Gość: Malkontent IP: *.serv-net.pl 16.05.10, 16:55 Niesamowite!!! Kubica przyznał że popełnił błąd.. Dziwne, że to nie wina samochodu :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawelf1 Wszyscy fani Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 16:57 Składajcie gratulacje na stronie fan clubu oraz naszej stronie głównej LINK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-malkontent Re: F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i pop IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.05.10, 17:03 To że Kubica zawsze mówi co myśli o samochodzie niektórzy niedouczeni "znafcy" F1 biorą za zrzucanie winy na innych tylko nie na siebie. Kubica zawsze mówi jak było i jak popełnia błędy to ZAWSZE się do nich przyznaje. Ale żeby mieć jakąś głębszą wiedzę o F1 to trzeba ją oglądać dłużej niż od 2006 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyantymalkontent Re: F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i pop IP: *.serv-net.pl 16.05.10, 17:32 Potrafisz czytać mu w myślach, że jesteś taki pewny, że mówi co myśli?^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Re: F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i pop IP: 188.109.101.* 16.05.10, 17:35 Popieram! Jechal bardzo dobrze,ulica to niejest tor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i popeł... IP: *.chello.pl 16.05.10, 17:39 Wygrał z McLarenami i Ferrari, to świetny wynik. W piątek to miejsce bralibyśmy w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
dabljuzi Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeba 16.05.10, 17:57 Kubica znow porobil kolka, bez zadnej szansy na wyprzedzenie kogokolwiek. Coz, tego elementu nigdy u niego nie zobaczymy! Taki juz typ zawodnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.as.kn.pl 16.05.10, 18:08 Dobrze, że nie wygrał kwalifikacji bo jak by jechał nie daj Boże od początku do mety na pierwszej pozycji, to by wyszło, że słabo pojechał bo nikogo nie wyprzedził. Ty za to jesteś super kierowcą bo swoim 14-letnim gofem 2 wyprzedziłeś wczoraj kierowcę najnowszego mondeo jadąc niemal 70 km/h. Stop. Mondeo jechało tak wolno bo tam było ograniczenie do 40-ki, bo to przy szkole podstawowej było. Zanim znowu zechcesz coś napisać to idź lepiej wyjrzyj przez okno, bo może Straż Miejska odholowuje twojego grata na szrot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyzkov Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 13:32 Dobra wrzuta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.acn.waw.pl 16.05.10, 18:11 3/10 trolu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.as.kn.pl 16.05.10, 18:12 A i jeszcze jedno. Alonso to wyprzedzał kierowców,których wszyscy wyprzedzają. To tak jak byś się chwalił, że wyprzedził 2 letnim BMW kilka starych fiatów, bo jak dojechał do czołówki to się karnie w szereg ustawił. A najlepsze zostawił na koniec, jak dał się objechać Schumacherowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zupa Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.jmdi.pl 16.05.10, 18:38 Zgadzam się w 100%. Kubica jest niezły technicznie i potrafi kręcić czasy podczas kwalifikacji. NIestety brakuje mu ikry i podczas wyścigu jeździ asekuracyjnie; moim zdaniem jeden z najmniej widowiskowych i przebojowych kierowców. Nikt o nim nie będzie pamiętał za klika lat jak skończy karierę. Szczerze, to nie widziałem w jego wykonaniu prawdziwego wyprzedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.as.kn.pl 16.05.10, 18:51 hmm... to może zacznij oglądać transmisje z wyścigów, wszystkie i od początku do końca, poza tym weź pod uwagę, że w czasie relacji z zawodów częściej pokazywani są kierowcy czołowych zespołów, i ostatnia uwaga: dla was nieudaczników nawet jak by wyjechał z alei serwisowej i wyprzedził wszystkich kierowców to i tak nie był by dowód, że jest dobrym kierowcą, zawsze byście się do czegoś przyczepili, ale tak to jest z ludźmi, którzy nic w życiu nie osiągnęli poza umiejętnością odpalenia przeglądarki internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik wiecej takich wypowiedzi!!!! IP: 68.149.225.* 16.05.10, 19:15 bo tych krytykantow wszystkich to bym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.10, 19:21 Och cieciu, a ile oglądałeś transmisji z F1? Chyba tylko migawki w TVP1 w dziale sportowym ;P Popatrz sobie choćby na to, ciceciu: www.youtube.com/watch?v=nkyIqn_1smA Odpowiedz Link Zgłoś
dabljuzi I niby co ten film ma udowodnic? 