Gość: dfSEAS IP: *.toya.net.pl 25.07.10, 21:27 Jakie granatowo - czerwone koszulki? Widzicie na zdjęciu jakiś granat? Eh, dobrze, że nie kupuję papierowej GW, bo szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martineres1 Re: Tour de France. Armstrongowi groziła dyskwali 25.07.10, 22:24 Gość portalu: dfSEAS napisał(a): > Jakie granatowo - czerwone koszulki? Widzicie na zdjęciu jakiś granat? Eh, dobr > ze, że nie kupuję papierowej GW, bo szkoda pieniędzy. gosciu z miodem w uszach,chodzi o ostatni etap. Dlaczego takie pacany jak ty sa tylko na polskich forach o kolarstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzeku respect lance IP: 78.146.252.* 26.07.10, 00:07 Z tego co widzialem i tak zalozyli te koszulki w polowie etapu zdajsie ..... zreszta preudhomme (dyrektor turu) moze lancowi wycierac buty Odpowiedz Link Zgłoś
thomasseyr Francuzi uwielbiają takie psztyczki 26.07.10, 00:35 Ich sport ostatnimi czasy leży i kwiczy. Jedynie "ręczni" trzymają formę. Tak jak nie trawią Hiszpanów wygrywających Rolanda, tak nie trawią Lance'a Armstronga. Contador jest niezłym zawodnikiem, podobnie Andy Schleck ale w mojej opinii brakuje im tego błysku wielkich kolarzy. Pantaniego, mimo jednego tryumfu postawiłbym wyżej od Contadora, a nawet Virenque'a, któremu afery z Festiną w tle popsuły karierę. Wielu było groźnych i ciekawych kolarzy szczególnie podczas początkowej świetności Lance'a w Tour De France. Wg mnie to był nie tylko najlepszy kolarz ale jeden z najlepszych sportowców świata. Nie zapomnę tych siedmiu edycji, podczas których mu kibicowałem. Thank You Lance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Tour de France. Armstrongowi groziła dyskwalifi... IP: *.tktelekom.pl 26.07.10, 10:06 Chyba autor tego artykulu ogladal inny etap niz ja. Ja widzialem, ze grupa Lanca'a zalozyla czarne koszulki na start honorowy a juz po przejechaniu kiluset metrow zakladali kamizelki z oryginalnymi barwami, bo tak mowi regulamin. Of the topic: nigdy nie narzekalem na wyborowa, bo uwazalem ze onety i inne sa o niebo gorsze, ale to co obserwuje ostatnio to taki szablon: zdjecie, tytul z pietruchy i dwa zdania napisane na kolanie. Rzenujaco niski poziom. Pozdrawiam Normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś