Gość: Benz IP: *.u.mcnet.pl 26.02.04, 14:42 Wolę skierować się od razu do nadawcy tak jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Ivica IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 15:05 to że ty dizlu tak chcesz to nie znaczy że to wszystkim się podoba i wszyscy to akceptują! zajmij się lepiej marnym opowiadaniem tego co i tak wszyscy widzą w tv, a nie wprowadzaj tutaj swoich zachcianek!!! robisz tylko niepotrzebny zamęt...... "ODEJDŻ! TO MOJA ODPOWIEDŻ....." p.s. żeby nie było! nie gustuję w Stachurskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Ivica 26.02.04, 16:07 stary ja ci nie wrog i fajnie ze uczestniczysz w naszym forum ale wolalbym zebys korzystal z niego tak jak nalezy, czyli prowadzil dyskusje nie zakladajac za kazdym razem nowych watkow. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ivica IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 16:14 domyślam się, że chodzi o dizla a nie o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Dostep do internetu maja teraz nawet dzieci... 26.02.04, 22:38 Kazdy ma dostep nawet do internetu dzieci maja.Ch.. wie czy Benz pisze ,czy jakas benzyna lub olej silnikowy. Zamiast tu pisac niech podreperuje warsztat pracy.Jesli to on. Odpowiedz Link Zgłoś
bkssasiad Cytat 26.02.04, 23:44 Do trenera zwycięskiej drużyny: "Chociaż mówi się, że wygranych się nie sądzi, to co by Pan jednak powiedział o postawie swojej drużyny?" Ł. Benz, "Dzieła wybrane", t.III Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cytat IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 00:31 no to ja się powtórzę z wcześniejszego mojego posta. mecz hokejowy w Polsat Sport: "...i w expresowym tempie powoli przenosimy się..." oczywiście Łukasz "dizel" Benz. Odpowiedz Link Zgłoś
bkssasiad Re: Cytat 29.02.04, 00:46 Zapomniałem dodać, że Łukasz Diesel CommonRail Intercooler Daimler Benz powtarzał to przez trzy relacje z rzędu... Odpowiedz Link Zgłoś