16.05.10, 22:09 Idz sie pomodl do obrazka Kubicy i spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.123.145.244.dyn.user.ono.com 16.05.10, 18:56 Skoro wszystkie rozumy pozjadales to moze napiszesz do niego jak ma prowadzic aby zostal MS.Skoro wydaje ci sie ze kolka krecil to po co ten sport ogladasz i sie wypowiadasz.Zmien na badmintona.BRAWO ROBERT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.internetunion.pl 16.05.10, 19:21 no i frajerze zes sie skompromitowal. A kogo wyprzedzil Vettel podczas wyscigu? Kogo wyprzedzil Massa? Kogo Hamilton? Kogo Rosberg? Odpowiem ci - nikogo! Bo tam - przy wyrownanych osiagach bolidow - sie nie da wyprzedzic kogokolwiek! No, chyba, ze tych maruderow, co traca do czolowki po kika sekund na okrazeniu... Alonso fajnie wyprzedzal ale jak juz doszedl do najlepszych wymiekl... Troche wiedzy cwoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barba Chodzi o to, ze bedac na ostatnim miejscu jak IP: *.gdynia.mm.pl 16.05.10, 19:52 Alonso na pewno nie wyprzedzalby jak on. A w studiu telewizyjnym by nam wmawiali, ze to taki tor, ma ktorym sie nie da, bo Robert jest najlepszy :-) A glupia gawiedz to lyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drake Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.chello.pl 16.05.10, 19:50 Niech sie uczy od Alsono,niech sie uczy od Alonso.. Lepiej juz sie nie wypowiadaj bo widać że gówno wiesz o F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damiano395 Pomyśl człowieku IP: *.tktelekom.pl 17.05.10, 00:03 Sam sobie wyprzedź kierowcę, który jest od ciebie minimalnie wolniejszy na torze w Monaco. Tutaj nawet Alonso dużo szybszym bolidem nie mógł sobie z Virginami (dużo wolniejszymi) poradzić. Następnym razem zastanów się co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuu Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb IP: *.c194.msk.pl 17.05.10, 03:40 dabljuzi napisał: > Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeba malo wiesz to zaden wielki wyczyn, wyprzedzac kilkunastu kierowcow, ktorzy traca na kazdym okrazeniu po 4-7 sekund zreszta Kubica (chyba w tamtym roku) nie raz , ale 3 razy i to w jednym wyscigu przebijal sie podobnie z konca stawki Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Niech sie uczy od Alonso jak sie scigac trzeb 17.05.10, 03:47 dabljuzi napisał: > Kubica znow porobil kolka, bez zadnej szansy na wyprzedzenie > kogokolwiek. Coz, tego elementu nigdy u niego nie zobaczymy! widzisz, sam przyznajesz ze jestes tepy :-) skoro nie mial "zadnej szansy" na wyprzedzenie kogokolwiek, to jak mogl wyprzedzac ??? ty za to nie masz szans na madre wypowiedzi, ale sie ......starasz efetkt jaki jest, kazdy widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i popeł... IP: 81.15.191.* 16.05.10, 18:01 Jak deszcz nie leje to start i dwie godziny nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEATG F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i popeł... IP: 78.131.142.* 16.05.10, 18:53 jak jesteś taki mądry to idź się sam tam ścigać, czemu tam nie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i popeł... IP: *.123.145.244.dyn.user.ono.com 16.05.10, 19:05 Niech mi wytlumacza ci co tak narzekaja ze nudny ten sport ze Robert tylko kolka kreci itd.po co go ogladaja i po co komentuja(krytykuja).Nic innego nie potraficie robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Drzemka podczas startu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.10, 19:23 No tak: nikt się nie zabił, nawet nie rozbił bolidu na starcie... Rzeczywiście "nudy"... Idź lepiej może na stadion piłkarski, tam można w pysk zarobić, a nawet i "lepiej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i popeł... IP: *.range81-151.btcentralplus.com 16.05.10, 20:09 Jak czytam te negatywne komentarze pełne bzdur widze ze znowu niekochani przez mamusię pojawili się na forum. ( no chyba, że przez tatusia w nocy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieciolee F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i popeł... IP: *.chello.pl 16.05.10, 20:34 Odpierdolcie sie od Kubicy!!! nie podoba sie jak jezdzi, to po kiego chuja oglądacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontent Re: F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i pop IP: *.devs.futuro.pl 16.05.10, 22:45 A ja tam lubie takich dupkow i malkontentow, co ostatni raz sie scigali na hulajnodze, jak sie wypowiadaja na tematy F1. Zawsze durnie mnie cieszyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bika F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i popeł... IP: *.rev.masterkom.pl 16.05.10, 22:45 TRAGEDIA JAK SIE CZYTA TYCH MALKONTENTOW DLA NICH JAKBY KUBICA BYL PIERWSZY TEZ BY SIE ZNALAZL POWOD DO NARZEKAN ,ZE NUDA... POLECAM TANIEC Z GWIAZDAMI!!!!GRATULACJE ROBERT!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz F1. Kubica: Chciałem wyprzedzić Webbera i popeł... IP: *.jsn.osi.pl 17.05.10, 03:30 Najczęściej Ci, którzy krytykują Kubicę nie mają pojęcia na czym polegają zawody w F1. Jest to rywalizacja teamów a na wynik końcowy mają wpływ: silnik, aerodynamika, balans, praca w pit stopie, przyjęta taktyka, inżynierowie śledzący telemetrycznie parametry samochodu itd, Kierowca jest tylko jednym z wielu elementów mających wpływ na wynik końcowy. Należy do niego zdobycie możliwie jak największej ilości punktów w danych warunkach. Kubica doskonale umie ustalić poziom ryzyka (cecha rzadko spotykana u żywioiołowych Polaków). N.p Hamilton jeździ bardzao dynamicznie zyskuje kilka sekund a potem w pit stopie traci kilkanaście na wymianę opon. Było kilka wypadków, gdy kierowcy na bardzo dobrych pozycjach kilka okrążeń przed metą rozwalali samochody przy wyprzedzaniu tracąc punkty. Czy to jest pech czy głupota niech każdy sobie odpowie. Osoby nie znające sie na F1 niech nie zabierają głosu bo się kompromitują. F1 to nie bezmyślne wciskanie gazu i wyprzedzanie, które zapewne ich charakteryzyje. Odpowiedz Link Zgłoś