. Na resztę zawodów zaprosili do
            TVP 1 na godz. 0:15. O tej porze to ja już spię. Nie mogli o tej właśnie porze
            dać skoki akrobatyczne na nartach, a na żywo bieg Amerykanina, który pobił znowu
            rekord świata i wyprzedził Holendra? Mogli, ale nie chcieli.
            Czy oni myślą, że zapraszając na oglądanie relacji w nocy tego co wydarzyło się w
            godzinach wieczornych da coś? Nie da nic. Bo i tak można obejrzeć to w innej
            stacji zagranicznej, a wyniki na bieżąco zobaczyc w telegazecie.

P.S. Na RMF powiedzieli w wiadomościach sportowych o 8:30, że Polsat nie
            odsprzeda praw do transmitowania MŚ. I dobrze. Niech TVP pluje sobie w brodę, że
            zrobiła coś, czego teraz - wydaje mi się że żałuje, ale oczywiście nie przyzna
            się do tego, bo straci honor. Jak to kiedyś powiedzieli władze sportowe TVP, że
            ich nie interesuje tak dużo, "tylko": mecz otwarcia, półfinały i finał oraz
            wszystkie mecze z udziałem Polaków. Rzeczywiście "bardzo mało" (wszystkie
            najważniejsze mecze).

Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka