Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy

IP: *.icpnet.pl 08.02.10, 22:30
    A JA DZIŚ MIAŁEM TAKI PIĘKNY SEN... NOVAK I RODINOW W LECHU...OBOJE:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: robak Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 22:34
        Mam nadzieję,że cały czas jest również otwarty temat pozyskania
        jeszcze tej zimy trenera.
        • Gość: waldeck Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.bb.online.no 09.02.10, 06:45
          Też na to liczę.... ten Zieliński to dno, obyśmy z nim nie
          zmarnowali resztki dobrego Lecha.... Głosujcie by go zwolnić... ja
          mieszkam za granicą i mogę liczyć tylko na kibiców Lecha w
          Poznaniu... Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: mateo Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 08:24
            Zielinski z Lecha wyleci po sezonie. Zastapi go pupilek Rutkowskiego
            Maciej ciepłe kluchy Skorza. I wcale nie wiem czy to jest lepsze
            rozwiazanie....
      • Gość: `prym Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 22:41
        i niestety wtedy sie obudziles....jak przyjdzie ktorys z nich to i tak bedzie cud
        • Gość: maksi Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 00:04
          napastnik już jest teraz tylko dowiemy sie kto to
      • Gość: robuś Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: 193.169.148.* 09.02.10, 07:15
        jak to jest po meczu z Piastem i Koroną Cueto się nadawał, teraz się
        nie nadawa, Tanevski i Henriquez byli na odstrzał a teraz są już
        cool. Kto w tym klubie rządzi i czy trener to naprawdę tylko
        figurant?
      • Gość: wz Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: 150.254.166.* 09.02.10, 09:07
        Jak jest dobry to go brać i za milion euro. Przecież Lewandowski pójdzie za
        min 3-5 mln euro, zostało pewnie koło 2mln euro z transferu Murawskiego. To że
        Kriwca się udało kupić tanio nie oznacza że wszyscy będą za takie małe
        pieniądze do wyjęcia.
        • Gość: wojtek Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: *.serv-net.pl 09.02.10, 12:05
          To jest biznes, ktos jeszcze na tym musi zarobic chlopaku.
          • Gość: wz Re: Lech Poznań w Turcji zagra i obejrzy IP: 150.254.166.* 09.02.10, 13:47
            Po co składali deklaracje że pieniądze zarobione na transferach pójdą na
            transfery, chłopaku?
      • Gość: qq Lech Poznań w Turcji zagra i poszuka wzmocnienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 14:18
        w zyciu bym nie opuscil Poznania na rzecvz Bydgoszczy, sorry ale to
        nie to samo. NIe dziwie sie pilkarzom ze odmowili wyjazdu do
        Zawiszy, ale POznan przyciaga a Bydgoszcz jest i tak malym maistem i
        nie ma tam nic ciekawego do robienia.
        • Gość: mihu Re: Lech Poznań w Turcji zagra i poszuka wzmocnie IP: *.icpnet.pl 09.02.10, 16:33
          to Ty nie chcesz się nudzić czy chcesz uprawiać swój zawód czy to w Poznaniu czy
          to tymczasowo w Bydgoszczy ?

A od Zielińskiego się odwalcie. Nie jest to mega dobry trener bo wśród polskich
          trenerów takich nie ma, ale dobrze wykonuje swoją pracę. Dajcie mu rozegrać
          seozn do końca zamiast w kółko powtarzać to samo. Kto po nim ? Każdy będzie bee
          bo niektórzy z was jak widać mają głowę w chmurach i liczą na ... ? Właściwie to
          nie wiem na kogo, bo ten kto będzie pasował jednemu nie będzie pasował innemu i
          tak będzie zawsze. Niech trenera bronią wyniki, a tych Zielński wcale takich
          złych nie ma.

Jakbyśmy jakimś cudem zdobyli mistrzostwo to Zieliński nadal będzie cienki dla
          Was więc obojętnie czego nie zrobi i tak wam nie dogodzi bo nadal będzie sie tak
          samo nazywał.
          • Gość: Jerry Re: Lech Poznań w Turcji zagra i poszuka wzmocnie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 10.02.10, 02:48
            Bo oni chca Ligi Mistrzow juz,teraz,natychmiast,bo nawet Maurinho
            jakby byl trenerem a tego im nie dal,to bylby h.u.j.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka