Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI

IP: *.unima.com.pl 09.08.01, 12:25
    Słuchajcie. Czy dopingu z Kotła nie dałoby sie zaplenić w innych sektorach
    przez kilkunastu emisariuszy z Kotła w każdym sektorze, którzy poderwaliby
    resztę do dopingu. Sam siedząc w 3, 4 sektorze chetnie podarłbym się z Kotłem,
    ale jakos samemu się drzeć jak inni nie maja na to ochoty to mi się nie chce.
    A moze dałoby się zwerbować wsród bywalców innych sektorów grupę
    kilkudziesieciu, bądx -set osób, które śpiewajac wraz z Kotłem poderwałyby
    resztę ramoli [ups, czyt. kibiców, bez obrazy; ;)] takich jak ja.
    Pozdrowionka
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ces Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.stok.bial.pl 09.08.01, 14:34
        Witam
        Powiem , jak to u nas swego czasu rozwiązano.
        Otóz Ci najgłosniejsi podzielili sie na małe grupki i rozsiedli sie po całym
        stadionie. Efekt był natychmiastowy.
        Jednak było tak tylko w 3 lidze, potem nie wiedziec czemu wrócono do starej
        zasady , czyli wszyscy w kupie ( kupy nikt nie ruszy :)
        Pozdr
        Ces.
      • Gość: misza Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.elite.com.pl 09.08.01, 16:23
        Weź pod uwagę jedną rzecz. Na stadion przychodzą również trochę starsi kibice,
        którzy przychodzą na mecz oglądać grę, a nie krzyczeć, śpiewać czy tańczyć
        odwróconym tyłem do murawy. I trzeba to uszanować. Chcesz pokrzyczeć to usiądź
        w 5,6 sektorze lub w kotle. W każdym cywilizowanym kraju na mecze przychodzą
        całe rodziny,kobiety, dzieci. Nie może być tak, aby nie mogli sobie po prostu
        posiedzieć, pogadać, obejrzeć mecz (zauważ,że np w Niemczech mecz jest też
        okazją do spotkania przy piwku i kiełbasce z grilla dla całych rodzin). U nas i
        tak w "szczycie" razem z młynem 3-4 sektory śpiewają, a to i tak jest nieźle.
        Bez przesady. Ten stadion nie jest tylko dla takich młodych grzdyli jak my.
        Każdy musi mieć swoje miejsce. Powtarzam:chcesz pokrzyczeć, pośpiewać- zmień
        sektor, naprawdę na Lechu każdy może znaleźć miejsce tak, aby oglądać mecz w
        warunkach jakie chce.
        • Gość: guerra Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.icpnet.pl 10.08.01, 10:07
          Zapraszam do "Piątki" Happy Ultras
          Emisariusz Żarówa swoim głosem prześwidruje Ci umysł a emisariusz Amfibia
          rozbawi tańcem brzucha:)))pozdro
          • Gość: Student Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.aktivist.pl 10.08.01, 10:44
            Tia.. Żarówa to świetny "wodzirej".

PS
            Dlaczeg o"Happy Ultras" ?
          • Gość: Maciej Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.unima.com.pl 10.08.01, 10:44
            hehehehe
      • Gość: Camara Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 11:06
        Guerra, w pelni popieram. Zapraszam wszystkich chcacych sie "kulturalnie"
        (hehe) pobawic na sektor 5. Stonowana, spokojna atmosfera, a jednoczesnie
        czesty glosny doping. Jest OK.
        • Gość: misza Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.elite.com.pl 10.08.01, 11:14
          No i teksty Żarówy z Amfibią (to jest gigant)- to jest dopiero folklor.
      • Gość: ede Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.icpnet.pl 10.08.01, 11:10
        Tej, Maciek, a Ty czasem Amice nie kibicujesz?
        • Gość: kolej Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: 10.1.131.* 20.08.01, 13:43
          Sektor PIĄTY - to jest to! Sam częściej bywałem na 2 lub 3 i różnica jest kolosalna... Na Hetmanie chwilami byliśmy
          głośniejsi od kotła. Gdyby jeszcze mniej bluzgów, choć i tak niektórzy się, a czasem i innych tonują (camara,
          ukłony)
        • Gość: Maciej Re: CAŁY STADION ŚPIEWA Z NAMI IP: *.unima.com.pl 20.08.01, 14:35
          Ede? Znam jednego tylko Ede (trzcina?), i jesli to Ty to Ci wybaczam.....
          hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka