Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grzelak: Moje zachowanie ma dać impuls kibicom

IP: *.chello.pl 23.03.10, 21:40
    "często po bramkach" - kpisz sobie?

11 bramek przez 3 lata - napastnik?
    Obserwuj wątek
      • Gość: CX Grzelak: Moje zachowanie ma dać impuls kibicom IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 21:47
        WYPIERDALAJ Z WARSZAWY!
        • Gość: xxx Re: Grzelak: Moje zachowanie ma dać impuls kibico IP: *.elartnet.pl 23.03.10, 23:11
          Gwiazda??!! jaja sobie robisz, jesteś jednym z najwiekszych ciamajd w legii a biegając sprawasz wrazenie jakbyś miał sie zabić o wlasne jajka. co Ty osiągnałes ba....ranie? gume bys buraku wypluł jak z ludźmi rozmawiasz.
      • Gość: Bamshe Brawo Bartek masz w tylku kmiotkow ze stolycy IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.03.10, 23:35
        widac skad przyszedles :))))
      • Gość: grumpen Grzelak: Moje zachowanie ma dać impuls kibicom IP: *.acn.waw.pl 24.03.10, 02:33
        Widać było po grze że myślałeś od strzelenia bramki co powiesz po meczu :D a
        może wspólnie z "ziomami" z drużyny napisaliście to wcześniej? Tak czy inaczej
        już cie tu nie ma. Aha a szydera nie jest dlatego że jesteś z Widzewa czy tam
        Łksu tylko dlatego że jesteś kaleką co przez 3 lata strzeliła 12 bramek
      • enticer Grzelak: Moje zachowanie ma dać impuls kibicom 24.03.10, 07:40
        ehhh jak chciał dać do myślenia, to powinien podkuśtykać do Leszka i spółki... a kibice wiedzą, że są potrzebni ;) bez jego paralicznych cieszynek skłaniających do zadumy ;P
        • Gość: Prio Re: Grzelak: Moje zachowanie ma dać impuls kibico IP: *.icpnet.pl 24.03.10, 18:29
          Do enticer napisała:

a piłkarze i działacze też wiedzą, kiedy jest źle ;)
          bez tych paralitycznych napinek na trybunie skłaniających do zadumy ;P

Pojechał wam Grzelak - człowiek-szklanka strzela swoją bramkę i odwraca się od
          kibiców. Tyle znaczy dla piłkarzy te niedobitki na trybunie. 3 tys na lidze, 1,5
          na pucharze. Brawo Grzelak !

a - do Leszka by nie do kuśtykał, bo za słaby, ale jak przyjedzie z Elką za dwie
          kolejki, to zobaczy co to znaczy wsparcie kibiców - 11.5 tys na jednej tylko
          póki co otwartej trybunie...
          tyle kibiców na legii nie widział przez te 3 lata ani razu i może dlatego w
          sumie strzelił tylko 11 bramek ?
      • Gość: hej KSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 20:15
        www.youtube.com/watch?v=5cUVpjxEmtw - dla was

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka