alexis56 19.12.09, 15:49 prosze o informacje w jakim terminie beda rozsylane nagrody w pucharze F50i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowall Re: do kowala-nagrody 29.12.09, 22:38 Do alexis nagroda poszła przed świętami, więc powinna już dojść. Dawidmessi odezwał się późno, nagroda wyjdzie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
p_kozak Re: do kowala-nagrody 30.12.09, 09:18 wygrałem ranking gdzie sponsorem jest Fanzone i w rozmowie z Panem (w piątek będzie 3 tygodnie) dostałem informacje ze wygrana będzie przed świętami, a tu zapasem sylwester... nie ma co sponsor zaczyna wystawiać sobie opinię, a jakbym chciał sobie kupić koszulke na prezent pod choinke to tez tak by to wygladalo? od razu mowie nie mam nic do nikogo :) ale w zyciu kieruje sie przede wszystkim rzetelnością Odpowiedz Link Zgłoś
elm79 Re: do kowala-nagrody 07.01.10, 11:19 Czy ktoś otrzymał już koszulkę z FANZONE? - minął już miesiąc i do mnie nie dotarła. Odpowiedz Link Zgłoś
p_kozak Re: do kowala-nagrody 07.01.10, 20:30 dokładnie, ja też czekam tyle samo i nic, ta firma chyba ma siedzibę gdzieś w trzecim świecie bo paczki z zagranicy dochodza w miare normalnie a tu ... Odpowiedz Link Zgłoś
benostrz Re: do kowala-nagrody 08.01.10, 11:39 Ja otrzymałem koszulkę 29 grudnia 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
crown_win Re: do kowala-nagrody 24.01.10, 21:30 Ja nadal nie otrzymałem nagrody mimo iż zgłoszenie zostało wysłane jeszcze w tamtym roku...co jest przyczyną opóźnienia??? Odpowiedz Link Zgłoś