Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Powrot Krola !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 22:55
    Nie wiem moze emocje biora gore ale jakos zaczalem wierzyc w mistrza.
    Wczesniej bylem sceptyczny ale po niezlej grze Legii (tylko ta beznadziejna
    skutecznosc :( wrocila nadzieja. Szkoda ze musimy liczyc na potkniecia Wisly
    no ale moze Kukielka z Klosem powtorza Kijow.
    A tak na trzezwo to przypomina mi sie tez inauguracja rundy z Amica 4:3 po
    nizelym meczu a potem bylo niestety 0:2 z Groclinem. Mam nadzieje ze tym
    razem utrzymaja rowna forme.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bonhart Re: Powrot Krola !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 23:53
        Nie porownywalbym meczu z Odra do tego z Amica. Wtedy o wyniku zadecydowalo
        szczescie, gilym okiem widac bylo ze druzyna jest srednio przygotowana i tylko
        dzieki tragicznej postawie obroncow "kuchennych" wynik byl korzystny.
        Tym razem Legia byla lepsza o klase. Odra nawet grajac godzine w przewadze nie
        potrafila stworzyc chocby jednej groznej sytuacji, a wynik po pierwszej polowie
        byl wynikiem bardzo marnej skutecznosci Legii. Nie chce gdybac, ale jestem
        prawie pewny ze Svitlica w odroznieniu od Wlodarczyka sztrzelilby conajmniej
        jedna bramke.
      • Gość: papa Re: Powrot Krola !!! IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 12.03.04, 23:56
        Meczu nie widziałem. Te karteczki i to tyle się należały?
        • Gość: Bonhart Re: Powrot Krola !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 00:34
          Obie kartki sluszne - Wroblewski za chamski faul od tylu, ten z Odry z faul na
          wychodzacym na czysta pozycje Saganowskim. Karne tez sie nalezaly. Ogolnie
          brawa dla Marczyka (przynajmiej ode mnie).
      • Gość: duch olabogi Re: Powrot Krola !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 00:16
        eeeeeeeeeee

Saganowskie to do rundy wiosennej chyba w Teatrze Polskim sie przygotowywal...
        nudy na pudy... nie ogladam II... ide spac...
        • Gość: Bonhart Re: Powrot Krola !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 00:38
          NIe wiem co masz do Saganowskiego - walczyl za dwoch, swietnie sie zastawial,
          dwa razy sfaulowano go kiedy wychodzil na czysta pozycje (za 1 razem czerwona i
          gol, za drugim zolta), strzelil bramke...
      • nancyboy Re: Powrot Krola !!! 13.03.04, 10:58
        "zaczalem wierzyc"?
        To chyba pomylka jezykowa, bo w zdobycie mistrzostwa mogliscie wierzyc takze
        przed tym meczem.
        • Gość: Razorfan Re: Powrot Krola !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 18:08
          Nie rozumiem o co ci chodzi. JA przed poczatkiem rundy bylem sceptycznie
          nastawiony bo wiem ze Legia slabo sie rozkreca i na poczatku gubi punkty ktore
          potem musi odrabiac a ze sezon krotki to nie wydawalo mi sie prawdopodne
          odrobienie 4 pkt do Wisly. Jednak wczorajsza postawa pilkarzy spowodowala ze
          zaczalem wierzyc w mistrza.
      • Gość: jhk Re: Powrot Krola !!! IP: 217.153.143.* 14.03.04, 00:50
        legia na msitzra djacie spokoj przeciez to smieszne z czym z czym do ludzi ,
        nie sympatyzuje z legia chociasz mieszkam w stolicy , zycze jej dobrze no ale
        amica groclin czy sama wisla sa trzy razy mocniejsze , zreszta po co do
        pucharow zeby dali ciaLA JAK Z WALENCJA 1 : 6
        • Gość: Zezik Re: Powrot Krola !!! IP: *.chello.pl 14.03.04, 16:32
          Kolejny debil:(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka