Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A. Radwańska - Wozniacki

• Gość: jano A. Radwańska - Wozniacki IP: *.lublin.mm.pl 30.09.10, 13:38
        To były raczej łzy bezsilności.5 : 0 . Taka jest w tym momencie różnica między Woźniacki a Radwańską! Za rok o tej porze Radwańska będzie klasyfikowana w okolicach 50. Niedawno skończył się mecz Zwonariewej z Dementiewą. Gdyby Radwańska miała chociaż 1/4 woli walki, determinacji, szybkości etc.jednej z tych zawodniczek - może jeszcze kiedyś by coś ugrała. Ale to raczej tylko pobożne życzenie kibiców.
        • Gość: lubie_tenis Psy szczekaja, karawana jedzie dalej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:30
          Ludzie, krytykujcie Age, ale bez tej zawisci!

Jeszcze pare lat temu moglismy pomarzyc o repr. Polski w top10. A teraz Aga jest obecna na wszystkich wielkich turniejach. Nawet jesli juz nie poprawi rankingu to dla mnie jest KIMS, bo dotarla prawie na sam szczyt wywodzac sie tej tenisowej pustyni.
          Zawdziecza to tylko sobie i swojej rodzinie.
          A ja osobiscie, mam nadzieje, ze

• Gość: stan Polacy czerpią radość IP: *.ap.siedlce.pl 30.09.10, 13:51
        Przeczytałem wszystkie maile.
        To bardzo ciekawe. Polacy czerpią radość z tego co innym się przytrafia (złego). I wszyscy są ekspertami, mistrzami! A wygląda na to, że leczą swoje kompleksy (nawet o tym nie wiedząc). Bo cóż im do tego, co Radwańska robi. Przecież nie na koszt podatnika! Ba, jeszcze spore podatki dla tego kraju płaci. Na przykład by starczyło na ogrzewanie szkoły, by dziecko niejednego dyskutanta-eksperta tej listy zimą nie zmarzło na lekcji.
        Idąc dalej. Dziwię się, że władze tenisowe jeszcze nie zakazały gry w tenisa wszystkim tenisistkom od 9. pozycji do 987.
        Stan
        • Gość: tadzik Re: Polacy czerpią radość IP: 188.137.82.* 30.09.10, 14:30
          człowieku nie mów o zawiści , nikt nie zazdrości jej niczego i nikt nie leczy swoich kompleksów , przegrana jest zawsze możliwa , lecz styl w jakim się przegrywa mówi o wszystko o zawodniku. Niestety Radwańska nie pierwszy raz pokazała brak woli zwycięstwa , tak jest zawsze kiedy gra z zawodniczkami 1-szej dziesiątki .
          • Gość: Stan O czym innym pisałem IP: *.ap.siedlce.pl 30.09.10, 16:56
            O czym innym pisałem, Kolego. Nie przeczytałeś uważnie wpisu.
            Stan
        • Gość: night Re: Polacy czerpią radość IP: 77.79.235.* 30.09.10, 14:59
          jako osoba publiczna podlega prawom osob publicznych w tym krytykowania jej postawy
      • Gość: Nauczyciel Wozniacki to Dunka - nie Polka! IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.10, 14:02
        Wozniacki to Dunka - nie Polka!

Przestancie traktowac Wozniacki jak Polke - ona jest Dunka i jest z tego dumna, juz nie ma ani z Polska ani z Polakami nic wspólnego!
      • Gość: roger Prawdziwa tragedia, jakby ktos bliski umarl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:06
        conajmniej
        maja ludzie n.. w tych glowach
      • Gość: Bamshe A. Radwańska - Wozniacki IP: *.toya.net.pl 30.09.10, 15:23
        przy 0:5 to sobie mogla poddawac widac bylo ze nie jest w stanie nic zrobic to trzeba symulowac
      • Gość: tomcio Wozniacki 4ever IP: *.pools.spcsdns.net 30.09.10, 15:31
        NIESTETY jelil ma dowod tam tez jest Wozniacki!!!!
        laska urodzona jest w Danii i ma tamtejszy paszport,biorac polskie obywatelstwo po rodzicach
        bedzie miala dokladnie takie samo nazwisko jakie jest w akcie urodzenia AMEN
      • Gość: Jasio A. Radwańska - Wozniacki IP: *.chello.pl 30.09.10, 15:56
        Ja bym chciał żeby oprócz tego że jest 10. rakietą to jeszcze było co oglądać gdy gra. Od jakiegoś czasu niestety albo kontuzje albo fochy. Nie ma na co patrzyć. Agnieszka jeśli wygrywa to tylko mecze łatwe, jeśli ma powalczyć to już jej nie idzie.
        • Gość: tomcio Re: A. Radwańska - Wozniacki IP: *.pools.spcsdns.net 30.09.10, 16:13
          bo ma zje....psyche
          podejrzewam ze przez ''tatusia''
          • Gość: misio Re: A. Radwańska - Wozniacki IP: 67.136.219.* 30.09.10, 17:21
            albo fibaka suteryniarza ????
      • Gość: J.K. A. Radwańska - Wozniacki IP: 95.155.125.* 30.09.10, 16:25
        Nie wiem kim jest Tatuś i Mamusia redaktorzyny tego tekstu. Pewnie wysoko skoro, latorośli na takie bzdety pozwalają, cytuję: "Trzeci wyrównany set... i po raz trzeci Polka słabsza." Moja pięcioletnia wnuczka wie, że turnieje WTA rozgrywa się do dwóch wygranych setów. Jak szanowny bajtel dojdzdzie do 115- go seta, proszę mnie obudzić. Wcześniej nie! Raczej gnoja edukować !!!
        Absolutnie bez poważania i bez szacunku.
        J.K.
        • Gość: misio Re: A. Radwańska - Wozniacki IP: 67.136.219.* 30.09.10, 17:19
          ha ha ha :)
          dno i ohyda
      • eastsider Mike Tyson- Golota 30.09.10, 17:09
        Kiedys Mike Tyson wycieral lzy Andrzejowi Golocie. Nasz mistrz tak to gleboko przezyl, iz nie
        wyszedl na ciag dalszy, tzn, na druga runde.
        • Gość: tomcio Re: Mike Tyson- Golota IP: *.pools.spcsdns.net 30.09.10, 17:43
          o nie nie!!!
          nasz ''miszcz'' nie pozwolil sobie na to,on po prostu spier...he he he
      • Gość: w-Klubie.pl Re: A. Radwańska - Wozniacki IP: *.echostar.pl 30.09.10, 23:39
        w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka