Gość: deco IP: *.171.87.67.static.crowley.pl 10.01.10, 10:54 Hej. Wie ktoś może czy gdzieś będzie transmisja w necie. Jestem dzisiaj odcięty od Eurosportu :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Taktyka. IP: *.chello.pl 10.01.10, 12:36 Taktyka Majdic będzie prosta. Na pewno nie pójdzie na to, aby wyprówać wszystkie siły uciekając Kowalczyk. Da się dojść, a potem schowa się za plecami Polki i będzie się tak wiozła, aby przed metą Polkę wyprzedzić. Albo Kowalczyk będzie w stanie przecierać szlak i na końcu, a najlepiej wcześniej, znokautować rywalkę swoją szybkością albo przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor33 Tour de Ski. Ostatni etap próbą charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 16:29 Narty biegowe, to nie tylko sprzęt sportowy, ale, podobnie jak rower – najlepszy środek transportu w warunkach zimowych. O tym w Polsce całkowicie zapomniano, piękną zimę zmieniając w „klęskę żywiołową”, a piękny niały śnieg – w brunatną maź. Chętnie jeździłbym do Warszawy na nartach, bo to tylko 20 km, ale drogowcy zrobili ze śniegu gnój i pozostaje mi tylko Zalesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor33 Re: Tour de Ski. Ostatni etap próbą charakteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 16:31 Wspaniała Justyna w naszym kraju nie będzie miała wielu naśladowców. Kubica - tak! Odpowiedz Link Zgłoś
janwol.1412 Tour de Ski. Ostatni etap próbą charakteru 10.01.10, 19:22 Proszę autora artykułu o wyjaśnienie, co i komu ma do udowodnienia Justyna Kowalczyk "po sobotnim upadku na końcówce biegu na 10 km techniką klasyczną i zajęciu 24. miejsca, najgorszego w jej dotychczasowych startach,..."? Jak czytam podobne frazy, to po prostu krew mnie zalewa! Nie dziwiłbym się, gdyby coś tak bezczelnego czy bezmyślnego napisał dziennikarz tabloidowy - ale w "GW"? Ale poza tym, waszą publicystykę o sporcie uważam za najlepszą , a szczególnie Rafała Steca. Serdecznie pozdrawiam, i nie obniżajcie poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś