Gość: KGB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 16:33 Jestem pierwszy...:-) Poświęć czas na zastanawianie się. Bez tego życie jest jedynie egzystencją. Linus Mundy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadzio swiat do nicosci zmierza IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 21.02.04, 17:24 i nic nie pomoze nam przed wielka woda, wielkie fatum jest tuz, tuz............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JENNY TU SIĘ COŚ NIE ZGADZA IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 23.02.04, 00:11 20:15, 17:16, 21:22, 18:24 TO REZULTATY POSZCZEGÓLNYCH KWART Z MECZU CZARNYCH Z WISŁA. JAK MÓGŁA BYĆ Z TEGO DOGRYWKA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urlep Re: Era Basket Liga. Sobotnie mecze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.04, 21:04 Agdzie mecz idei wy skurwysyny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Era Basket Liga. Sobotnie mecze IP: *.do.pl / *.generacja.pl 21.02.04, 23:53 Śląsk wygrał 29 punktami a nie 19. Matematyka znowu dostała po dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker Slask wygral 29ma punktami!! IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 22.02.04, 11:08 cos za czesto zdarzaja sie wam te pomylki - ktos tam w ogole przeglada te bzdury, ktore wypisujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Adamski Re: Era Basket Liga. Sobotnie mecze IP: *.promax.media.pl 23.02.04, 01:14 A jaki to wynik w Stargardzie obstawiał otyły guru TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: Era Basket Liga. Sobotnie mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 10:08 Naprzod Polonia! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadz i co Z TEGO IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 23.02.04, 13:30 wielka woda sie zbliza, fatum wisi nad nami, ktoz nas ocali przed zaglada?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Banan Re: i co Z TEGO IP: *.nyc.rr.com 23.02.04, 16:39 Ja ciebie ocale, puchu marny. modl sie tylko do Mnie, a zobaczysz! Bog Tolek Banan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. Sędziowie psują widowisko!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:00 Jestem z Inowrocławia, ale zapewniam, że zawsze kibicuję także Idei Śląsk. Miałem nadzieję, że będzie walka na parkiecie, aczkolwiek nie bujam w obłokach i wiedziałem, kto był faworytem meczu - Idea. Śląsk był lepszy - zaznaczam - w każdej dziedzinie, ale faktycznie praca sędziów, nie pierwszy raz, pozostawia lekko mówiąc wiele do życzenia. Siedziałem na meczu przy samej linii bocznej i widziałem kilka paranoicznych sytuacji, kiedy np. Wójcik dostał piłkę z boku i oparł się ręką o Becina w okolicy linii 6,25, a tu KUR*A gwizdek. Mówię co jest - komuś się sznurowadło rozwiązało, czy jak??? A tu faul Becina, bo przecież oparła się o niego "mega gwiazda"!!! Ja pir**lę takie sędziowanie. Nie twierdzę, że Wójcik nie zdobyłby punktów w tej akcji, ale niech rzuci te punkty fair i z akcji, a nie z linii osobistych po nonsensownym gwizdku sędziego!!! Następna akcja: Greer rusza bez kozła i głową z byka potraktował Mollinariego czy Pstrojevica (nie pamiętam kogo dokładnie), można było gwizdnąć kroki Greera, faul w ataku, no ewentualnie nawet faul w obronie, wszyscy stoją osłupieni, obrona Noteci, zawodnicy Śląska, a Greer wjeźdża na kosz i 2 punkty są i jeszcze z jakimś następnym paranoicznym faulem. Następna sytuacja, Tomczyk był faulowany i miał rzucać 2 osobiste, a tu kur*a rzucił jednego, sędziowie zaliczyli mu 2 punkty i podają piłkę spod kosz Austinowi!!!!!!!!!!!! Sami przyznajcie - pośmiewisko!!!!! Ja próbowałem to zrozumieć, ale ni chu*a!!! Pomóżcie!!! Moim zdaniem meczyk mógł być bardziej wyrównany, a Noteć gdyby "czuła rywala", gdyby było z 10 pkt przewagi mogłaby się zmobilizować, a tak, co ruszali i odrabiali straty (kilka punktów chociaż) to gwizdek i jakiś astronomiczny faul!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Era Basket Liga. Sobotnie mecze IP: *.core.lanet.net.pl 24.02.04, 20:33 to co zauwazylem jak ogladalem mecz to grę tych dwoch graczy z USA. no dobra zagrali efektownie ale jedna jaskolka wiosny nie czyni. ( najbardziej sie rozesmialem jak uslyszalem wypowiedz panów prowadzących mecz w tv ze nie maja sobie rownych w lidze ( wtedy doslownie zrobilem tak przed telewizorem "HAHAHAHAHAHAHAHAH" ) a moj smiech byl dlatego ze gracze dopiero co przyjechali do Polski zagrali ze slabymi zespolami a juz z nich robia gaczy rodem jak Charles O'bannon. niech ich wystawią w meczu ze slaskiem to wojcik rezem z Randle ich zniszczy. jak beda tak grac ze slakiem to bloki beda co akcje ( nawet greer ich zablokuje ) a dlaczego mysle ze ich wojcik z randlem zniszczy. zobaczcie na wagę, oraz masę mięśniowa tych nowych graczy to znajdziecie odpowiedz. przeciez oni sa za chudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu wojcik i randle?? IP: *.sulzer.com 25.02.04, 11:29 adam to technike owszem ma ale prawie sie od ziemii nie odrywa, moze randle cos zamiesza ale raczej to vincent polata znowu nad glowami nieruchawych koszykarzy z wroclawia. mysle ze sila pokosszowa polonii jest nie do przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś