Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HMŚ w Budapeszcie. Rekordy i łzy

IP: 80.51.244.* 07.03.04, 23:08
    Obserwuj wątek
      • Gość: JA BIEGI TO SZAJSSSSSSSSSSSSSS IP: 80.51.244.* 07.03.04, 23:09
        • Gość: Kirith Re: BIEGI TO SZAJSSSSSSSSSSSSSS IP: 158.75.5.* 08.03.04, 13:23
          Kolezko sniegowy, idz sobie na forum Onetu albo WP i tam sie wypowiadaj. Tutaj
          jest nieco za wysoki poziom, jak na Twoje mozliwosci intelektualne...
      • Gość: Sivy Polska Lipa IP: 217.153.7.* 07.03.04, 23:10
        Dajcie spokoj Polskim dziewczynom.
      • Gość: paw ale beznadziejny artykul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 10:18
        moze zamiast o lzach pare wynikow ?
        ale po co... najbardziej mnie ciekawi czy urbas na mistrzostwach je snikersy
        czy dumle, postarajcie sie...
      • Gość: pan kyoto pachnie ruskim koksem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 10:35
      • Gość: lekkoatleta bez przesady z krytyka!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.04, 10:40
        opanujcie sie! moze rzeczywiscie trudno powiedziec, ze byly wielkie sukcesy
        polakow, ale wezcie pod uwage, ze kazda konkurencje lekkoatletyczna trenuje
        przynajmniej 50x wiecej ludzi niz np. skoki narciarskie, rajdy samochodowe czy
        nawet tenis stolowy. poza tym, nie startowala wiekszosc najlepszych polskich
        lekkoatletow, ktorzy przygotowuja sie do olimpiady albo maja kontuzje (plawgo,
        mackowiak, czapiewski, walerianczyk, wieruszewski) badz tez nie mogli
        wystartowac w swojej konkurencji, poniewaz nie sa one rozgrywane na hali
        (korzeniowski, skolimowska, ziolkowski, pskit, olichwierczuk, gajdus, janik).
        wiec nie rozpaczajmy: najlesi jeszcze pokaza w atenach, na co ich stac. poki
        co, cieszmy sie rekordami polski majewskiego (zyciowka w kuli o prawie metr!) i
        sztafety kobiet (rek. polski o ok. 2 sek.).

ps. pzla ma idiotyczna polityke - wysyla tylko niemal pewnych finalistow.
        powinni jechac wszyscy, ktorzy zrobia minima iaaf-u. gdzie ci zawodnicy maja
        robic wyniki (w polsce sa 2e hale, w dodatku kiepskie) i obywac sie z atmosfera
        zawdow rangi mistrzowskiej (przeciez jak zawodnik nie ma psychiki marka plawgo,
        to nawet bedac najlepszym, zmieknie na swoich pierwszych zawodach, na ktorych
        bedzie sie scigal z mistrzami swiata. chyba lepiej, zeby sie "spalil" jeszcze
        wtedy, kiedy jest kiepski, prawda?).
      • Gość: Zibi Koks IP: *.p.lodz.pl 08.03.04, 13:59
        Niestety lekkoatleci, którzy startują lub zamierzają w przyszłości uprawiać tą
        dyscyplinę sportu, muszą się przyzwyczaić, że nic już nie będzie tak jak
        dawniej. Rekordy zostały wyśrubowane na koksie do wartości nieosiągalnych dla
        nikoksującego zawodnika. Można je poprawić tylko używając lepszego koksu i
        potem skończyć jak Pantani albo dać sobie spokój i przejść do rekreacji w
        dobrym zdrowiu. Dla mnie lekkoatletyka jest sportem na wymarciu bo jakie
        mogąbyć emocje jeżeli mistrz świata przybiega np. w biegu na 1500m 10s gorzej
        niż wynosi rekord, albo kulę pcha się na 20m wobec rekordu prawie 24.
        • Gość: daniela Re: Koks IP: 149.156.19.* 09.03.04, 18:22
          ja tam byłam i bardzo się zawiodłam:ani się nie dało wejść na halę,ani nie było
          medali:-(
          źle!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka