Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Roland Garros. Radwańska gra o półfinał z siost...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 18:35
    Partnerka Radwanskiej: www.google.pl/images?
    hl=pl&q=kirilenko&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi
    Obserwuj wątek
      • Gość: gostek Roland Garros. Radwańska gra o półfinał z siost... IP: *.prz.edu.pl 31.05.10, 18:50
        mecz na zywo
        atdhe.net/19632/watch-roland-garros-court-1
      • oregon11 Oko eksperta 31.05.10, 20:49
        Szanowny ekspert nie zauwazyl, ze po 5 gemie Serena nie tylko zdjela bluze ale
        i dyskretnie odpiela 5-cm kolczyki :)
        Siostry V sa nie do pokonania, gdyby nie pechowe losowanie nasze dziewczyny
        moglyby dojsc nawet do finalu.
        Trudno ale i tak bylo pare fajnych wymian a publicznosc dobrze sie bawila :)
        • Gość: kibic tenisa Warsaw Open. Pamiętamy. IP: *.chello.pl 31.05.10, 21:40
          Kibice pytaja mnie czy mógłbym powiedzieć coś miłego Agnisi na
          zakończenie turnieju. Otóż mógłbym, czemu nie? Isia ma bardzo ładne
          nogi - tyle dobrego mogę powiedzieć o jej grze.
          • Gość: sece Re: Warsaw Open. Pamiętamy. IP: *.icpnet.pl 31.05.10, 21:50
            Isia ma bardzo ładne nogi - tyle dobrego mogę powiedzieć o jej grze.
            - jaki kibic taka wypowiedź.
            jakbyś uważał na lekcjach, to byś tak nie pisał - tyle dobrego mogę o tobie napisać, hehe
            a w temacie: mecz oglądałem i panna Radwańska się znowu meczyła graniem... bidulka... cóz, zarabianie pieniędzy rzadko bywa przyjemne... ja grając z Marią K. dałbym z siebie więcej :-))
      • Gość: jas Roland Garros. Radwańska odpadła w deblu. Siost... IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 31.05.10, 23:23
        Ostatnie podrygi konajacej ostrygi. Roznica w poziomach jest
        kolosalna. Wynik zenujacy, nie widac nic nowego ani w singlu ani w
        deblu. W dalszym ciagu zadawala zbieranie okruchow ze stolu.
        • Gość: spojrzwlustro Re: Roland Garros. Radwańska odpadła w deblu. Sio IP: *.ed.shawcable.net 01.06.10, 01:11
          jas napisal:
          ...wynik zenujacy, nie widac nic nowego ani w singlu ani w
          deblu. W dalszym ciagu zadawala zbieranie okruchow ze stolu...

U niej z tych okruchow jakis milion rocznie, a u ciebie nowojorski azbest w
          plucach.
          • Gość: LA for: spojrzwlustro IP: *.dsl.bell.ca 01.06.10, 02:26
            I have noticed your post in this forum. You are an asshole that
            Poland will be proud of you the way you attack people. Your chicken
            brain is more suitable back in Poland than in Canada somewhere in
            Hamilton! Canada has wonderful people not assholes like you! Good
            luck in your pizza delivery’s!
            • Gość: filip Re: for: spojrzwlustro IP: *.ip.netia.com.pl 01.06.10, 03:18
              fora ci sie synek porabaly, to jest polskie forum, jakby twoj waski z
              ameryki umysl nie ogarnal, wiec pisz po polsku. Ale co sie dziwic, jak
              w stanach napisy musza byc na kartonach, ze kawa jest goraca, albo z,e
              nie mozna suszyc kotow w mikrofalowce :) Moze za pare lat jak bedziecie
              normalnym krajem z historia , bedzie lepiej :)
              • Gość: guest Re: for: spojrzwlustro IP: *.lsanca.fios.verizon.net 01.06.10, 04:24
                idz LA do szkolo i wez pare lekcji angielskiego, No native canadien
                or American will say "I have noticed your comment or note in this
                forum... "it is neither english nor polish you motherfuuuuuucker LA
            • Gość: spojrzwlustro Re: for: spojrzwlustro IP: *.ed.shawcable.net 01.06.10, 17:20
              La,la, biedny frustracie.
              To ty tez w azbescie robiles? Aaa... to przepraszam.
              Stad skutki, ze polskiego zapomniales, a angielskiego nie opanowales? Wspolczuje
              i zycze wyluzowania.
      • Gość: vex sędzina ??? IP: 212.55.200.* 01.06.10, 11:32
        O rany !!! Sędzina, to jest zona sedziego. Forma meska, to sędzin. Ktos kto
        sedziuje, to jest sedzia, bez wzgledu na to, czy jest mezczyzna, czy kobieta.

V.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka