Dodaj do ulubionych

Strzelec-kobieta

15.10.05, 12:53
Od długiego czasu mam same niepowodznia w życiu. Moja data urodzenia to
19.12.57 może ktoś odpowie dla czego i jak dłudo ta zła passa ma trwać.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: roxy Re: Strzelec-kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:54
      Witaj:)
      Ja jestem z 12.12.61 - i też mam od 3-ch lat narastające kłopoty mimo starań...
      Zła passa, klątwa, pechowa data urodzin...???
      • mana62 Re: Strzelec-kobieta 15.10.05, 20:21
        Witaj Roxy
        Ja również mam kłopoty od 3 lat tj; utrata pracy, straty finansowe-kradzież
        samochodu, słabe zdrowie. Ciekawa jestem jakiego typu masz kłopoty, może ktoś
        czytając nasze posty poradzi nam jak pozbyć się tego dziwnego zła?
        • Gość: roxy Re: Strzelec-kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 23:15
          Witaj mana62 :)
          Mam takie same, jak Twoje...pracuję na swoim, ale od 3-ch lat " 8-letni klient
          strategiczny" systematycznie mnie okrada...mój towar ginie w jego firmie, teraz
          juz prawie przestał płacić, bo postawiłam veto i...poszukał sobie nowego
          frajera...Tak więc idzie zima, ja jestem samotną mamą i...mogę nie mieć pracy z
          końcem roku...Do tego kłopoty ze zdrowiem, stres, nie zapłacone do końca
          podatki...
          Podejrzewałam, ze to może "klątwa"...kiedyś od swojego /ukrytego/wroga
          usłyszałam : "oby ci się wszystko zawaliło"...To było 5-6 lat temu, wtedy
          wszystko było OKI, potem to już "równia pochyła" - im więcej się starałam, tym
          gorzej wychodziło :( Mam też podejrzenia do nowej teściowej mojego ex-
          męża...Kiedyś przejeżdżałam koło jej domu, stała przy drzwiach i tak się na
          mnie popatrzyła - dwa dni pózniej autko zaczęło się psuć :(
          Nic innego mi nie przychodzi do głowy, jestem raczej osobą wrażliwą i duzo
          ludziom pomagam, nie pozwalam się tylko już wykorzystywać.
          Nie wiem, jak to można sprawdzić...
          pozdr
          • Gość: mana62 Re: Strzelec-kobieta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.05, 12:00
            Głowa do góry a to potrafisz! nie możesz zrezygnować z tego co masz tj;
            samodzielna praca i zainfestowane finanse, postaraj się poszukać nowego klienta
            i cały czas musisz myśleć pozytywnie.Jesteś osobą odważną i lubisz czuć się jak
            gwiazda. Dla Strzelców dobrymi miesiącami na sukcesy zawodowe to listopad,
            grudzień i styczeń - może to prawda?. Ja jestem w gorszej sytuacji ponieważ
            obecnie nie pracuję i nie mogę jej znaleść, natomiast brakuje mi odwagi na
            rozpoczęcie działalności gospodarczej bo niemam zielonego pojęcia w co
            inwestować? przerażają mnie koszty utrzymania inwestycji, wynajem lokalu, itp.
            Co do naszej prognozy życia to napisałam do wróżki mam nadzieje, że odpisze.
            pozdrawiam
    • Gość: ekonom Wszyscy mają kłopoty od ok. 3 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 20:58
      Wszyscy mają kłopoty od ok. 3 lat?
      To chyba nie wynika z daty urodzenia.

To wynika ze złego rządu, może również układu gwiazd,
      ale złego nie dla poszczególnych osób tylko całej ziemi.
      NIeurodzaje, powodują zaostrzenie kryzysu.
      Bo jak żywności jest za mało, to jest droższa.
      Żeby kupić tyle samo żywności trzeba więcej wypracować=wyprodukować.
      Na rynku jest więcej niż zwykle towarów przemysłowych a mniej żywności.
      Powstaje nierównowaga zwana kryzysem nadprodukcji.
      Sterowana przez władze, tak by nie było jej widać.

A kryzys = kłopoty.
      I tak od ogółu (kryzys) do jednostki (kłopoty).

• Gość: roxy Re: Wszyscy mają kłopoty od ok. 3 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:28
        Witam...
        nie wszystkim tak się zle powodzi...w mojej miejscowości jest grono firm,
        które - przynajmniej wizualnie - niezle prosperują...chociażby w tej samej
        branży - mój ex maż :(
        Moze facetom jest w życiu łatwiej, lub jest to kwestia "bezwzględnosci"...
        Pozdr
        • kamba1 Re: Wszyscy mają kłopoty od ok. 3 lat? 17.10.05, 16:10
          ...ja mam od 5-ciu. Jednak nie traktuję ich w kategoriach megaproblemów lecz
          raczej spraw do załatwienia; to pomaga.
    • agrentowy4321 Re: Strzelec-kobieta 07.03.23, 07:45
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Strzelec-kobieta 27.04.23, 22:32
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka