andre051189 05.03.10, 16:43 Przed 18 kolejką stworzyłem zespół, ale nie wybrałem do niego graczy. Chciałbym, aby zawodnicy punktowali od 19 kolejki, ale nie mogę zatwierdzić składu, bo nie am tego przycisku. Można wiedzieć z czego to wynika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0potop1 Re: WL 10 lecie 05.03.10, 16:53 andre051189 napisał: > Przed 18 kolejką stworzyłem zespół, ale nie wybrałem do niego graczy. Chciałbym > , aby zawodnicy punktowali od 19 kolejki, ale nie mogę zatwierdzić składu, bo n > ie am tego przycisku. Można wiedzieć z czego to wynika? z regulaminu . trzeba czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
rejon Re: WL 10 lecie 05.03.10, 17:40 w takim układzie Ty przeczytaj, wyglada jakbyś nie mial okazji tego robić 1. Uczestnik może przystąpić do Konkursu zarówno przed rozpoczęciem osiemnastej kolejki rundy wiosennej, jak również w każdym czasie w trakcie rundy wiosennej rozgrywek ligowych piłkarskiej ekstraklasy, o których mowa w paragrafie II pkt. 3. Odpowiedz Link Zgłoś