Dodaj do ulubionych

Słowacja - Poprad Hotel SATEL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:45
Czy wiecie cos na temat hotelu SATEL*** w Popradzie na Słowacji???? Chcę
zarezerwowac tam ofertę sylwestrową, ale nie znalazłam zadnych opinii na
temat tego hotelu. Błagam wszystkich o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Re: Słowacja - Poprad Hotel SATEL IP: *.athens.access.acn.gr 11.12.04, 11:50
      Tez mamy zamiar wybrac sie do Popradu na Sylwestra tylko my szukamy kwatery
      prywatnej,wejdz na strone www.venda.sk tam znajdziesz informacje na temat
      hotelu Satel
      • ahaj1 Re: Słowacja - Poprad Hotel SATEL 20.12.04, 18:26
        Gość portalu: Jolka napisał(a):

> Tez mamy zamiar wybrac sie do Popradu na Sylwestra tylko my szukamy kwatery
        > prywatnej,wejdz na strone www.venda.sk tam znajdziesz informacje na temat
        > hotelu Satel
        Witam!!
        Prosze zajrzec do odpowiedzi udzielonej której udzieliłem powyżej Pani
        poprzedniczce na forum. Co prawda termin jest bardzo bliski, ale być może da
        się jeszcze coś zoreganizować. Zostało kilka wolnych miejsc. Osobiści polecam
        jedank Tatrzańską łomnicę, Smokovce lub Starą Lesną. w razie zainteresowania:
        adrianhajduk@wp.pl, marcinnowicki@o2.pl
    • ahaj1 Re: Słowacja - Poprad Hotel SATEL 20.12.04, 18:23
      Gość portalu: Alicja napisał(a):

> Czy wiecie cos na temat hotelu SATEL*** w Popradzie na Słowacji???? Chcę
      > zarezerwowac tam ofertę sylwestrową, ale nie znalazłam zadnych opinii na
      > temat tego hotelu. Błagam wszystkich o pomoc!!!
      Hotel jest przyzwoity. Mam jednak pytanie: czy życzy sobie Pani tylko nocleg,
      czy równiez zorganizowaną zabawę? Bo jeśli tak, to prosze rezerwowac Satel.
      Skądinąd polecam się na przyszłość, będac przekonanym ze Słowacja przypadnie
      Pani do gustu. Oferują pobyty w pensjonatach i hotelach o bardzo dobrym
      standardzie, a cena jest więcej niż konkurencyjna. Jestem w stanie zaoferowac
      pokoje juiż od 25 zł za os ( jest to tani pensjonat, skromny, lecz przyzwoicie
      prowadzony przez sympatycznego właściciela ) po luksusowe kwatery za 45 zł za
      dobe od os.!!! To nie jest żart, standard porównywalny z hotelami kategorii S.
      Każdego z właścicieli obiektów poznałem osobiście, współpracuję tylko z
      wybranymi, pozytywnie nastawionymi do turystów z Polski. Jeśli zaś poszukuje
      Pani hotelu z sauną , basenem, położónego w ekologicznej gminie z zakazem
      poruszania się pojazdów mechanicznym - proszę bardzo! W razie zainteresowania
      proszę odpisac na następujące adresy: adrianhajduk@wp.pl lub
      marcinnowicki@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka