Gość: zibi IP: *.glos.com 23.09.10, 15:46 wczoraj pisaliście, że w piątek. cała wybiórcza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ale żal Re: Sprzedaż otwarta biletów na mecz Lech-Salzbur IP: 217.168.130.* 23.09.10, 15:50 Ale z Was melepety sprzedaż od rana, 25 września, do 30 września 16.00 A nie od 16 w sobotę!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrmrmr2010 Sprzedaż otwarta biletów na Salzburg - OD SOBOTY! 23.09.10, 15:53 WSKAZÓWKA DLA STRAŻY MIEJSKIEJ: Znowu nie da się normalnie przejść, ani przejechać Piekarami, bo tłum osobników stojących ponad przepisami ruchu drogowego zastawi okoliczne chodniki samochodami. Proponuję sprawdzić w jakich godzinach czynny jest sklep z biletami i podjąć działania prewencyjne (także kawałek dalej - Ogrodowa/Krysiewicza). CO PAN NA TO PANIE PIWECKI? CZY SM JEST GOTOWA NA ZMIANĘ SWOJEGO WIZERUNKU POPRZEZ PODEJMOWANIE SKUTECZNYCH DZIAŁAŃ PORZĄDKOWYCH? Może przy okazji SM zainteresuje się tymi ulicami, bo kwitnie tu samowola parkingowa także w inne dni. Jeśli już zdarzają się jakieś interwencje to strażnicy są chyba krótkowidzami, bo nie dowidzą znaków drogowych, ani parkujących na środku skrzyżowania samochodów po jednej stronie ulicy a widzą po drugiej (ale i tak nie reagują - trafiła się pani z ratlerkiem bez smyczy, więc ją spisali - BRAWO!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi jak od 16-tej skoro punkty sa otwarte do 14-tej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 16:23 czy to wiarygodne info? Bo jesli tak to totalna amatorka zarzadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi spytam jeszcze raz bo usunieto moj wpis- czy w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 16:30 punktach w WLKP sprzedaz tez rozpocznie sie od 16 czy od rana?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Brawo dla imbecyla, który nie potrafi sklecić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 18:18 prostego tekstu bez błędów. Najpierw było, że sprzedaż w sobotę od 16, a teraz, że potrwa do 16 :) Serdecznie podrawiam "redaktorów". Odpowiedz Link Zgłoś
jerry72p Sprzedaż ? - tragedia !! 24.09.10, 09:54 Zabraknąć, to nie powinno prezesa Kadzińskiego np. na stoisku w M1, żeby zobaczył jak odbywa się sprzedaż biletów ! Delikatnie mówiąć - żenada i porażka. jedna pani, która sprzedaje bilety i od czasu do czasu sprzedaje gadżety jednocześnie, w między czasie uczy się obsługiwać drukarkę- która co chwila wciąga bilety, zapoznaje się bliżej z tonerem itp itd. Zapraszam dziennikarza Głosu np. dziś lub jutro jak będzie otwarta sprzedaż - będzie gorąco i nerwowo na bank !! Inne uwagi - dlaczego od karnetowców, którzy już podawali swoje dane osobowe, maja kartę Lecha żąda się PESELu ? Ochrona danych osobowych ? - bardzo proszę na monitorze skierowanym w kierunku kupujących pojawiają się podczas sprzedaży biletu !! A i tak ten sposób sprzedaży/identyfikacji kupujących ma wady o czym przekonał się jeden pan wczoraj, który po odczekaniu w kolejce dowiedział się , że biletu nie kupi, bo .... ktoś na jego PESEL kupił bilet dziś o godz. 15:44 !!?? Dlaczego teraz odpowiedzialne osoby za dystrybucję zapadły w sen zimowy ? nie wiedzą jeszcze , że troszkę (z 13 tys do 43 tys) może zwiększyć się ilość potencjalnie sprzedawanych biletów, że oddano cały stadion ?? Czy Władze Lecha chcą być szanowane ? to niech szanują nas czas, który niepotrzebnie tracimy w kolejce !! ja to zrobiłem ostatni raz, oczekuje, że przed następnym meczem kupię bilet przez net lub maksymalnie czekając 10 minut a nie ponad 2h ! Tym ,którzy dopiero jadą kupić bilet, życzę fury cierpliwości i kondycji oraz stalowych nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Sprzedaż ? - tragedia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 17:10 2h ? to się ciesz ^^ JA na Bułgarskiej czekałem 8h od 6-14 i jak dostałem ten bilet ucieszylem się i to bardzo ^^ Hmm.. Co do biletów to moim zdaniem dziś góra jutro ich nie będzie i na pewno będzie pelny stadion .. Spotkamy się na meczu.. KOLEJORZ ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś