Gość: philly IP: *.phil.east.verizon.net 18.06.10, 05:16 Czwarta cwiartka - 8 min do konca: Bos 59 - LAL 58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan LA Lakers - Boston IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 07:11 Lakers wygrali zasłużenie. Nie liczy się styl w jakim to zrobili. Ważny jest wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celt Re: LA Lakers - Boston IP: *.chello.pl 18.06.10, 09:01 fu... la fu... kobe i reszta gwiazdek prawdziwa DRUŻYNA to tylko Boston Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan LA Lakers - Boston IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:09 Aż mi jest Ciebie szkoda człowieku. Ty i Twoja antywiedza na temat NBA - może ogólniej - sportu, reprezentujecie najniższy poziom polskiego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudi LA Lakers - Boston IP: *.chello.pl 18.06.10, 13:18 Siedzicie sobie w tej Polsce i kibicujecie najbardziej snobistycznej druzynie w NBA jaka jest Lakers. Maja mega kase, ale nie maja prawdziwych kibicow tylko lanserow, ktorzy przychodza na mecze zeby sie pokazac, bo to modne. Tak jak samo miasto Los Angeles, zypelnie bez serca i ducha, wielki moloch z ktorym nikt sie nie identyfikuje. Zal mi Bostonu, miasto na poziomie i z prawidziwymi kibicami gotowymi oddac wszystko za swoj zespol. Najczesciej Lakersom kibuja jeszcze dzieciaki z pokololenia neostrady, wychowali sie na Lakersach i ich cudnym Kobie, maja tez takie fajne modne kolorki fioletowo zolte, bardzo trendy... Szkoda gadac, mam nadzieje ze to juz ostatni ich tytul. P.S. Niech Clippersi kiedys wroca do San Diego gdzie ich miejsce, Los Angleles nie zasluguje na 2 druzyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoop gdansk LA Lakers - Boston IP: 62.61.43.* 18.06.10, 13:25 WOJTEK MICHALOWICZ musi odejsc z canal+ a przynajmniej zaniechac komentowanai spotkan dla dobra polskiej koszykówki. To juz postul;at chyba tysiecy kibiców w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek.kibica Re: LA Lakers - Boston IP: *.phil.east.verizon.net 18.06.10, 15:37 Mamy tylu znajacych sie na sporcie kibicow. Jak to sie dzieje, ze mecze "komentuja" miernoty majace klopoty z merytorycznoscia sportu i jezykiem polskim? Czy bycie belkotliwym przyglupem jest warunkiem publicznego komentowania? Ze smutkiem zauwazam, ze mamy cala game "komentatorow sportowych" od przyglupow poprzez borykajacych sie z jezykiem durni do wyrozniajacych sie kretynow. I wszyscy belkocza... Pozdrowienia, amb Odpowiedz Link Zgłoś