kasia07l 08.03.08, 21:41 co sądzicie o tym sklepie internetowym? Jedne butki mi się tam podobają ale nie wiem, czy je sobie zamówić. No i czemu mają takie małe ceny- ze względu na jakość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: DeeZee 08.03.08, 23:13 ze wzgledu na jakosc made in china, cienkie tworzywko, kupilam raz balerinki z tzw skory eko - po jednym zalozeniu popekaly, zlozylam reklamacje ale dowiedzialam sie ze zle chodze w butach. fajnie wygladaja na zdjeciach, bo wzorowane sa na znanych modelach butow, niestety ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: DeeZee 08.03.08, 23:13 sa tanie bo sa najczesciej z pcv i made in china.ja zamwialam kilka razy i jest wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
coco_choco Allegro 09.03.08, 10:19 Przeglądałam ostatnio ich komentarze na allegro. Kiedy ktoś się skarżył, że buty po jednym założeniu rozwaliły się, sklep odpowiadał, że dana osoba źle się z nimi obchodziła. Myślę, że może część osób nie potrafiło zadbać o buty, ale napewno nie wszyscy. To niestety świadczy o ich jakości, a szkoda bo fajne mają te buty:) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Bojkot ! 09.03.08, 10:26 te ordynarna tandete trzeba tepic , a nie dodatkowo placic za przesylke ! Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Bojkot ! 09.03.08, 10:28 a swoja droga, FM jest chyba jedynym miejscem na swiecie, gdzie ta "marka" jest brana pod uwage w kategoriach mody... smutne. Odpowiedz Link Zgłoś