laki88888 12.02.02, 19:25 Ambroziak i Tomaszewski to najlepsi dziennikarze sportowi w Polsce. Zgadzacie się? Jeśli nie, to kto? A którego bardziej cenicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bandit Re: Ambroziak czy Tomaszewski? Kto lepszy? IP: 10.0.6.* 12.02.02, 19:26 Ambroziak jest super od tenisa, ale nie zna sie na skokach Tomaszewski(nie Jan oczywiscie) jest juz stary i powinien sie wycofac, bo niewiele juz doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
rene2 Re: Ambroziak czy Tomaszewski? Kto lepszy? 12.02.02, 19:29 Obaj lubią koloryzować, bajać, zachwycać. To plus, ale nie zawsze. Ale wolałem Tomaszwewskiego, bo Ambroziak ma takie zwroty, przy których gwara wysiada. Np. „Agassi podaje na mecz”., albo „zaczyna się tie-break, czyli wsteczne odliczanie”. Koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: Ambroziak czy Tomaszewski? Kto lepszy? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 19:31 Słuchaj, powiem tylko tyle. Siatkarze odbijają piłkę rękoma, piłkarze a szczególnie bramkarze często głową. Widać to w ich felietonach. Ambroziak potrafi pisać z sensem, a Tomaszewski to po prostu burak, wyskakuje z językiem spod budki z piwem... Nie stawiaj ich w jednym rzędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
laki88888 Re: Ambroziak czy Tomaszewski? Kto lepszy? 12.02.02, 19:33 Broń Boże nie oskarżaj mnie o to iż chwalę Tomaszewskiego-bramkarza. Chodzi o Bohdana Tomaszewskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rene2 Re: Ambroziak czy Tomaszewski? Kto lepszy? 12.02.02, 19:34 Dziadka, żyjącego wprawdzie pięknymi wspomnieniami, lubianego od lat chyba przez wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipi Re: Ambroziak czy Tomaszewski? Kto lepszy? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 19:48 A ja juz nie mogę słuchać Ambrozo w czasie zawodów siatkarskich,bo facet ma czysto poetycką gadanę i dziw bierze ,że nie wplata gdzieś po drodze mickiewiczowskiej inwokacji-FUJ!Mdło sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
laki88888 Re: Ambroziak czy Tomaszewski? Kto lepszy? 12.02.02, 19:51 Gość portalu: Hipi napisał(a): > A ja juz nie mogę słuchać Ambrozo w czasie zawodów siatkarskich,bo facet ma > czysto poetycką gadanę i dziw bierze ,że nie wplata gdzieś po drodze > mickiewiczowskiej inwokacji-FUJ!Mdło sie robi... Facet ma swój styl. To go różni od Szpakowiczów i Kurzejewskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: Bohdan Tomaszewski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.02, 19:57 laki88888 napisał(a): > Broń Boże nie oskarżaj mnie o to iż chwalę Tomaszewskiego-bramkarza. Chodzi o > Bohdana Tomaszewskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry, myślałem że mówiąc o "najlepszych" ironizujesz i chodziło o to że Ambroziaka można stawiać na równi z kompletnym dnem Janem Tomaszewskim. Bo niektórzy Ambroziaka nie lubią i go obrażają. Dlatego posypuję głowę popiołem. Mimo wszystko Tomaszewski jest żyjącą legendą polskiego dziennikarstwa i to jemu należy się palma pierwszeństwa Bo ja np. nie uważam by skądinąd dobry komentator i dziennikarz Ambroziak dorównywał Bohdanowi Tomaszewskiemu. To jednak nie ta liga. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Bohdan Tomaszewski 12.02.02, 20:01 ehh tego Tomaszewskiego to moja Babcia lubi słuchać (pozdrawiam Babcię), ale dla mnioe to on tak dziwnie wszystko akcentuje że mi się słuchać nie chce. A Ambroziak jak coś robi to na najwyższym poziomie. I w przeciwieństswie od znakomitej większości, umie nie tylko powiedzieć ale i zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Bohdan Tomaszewski 12.02.02, 20:02 Tomaszewski byl dobry i czesc. Niech go zaprosza do studia raz i wystarczy. Jak sie rozpedzi (znaczy on sie nie rozpedzi, stara sie) to wychodzi takie bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Bohdan Tomaszewski IP: 10.0.0.* 12.02.02, 20:56 Przykro mi niezmiernie, ale nie lubię Ambroziaka, choć jest niewątpliwie świetnym fachowcem od siatki i tenisa. Jest po prostu DREWNIANY. I nie mogę go słuchać ani czytać. To chyba jakiś rodzaj alergii. Odpowiedz Link Zgłoś