Gość: ZURAS IP: *.icpnet.pl 08.02.10, 22:30 A JA DZIŚ MIAŁEM TAKI PIĘKNY SEN... NOVAK I RODINOW W LECHU...OBOJE:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 22:34 Mam nadzieję,że cały czas jest również otwarty temat pozyskania jeszcze tej zimy trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldeck Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.bb.online.no 09.02.10, 06:45 Też na to liczę.... ten Zieliński to dno, obyśmy z nim nie zmarnowali resztki dobrego Lecha.... Głosujcie by go zwolnić... ja mieszkam za granicą i mogę liczyć tylko na kibiców Lecha w Poznaniu... Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 08:24 Zielinski z Lecha wyleci po sezonie. Zastapi go pupilek Rutkowskiego Maciej ciepłe kluchy Skorza. I wcale nie wiem czy to jest lepsze rozwiazanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `prym Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 22:41 i niestety wtedy sie obudziles....jak przyjdzie ktorys z nich to i tak bedzie cud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksi Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 00:04 napastnik już jest teraz tylko dowiemy sie kto to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: 193.169.148.* 09.02.10, 07:15 jak to jest po meczu z Piastem i Koroną Cueto się nadawał, teraz się nie nadawa, Tanevski i Henriquez byli na odstrzał a teraz są już cool. Kto w tym klubie rządzi i czy trener to naprawdę tylko figurant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: 150.254.166.* 09.02.10, 09:07 Jak jest dobry to go brać i za milion euro. Przecież Lewandowski pójdzie za min 3-5 mln euro, zostało pewnie koło 2mln euro z transferu Murawskiego. To że Kriwca się udało kupić tanio nie oznacza że wszyscy będą za takie małe pieniądze do wyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.serv-net.pl 09.02.10, 12:05 To jest biznes, ktos jeszcze na tym musi zarobic chlopaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: 150.254.166.* 09.02.10, 13:47 Po co składali deklaracje że pieniądze zarobione na transferach pójdą na transfery, chłopaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Lech Poznań w Turcji zagra i poszuka wzmocnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 14:18 w zyciu bym nie opuscil Poznania na rzecvz Bydgoszczy, sorry ale to nie to samo. NIe dziwie sie pilkarzom ze odmowili wyjazdu do Zawiszy, ale POznan przyciaga a Bydgoszcz jest i tak malym maistem i nie ma tam nic ciekawego do robienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihu Re: Lech Poznań w Turcji zagra i poszuka wzmocnie IP: *.icpnet.pl 09.02.10, 16:33 to Ty nie chcesz się nudzić czy chcesz uprawiać swój zawód czy to w Poznaniu czy to tymczasowo w Bydgoszczy ? A od Zielińskiego się odwalcie. Nie jest to mega dobry trener bo wśród polskich trenerów takich nie ma, ale dobrze wykonuje swoją pracę. Dajcie mu rozegrać seozn do końca zamiast w kółko powtarzać to samo. Kto po nim ? Każdy będzie bee bo niektórzy z was jak widać mają głowę w chmurach i liczą na ... ? Właściwie to nie wiem na kogo, bo ten kto będzie pasował jednemu nie będzie pasował innemu i tak będzie zawsze. Niech trenera bronią wyniki, a tych Zielński wcale takich złych nie ma. Jakbyśmy jakimś cudem zdobyli mistrzostwo to Zieliński nadal będzie cienki dla Was więc obojętnie czego nie zrobi i tak wam nie dogodzi bo nadal będzie sie tak samo nazywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Lech Poznań w Turcji zagra i poszuka wzmocnie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 10.02.10, 02:48 Bo oni chca Ligi Mistrzow juz,teraz,natychmiast,bo nawet Maurinho jakby byl trenerem a tego im nie dal,to bylby h.u.j. Odpowiedz Link Zgłoś