Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 157.25.125.* 09.08.01, 15:33
    Proponuje: zapomnijmy o przeszlosci, wzajemnych animozjach itd. Warszawa i
    Wroclaw to duze miasta, Legia i Slask to kluby z tradycjami, a to co zrobili
    ostatnio kibice Slaska na meczu z Legia zasluguje na Pilkarskiego Oskara. A
    wiec???
    PS. Na tym forum juz wczesniej mialem porzednikow... A wiec???
    Obserwuj wątek
      • Gość: WKS-iak Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.edukacja.wroc.pl 09.08.01, 15:39
        Dla mnie bomba.
        Niestety mówię tylko we własnym imieniu.
        Pzdr
        • Gość: Radzio Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 09.08.01, 15:45
          Dla mnie też bomba, ale co z resztą??? Zarówno po jednej jak i drugiej stronie..
      • Gość: jogi Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.188.* 09.08.01, 16:00
        niech barwy nas połączą!!!
        • Gość: WKS-iak Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.edukacja.wroc.pl 09.08.01, 16:03
          Panowie a czy ktoś ma pomysł jak to zrobić w praktyce?
          • Gość: jędruś Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.188.* 09.08.01, 16:16
            na jesieni rozegramy jeszcze przynajmniej trzy mecze. jeśli stosunki między
            kibicami będą takie same jak w pierwszym mecz (a jestem pewny, że tak będzie bo
            żyleta ma dobrą pamięć i jest honorowa) to myślę, że wszystko będzie dobrze.
          • Gość: LEGIOFAN Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 134.65.157.* 09.08.01, 16:17
            ALE GEST REWELACYJNY,CHOĆ NIE BYŁEM TO SIĘ WZRUSZYŁEM
      • Gość: Winrych Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.08.01, 21:46
        Ja zawsze kibicowalem obu klubom!!! Czy ktos moze powiedziec czemu sa jakies
        animozje? Nie rozumiem. Dla mnie super pomysł LEG-FAN !!!
        • Gość: fatality Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 10.08.01, 00:42
          No to świetnie ,jestem z Wrocka i przyłączam się do tej idei. pzdr.
          • Gość: Radzio Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 10.08.01, 08:54
            No to jest nas coraz więcej!!!
            To mi się podoba.

Pozdr. z wawki
            • Gość: WKS-iak Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.edukacja.wroc.pl 10.08.01, 09:49
              No to co?
              Ogłaszamy oficjalną sztamę?
              Ciekawe co na to "góra" kibicowska obu zespołów?
              • Gość: LEG-FAN DO WKS-iaka???? IP: 157.25.125.* 10.08.01, 10:41
                A moze to "dol" tym razem da przyklad? Ja "legijnej" gory po ich wyczynach
                wczorajszych w Luksemburgu chyba mam dosc!!! Sztama???!!!

Moj adres: lukaszos@poland.com.
                • Gość: WKS-iak Re: DO WKS-iaka???? IP: *.edukacja.wroc.pl 10.08.01, 11:56
                  Sztama !
                  Do zobaczenia na stadionach.
                  Niestety nie mam kompa w domu, więc piszę z pracy.
                  promocja@edukacja.wroc.pl
      • Gość: green Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.01, 14:49
        Czesc,
        na poczatku ligi nie bylo mnie w Polsce i nic nie wiem o tej sytuacji z meczu z
        Legia we Wrocq.
        Moze mi tu ktos napisac jaki to gest zrobili wroclawianie?
        Z gory dziekuje.

