Gość: PIETREK IP: *.wroclaw.mm.pl 05.04.10, 23:08 to nie hay wygrał˛ z Wałujewem tylko "sedziowie" KLICZKO GO ZMIECIE Z RINGU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Boks. Walka Kliczko - Haye będzie największym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.10, 23:15 pożyjemy zobaczymy mam nadzieję że walka dojdzie do skutku :] i nie będzie kontrowersyjnego wyniku :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Boks. Walka Kliczko - Haye będzie największym p... IP: 87.254.65.* 05.04.10, 23:32 wygląda na to że gadatliwa małpę z uk bracia(lub tylko młodszy)będą musieli odesłać tam gdzie jego miejsce czyli do sali treningowej na jakimś angielskim zadupiu(patrz wielka nadzieja anglików hatton)i niech sobie tam podskakuje i opowiada wszystkim którzy jeszcze go będą chcieli słuchac jaki to on jest extra i jak to miał zunifikować wszystkie organizacje i pasy...ostatni wielki bokser z wysp to lennox,do którego haye ma lata świetlne pod względem umiejętności...zatem wielkie lanie od ukraińców a potem z płaczem powrót do domciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Boks. Walka Kliczko - Haye będzie największym IP: *.toya.net.pl 05.04.10, 23:54 Sami znawcy sie odzywają, Haye w tym momencie jest najważniejszym graczem w wadze ciężkiej. Jeżeli do walki dojdzie to Kliczko ze swoim nudnym stylem będzie regularne lanie w każdej rundzie dostawał. Mam nadzieje, że jeszcze Haye zbije Adamka gdzies po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Boks. Walka Kliczko - Haye będzie największym 06.04.10, 09:29 Gość portalu: abc napisał(a): > Sami znawcy sie odzywają, Haye w tym momencie jest najważniejszym > graczem w wadze ciężkiej. Jeżeli do walki dojdzie to Kliczko ze > swoim nudnym stylem będzie regularne lanie w każdej rundzie > dostawał. Mam nadzieje, że jeszcze Haye zbije Adamka gdzies po > drodze. Oglądałem tą jego walkę z Ruizem i jakoś na kolana mnie nie powalił. Technika kiepska, słabo pracował na nogach. Bazował na tym, że jest od Ruiza młodszy i ma lepszy refleks. I to by było na tyle. Nie wspominam, że bił w tył głowy. Na takim poziomie bokser powinien widzieć gdzie uderza. I umieć to kontrolować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach haha IP: 83.143.99.* 06.04.10, 07:11 mowisz, bracie, ze przedkladasz tepe milczenie nad umiejetnosci oratorskie? i dodatkowo jestes rasista. haye jest szybszy od kliczkow i oni dostana wpierdol, poza warunkami fizycznymi nie maja dobrej techniki. zobacz sobie walke kliczko z sandersem. pewnie jeszcze nalezysz do tych co twierdza, ze wygralby z lennoxem? mogl sie kurwa nie dac trafic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.10, 09:33 kolego każdy normalny człowiek woli tępe jak to nazywasz milczenie od pokazów pajacowania które urządza haye no ale jak widać ty jesteś zwolennikiem najmanów i innych napinaczy pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zerx Boks. Walka Kliczko - Haye będzie największym p... IP: *.chello.pl 06.04.10, 00:12 Boks zdycha, przyszłością jest MMA. W tym roku ostatnie UFC (zawody mma w USA) pobiło oglądalnoscią walkę Paquiao. To już labedzi spiew skorumpowanego, nudnego boksu. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Boks. Walka Kliczko - Haye będzie największym p... IP: *.aster.pl 06.04.10, 09:41 płacą im sportowcom generalnie za dużo, ale zważywszy że 10mln to zarabia rocznie kopacz Realu Madryt powyższe honorarium wcale nie wydaje się wygórowane Odpowiedz Link Zgłoś