Gość: jasio IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.10, 12:44 mozna to gdzies w necie zobaczyc oprocz beznadziejnej tvp.pl??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gc Re: Algieria - Słowenia IP: *.echostar.pl 13.06.10, 13:18 czy jest szansa by ktos wylaczyl sepleniacego Gmocha? przeciez ten facet ze swoim belkoczacym hehehe i zerowa znajomoscia polki powinien miec zakaz wstepu do studio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK2608 Algieria - Słowenia IP: *.wroclaw.mm.pl 13.06.10, 13:34 LICZE NA ALGIERIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: Algieria - Słowenia IP: *.icpnet.pl 13.06.10, 14:48 Zainstalowałem własną satelitarną i na Astrze są niemieckojęzyczne kanały - ARD, ZDF i RTL. I tak już od ponad 10 lat, bo polskie komentarze są nie do zniesienia. Od dawna już Eurosport oglądam tylko w wersji angielskiej lub niemieckiej, chyba tylko komentarze w Polsacie (Borek, Iwanow i mędrkujący Kołtoń) są na poziomie zachodnim. Ces't la vie, polska bylejakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Algieria - Słowenia IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 19:37 Calkowicie sie z toba zgadzam, tez nie odpowiada mi w ogole polski komentarz meczow. Mozliwe, ze jeszcze Pan Borek umie komentowac na jakims poziomie. Jednak nie mozna zapomniec o mistrzu w swoim komentatorskim fachu obecnie czyli Pan Zimoch. Uwielbiam jego kometarz. Obecnie wole posluchac audycji w radiu niz ogladac tvp. Jest to dla mnie ciekawsze. Swoja droga dziwne, ze tvp nie zatrudni pana Zimocha przeciez polskie radio i tvp chyba sa jedna firma ( w sensie panstwowa) tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Algieria - Słowenia IP: 83.142.206.* 13.06.10, 15:33 www.sport.pl/MS2010/0,97762.html napisaliście że słowenia przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Mecz Algieria - Słowenia byl do d.... IP: *.VIC.netspace.net.au 13.06.10, 16:05 Wygrala SLOWENIA jedna bramka.SLOWENIA POKONALA TAKZE POLAKOW, DOBRZE, ZE TE PATAFIANY ZOSTALY W POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Algieria - Słowenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 15:34 w taki sposob wczoraj wygralem i w taki sposob dzisaj przegralem wczorajsza wygrana ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkmr Re: Algieria - Słowenia IP: *.nplay.net.pl 13.06.10, 15:35 moze to jednak kwestia tej piłki? skoro tak łapać nie umieją marekszymaniak.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Algieria - Słowenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 15:35 a apropo komentatora to byl chyba najlepszy z dotychczasowych pamietam go bo zawsze komentowal mecze lecha w uefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Algieria - Słowenia IP: *.aster.pl 13.06.10, 15:43 Kaczyński jest najlepszy, trzeba na niego głosować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Algieria - Słowenia IP: *.ghnet.pl 13.06.10, 15:46 czyli narzekanie bramkarzy na piłke było jednak słuszne ... Odpowiedz Link Zgłoś
ustuna Algieria - Słowenia 13.06.10, 15:59 Pilakarze zaskoczyli nas,ale niestety nie gra tylko kolorami wlosow........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Algieria - Słowenia IP: 109.243.40.* 13.06.10, 16:39 Kurowski: "myślę ze polacy nie zaprezentowaliby się gorzej od słowenców" - buhahahah. Ciekawe na jakiej podstawie to stwierdził? Chodziło mu o przegrane eliminacje ze słoweńcami... czy może o ostatni mecz z hiszpanią? Jak uważam się za patriote tak nienawidze tej ułańskiej fantazji i pychy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Algieria - Słowenia IP: *.cmbg.cable.ntl.com 14.06.10, 00:43 to niebezpieczeństwo tylko dobra nowina już nie powinno być tak nudno tego życze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś