Gość: JoteM IP: *.netpark.pl 27.01.10, 17:21 fajna walka słowian, germanów, nordów, iberów. jak wojownicy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Słowa Wenty na ostatniej przerwie IP: *.gdynia.mm.pl 27.01.10, 17:29 co on tam właściwie powiedział?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukass ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 17:41 Nie wiem tylko dlaczego sędzia nie uznał nam prawidłowo zdobytej bramki w pierwszej połowie. Bodajże Lijewski dobił strzał i przed przerwą mógł być remis - sędzia bramki nie uznał choć padła w momencie gdy syrena dała znak na zakończenie. Więc powinna być bramka uznana, a nie była. Ktoś może wyjaśnić, bo nie znam dobrze przepisów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najleps IP: *.centertel.pl 27.01.10, 18:12 Zgodnie z przepisami tak zdobyta bramka zostaje uznana tylko w finałach mistrzostw świata lub Europy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najleps IP: *.gdynia.mm.pl 27.01.10, 18:28 i dlaczego puścił akcję w której odbita od niego piłka trafiła w ręce Czechów - kontra - gol.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniuszy ech janusze... IP: *.chello.pl 27.01.10, 18:53 Specjaliści... 1. Syrena kończąca pierwszą połowę ryknęła gdy piłka już opuściła ręce Lijka ale jeszcze nie wpadła do bramki. Zgodnie z przepisami gol nieuznany - piłka musi przekroczyć linię przed syreną. Z tego samego powodu Hiszpanie rzucili nam nie 27, a tylko 26 bramek. Polecam ponadto poszukać w sieci ostatnią bramkę z finału w futsalowych MŚ ITA-ESP - tam przepisy o czasie są identyczne. To dopiero było na styk!! 2. Sędzia jest powietrzem - to znaczy że piłka odbita od niego jest "żywa", można grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREKS Re: ech janusze... IP: *.chello.pl 27.01.10, 18:57 Zgodnie z przepisami gol nieuznany - piłka musi > przekroczyć linię przed syreną. NO WŁAŚNIE TO NIE KOSZYKÓWKA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ech janusze... IP: *.gdynia.mm.pl 27.01.10, 19:23 "specjalisto" spór jest o to ze ona wpadła przed syreną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ech janusze... IP: *.41.broadband4.iol.cz 27.01.10, 19:48 Chyba ty spadłeś z fotela przed syreną. Piłka wpadła po czasie i to widać gołym okiem, bez stopklatek, przed czasem to Lijek sie zamachnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ech janusze... IP: *.gdynia.mm.pl 27.01.10, 20:19 ochłoń chłopak, emocje były a ty tu wyskakujesz z zimna głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Rzymianie pokonani ;DDD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.10, 17:46 Cesarstwo upadło, walczymy o schedę. Fajne skojarzenie ludów ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... 27.01.10, 18:06 Zdania są podzielone,EHF twierdzi,że polacy i czesi rozegrali najlepszy mecz mistrzostw a ja mysle,że najlepszy polacy rozegrali i wygrali z hiszpanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najleps IP: *.chello.pl 27.01.10, 18:55 jedno akurat nie przeczy drugiemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najleps IP: *.versanet.de 27.01.10, 18:13 ze Polacy walczyli wyśmienicie i przede wszystkim wygrali tak trudny i ważny mecz, jest KOLEJNYM WIELKIM SUKCESEM, ale co ma znaczyć to stwierdzenia prezesa, który "się spotkał wieczorem z władzami światowej federacji" :)) i oni ocenili ten pojedynek jako najlepszy na Mistrzostwach :))) Wyssane z palca, bzdurna propaganda sukcesu i ta makulatura jest znowu drukowana na NECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najleps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 19:58 TO JEST TYLKO TWOJE ZDANIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najleps IP: *.versanet.de 27.01.10, 18:24 ...ze Polacy walczyli wyśmienicie i przede wszystkim wygrali tak ważny mecz jest KOLEJNYM WIELKIM SUKCESEM, ale co ma znaczyć stwierdzenie Prezesa, który "wieczorem spotkał się z kolegami światowej Federacji" (:)) i oni uznali ten mecz jako najlepszy na mistrzostwach?? Wyssane z palca, propaganda sukcesu. I ta makulatura jest drukowana na NECIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
olias ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... 27.01.10, 18:41 a tak! fair play bez wątpienia. dla rywali, nie dla kibiców ze stanem przedzawałowym. tak czy inaczej mieli chyba umowę z tv i tandiemy uzaleznione od liczby interwencji kardiologów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus SF Re: ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najleps IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 28.01.10, 07:03 Masz 100% racji..:)...byl fajny mecz, duzo pracy dla lekarzy...a tak na marginesie fajnie to ujales..:) polonus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Dania-Norwegia lepszy IP: *.chello.pl 27.01.10, 18:57 wczoraj równolegle z meczem naszych z Czechami trwał pojedynek Danii z Norwegią. Co to był za mecz! Przypomniał mi się nasz mecz z Norwegią na MŚ, Norwegowie znowu frajersko przegrali wygrany mecz. Cały czas prowadzili kilkoma bramkami, w końcówce Duńczycy odrobili straty, doprowadzili do remisu. Na kilkanaście sekund przed końcem sędziowie gwizdnęli kontrowersyjnego karnego dla Norwegii, ale Kvit obronił. Szybka kontra Duńczyków, wejście w pole Norwegii, końcowa syrena i karny dla Danii, już po końcu czasu gry! Ale najlepsze było samo wykonanie karnego, Duńczyk przelobował bramkarza Norwegii ze stoickim spokojem. Tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dania-Norwegia lepszy IP: *.gdynia.mm.pl 27.01.10, 19:25 chętnie bym zobaczył ale wyłączyli mi polsat sport :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Dania-Norwegia lepszy IP: *.versanet.de 27.01.10, 19:41 taaaaaak, masz racje, podzielam twoja opinie. Ci to tez potrafią grac w ręczną. A propos - takie małe narody. Na pewno maja świetnych szkoleniowców i organizacje w klubach. Nie mówiąc o talencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Dania-Norwegia lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 20:01 a NAJWIECEJ W TYM TEMACIE MAJA DO POWIEDZENIA specjalisci od skokow na nartach,ping ponga oraz jazdy na kladzie.O kibolach wszelkiej masci nie wspomne z czystej przyzwoitosci:) Narod geniuszy....:):)Eksperci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kater ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... IP: *.toya.net.pl 27.01.10, 19:54 Sport genialny i prawdziwy albo starsznie... głupi. Praktycznie niewielka chwila braku koncentracji (może kilkadziesiąt sekund) lub przypadek decydują o porażce lub zwycięstwie. Patrząc na ostatnie wielkie imprezy (ME, MŚ lub IO) o końcowej kolejności miejsc właśnie te czynniki głównie decydowały. Czy więc Polska jest lepsza od Francji, Chorwacji lub Islandii czy Norwegii. W zasadzie jest 7-8 bardzo wyrównanych drużyn, kto zdobędzie medal - to loteria. Dlatego nie lubię ręcznej, a jednak oglądam wszystkie mecze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nordsteam ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... IP: *.rev.stofanet.dk 27.01.10, 19:57 Nawet po tej tabeli widać ze Rosjanie trzymają sztamę z Niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... 27.01.10, 20:04 Cieszy mnie to wyróżnienie niezmiernie. Tylko mój organizm jest jakiś felerny, bo mecz dobry a on reaguje jakoś nadmiernie emocjonalnie, niewspółmiernie do bodźców. Znacznie lepiej, choć też nie całkiem dobrze spisuje się na gorszych meczach, jak ten z Hiszpanią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi1211 ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.10, 21:46 Polacyoby tak dalej! Jak mają być horrory, ale zwycięskie to ejstem w stanie to wytrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi1211 ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.10, 21:46 Polacy oby tak dalej! Jak mają być horrory, ale zwycięskie to jestem w stanie to wytrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~studentka Jestem studentką socjologii i prosiłabym Was o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 22:49 o wypełnienie kontrowersyjnej ankiety utworzonej w dokumentach google. Zaznaczacie i tyle. Pytania są dziwne ale eksperyment ma po prostu coś wykazać. Z góry dzięki: spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGF2dHlnOWwtZ0I5NHpselRFd0ZOSnc6MA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek_budowlaniec Re: Jestem studentką socjologii i prosiłabym Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 23:38 właśnie tacy studenci powinni płacić za studia Odpowiedz Link Zgłoś
hjalmar Re: Jestem studentką socjologii i prosiłabym Was 28.01.10, 01:58 Super ankieta. Myslalem ze wykorkuje ze smiechu. Wszelkie ankiety sa robione podobnie. Pewnie i sondaze tez. A jakby wszystkie byly takie, to by sie czlek zabawil. Odpowiedz Link Zgłoś
hjalmar Re: Jestem studentką socjologii i prosiłabym Was 28.01.10, 02:02 Czym moglbym wiedziec co za uczelnia robi takie fajne magisterki? Poprosze o mail na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek s. Re: Jestem studentką socjologii i prosiłabym Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 02:07 Głupia i na siłę oryginalna to nie od razu kontrowersyjna. Nie pochlebiaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek s. Re: Jestem studentką socjologii i prosiłabym Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 02:14 Ewentualne uzasadnienie 'kontrowersyjnej' ankiety widzę w tym, że: 1) nie interesują Cię wyniki ankiety, a komentarze jakie pojawią się pod postem z linkiem do niej 2) ankieta ma na celu wykazanie, że ograniczenie możliwości wyboru stosowane w ankietach zmusza tych, którzy zdecydują się na jej wypełnienie do zaznaczenia opcji, które niekoniecznie mają związek z realnym poglądem wypełniającego. Po prostu jest pytanie, na które trzeba jakoś odpowiedzieć a odpowiedzi są trzy i żadna nie odpowiada moim odczuciom - zaznaczam więc jakąkolwiek. Innego sensu nie widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tweety Nauka dla PZPN !!!!!!! IP: *.zeork.com.pl 28.01.10, 07:06 wystarczy zebrać kilkanaście osób - piłkarzy, trenerów, sztab i można zapewnić tyle radości kibicom. Nawet jeżeli gra nie idzie to widać staranie, zaangażowanie w sport w PZPN jest już tylko muł bagienny z którego trudno się odbić aby coś zrobić. I jeszcze takie BETONY w zarządzie !!!!! Z czym do ludzi PANIE LATO i Reszta kolesiów !!!! Odejdź Pan z HONOREM jeszcze póki go Pan masz !!!!! PRECZ Z PZPN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa To juz po mistrzostwach? IP: *.access.telenet.be 28.01.10, 10:42 że takie pierdoły piszecie?! Poczekać do końca a potem wylewać te bzdury, wy pismaki bezmyślne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf ME piłkarzy ręcznych. Polska - Czechy najlepszy... IP: *.sds.uw.edu.pl 28.01.10, 19:36 co to znaczy "zbyt bardzo" do k. nędzy? Odpowiedz Link Zgłoś