• Gość: LEG-FAN Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.125.* 10.08.01, 14:59
          Pewnie slyszales o zakazie wyjazdow nalozonym na kibicow Legii przez PZPN.
          Gospodarz meczu nie moze wydzielac dla kibicow Legii oddzielnego sektora,
          sprzedawac biletow itp. Kibice Slaska przesuneli sie na swojej trybunie i w ten
          sposob Legionisci mogli usiasc wsrod kibicow gospodarzy. Mieli dla siebie caly
          sektor. Przez caly mecz nie padlo z obu stron zadne przeklenstwo pod adresem
          druzyny przeciwnej. BRAWO!!!!!!
          A tego dnia Policja zrobila lapanke na Dw. Centralnym, zeby przypadkiem Legia
          nie wsiadla do pociagu. Dojechalo mimo to 150 osob. A w ogole czy jest to
          zgodne z prawem???
          • Gość: pap Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.188.* 10.08.01, 15:06
            niestety tak, policja każdego może zatrzymać na 48 godzin pod byle jakim
            pozorem twierdząc puźniej, że pomylili kogoś z jakimś przestępcą ( BEZ
            KONSEKWENCJI!!!).
            POZDR.
            • Gość: WKS-iak Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.edukacja.wroc.pl 10.08.01, 15:57
              Zróbmy tak:
              Kazdy z was rozpowiada wsród swoich kolesi o tej inicjatywie i bada reakcje.
              Proponuję w poniedziałek wrócic do tematu i zdać sobie nawzajem krótkie relacje. Jak okaże się że
              nie tylko internauci maja śrubę na zgode to ogłaszamy ją oficjalnie.
              Pzdr
              • Gość: LEG-FAN Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO WKS-iaka!!! IP: 157.25.125.* 10.08.01, 16:27
                Odpowiedz daje juz dzisiaj: wczoraj z grupa znajomych, z ktora od kilku lat
                regularnie chodzimy na Legie ogladalismy mecz z Luksemburga. Powiedzialem im
                przy okazji o internetowej inicjatywie. Reakcja byla bardzo pozytywna. Musimy
                sie spotkac i obgadac szczegoly. I informuje Cie, ze nie bede sluchal Legijnej
                starszyzny po tym co wczoraj soba zaprezentowali! Po raz kolejny!
                Kompromitacja.
      • Gość: Z daleka Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tht.net 10.08.01, 16:37
        A czemu nie moze tak byc z innymi klubami np. Legia - Polonia
        • Gość: Puchatek Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.134.232.* 10.08.01, 16:45
          z usmiechem sie was czyta,
          a co jakby tak rzucic taki ogolny proces pokojowy pt " no more rozrob"?
          moze ludzie zaczeliby chodzic na stadiony jak na normalna rozrywke a nie miejce
          podwyzszonego ryzyka..
          pozdr
          Puchatek, pasiak z krwi i kosci
          • Gość: herbu Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 22:53
            Pojebalo was? Po co Slaskowi ci debile? Lepiej niech zawrza pakt z Goralem
            Zywiec albo jeszcze lepiej fanatycznymi libicami Pogonii Staszow!
      • Gość: zbyszko Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 22:57
        popieram!

• Gość: funio Re: LEGIA-SLASK -SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:20
          Pelna zgoda Slask-Szacunek,a tym debilom mieniacym sie starszyzna i szczujacym
          malolatow bo sami sie boja tez warto czasem pokazac ze nie maja monopolu na
          kibicowanie.
          • Gość: Ash Wszystko pięknie ... IP: 195.116.211.* 11.08.01, 18:27
            ... ale jak wy sobie kochani kibice Śląska wyobrażacie potem wizytę Na
            Reymonta? Siądziecie na "dziesiątce" i zaczniecie śpiewać "Kochamy Legię"?
            Czekam niecierpliwie na propozycję sztamy : Śląsk - Legia - Wisła - Cracovia -
            Lech. A potem ogólnopolska unia kibiców i wypuścimy nad stadiony białe
            gołębie, a dzieci będą sypać kwiatki wokół murawy.
            • Gość: tts Re: Wszystko pięknie ... IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 12.08.01, 15:48
              jak legia sie polaczy ze slaskiem to ja jako kibic wisly krakow nie chce byc
              kibicem slaska!!!!!!!!!!
              • Gość: Alcor Re: Wszystko pięknie ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.01, 10:54
                spox, tylko czemu ten chuj sedzia na meczu slask - amica tak kurwa stronniczo
                sedziowal???!!! PAdlo duuuuzo bluzg pod jego adresem..
                • Gość: rrrafal Re: Wszystko pięknie ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 11:46
                  tylko co, kretynie ma sędzia do zgody pomiedzy Legią i
                  Śląskiem?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! a że sędziował o.k. to potwierdzaja relacje
                  prasowe i telewizyjne. czy któryś zawodnik lub trener Śląska szukał przyczyn
                  przegranej w postawie sędziego? a kto mial karnego na samym opoczątku meczu?!?!?
                  zacznij myśleć, a jak masz cokolwiek do powiedzenia nt. sędziowania to zacznij
                  nowy wątek.

zgoda Legia- Śląsk to dobry pomysł, ciekawe tylko czy na zdominowanej przez
                  starszyznę żeylecie uda sie przepchnąć podobne zachowanie jakie zrobili kibice
                  we Wrocławiu. gdyby się udało, to może normalni kibice Legii zyskaliby choć
                  ttrochę w oczach braci kibicowskiej w tym kraju...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka