Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

puchar wygraj lige

01.11.10, 20:28
    dlaczego katarzynach34 nie ma odjetych punktow za transfery.Nie odjeli mu punktow i mnie wyeliminowal z pucharu.
    Obserwuj wątek
      • milek0202 Re: puchar wygraj lige 01.11.10, 22:34
        może dlatego kolego, że żadnych zakupów w składzie nie robiłem?
        • kudlaj0 Re: puchar wygraj lige 04.11.10, 08:24
          a kto dal saidi z cracovi do skladu.W poprzedniej kolejce go nie bylo
          • milek0202 Re: puchar wygraj lige 04.11.10, 15:56
            lol gościu jaki Ty nie kumaty, czy tylko takiego udajesz? Punkty ujemne dostaje gracz który zrobił transfer, czyli jeśli kupił kogoś, ja tylko zamieniałem z ławki rezerwowych do składu, a za to punktów się nie zabiera.. Przeczytałeś kiedyś regulamin?
            • kudlaj0 Re: puchar wygraj lige 04.11.10, 20:22
              widzialem tylko twoj pierwszy sklad stad ta pomylka .
              • luki303 Re: puchar wygraj lige 05.11.10, 14:34
                pogadali pogadali a w tej kolejce już moja drużynka czeka na katarzynke:P
                • milek0202 Re: puchar wygraj lige 05.11.10, 16:10
                  Good luck :D
                  • dejv Re: puchar wygraj lige 05.11.10, 18:51
                    Dlatego juz kiedys proponowalem w celu unikniecia takich sytuacji aby oprocz widocznej 1wszej 11 byli widoczni rowniez pilkarze rezerwowi...Bo tak naprawde czy ktos z nas ma pewnosc jakich rezerwowych ma przeciwnik i jak oni punktuja ?? Ja nie mam...

A ja nawiazujac do pasjonujacej dyskusji pucharowej zmierze sie z KORONĄ KIELCE :D
                    • milek0202 Re: puchar wygraj lige 05.11.10, 19:12
                      Z jednej strony masz rację, dobrze byłoby widzieć kto kogo ma na rezerwie, a z drugiej strony może to być jeden z nielicznych elementów zaskoczenia. Sam nie wiem co lepsze...
                      • dejv Re: puchar wygraj lige 05.11.10, 19:18
                        Ale co to za zaskoczenie ?? Rezerwe tez zawsze mozesz zmienic...Co to za zaskoczenie jak nie widze nic...
                        • milek0202 Re: puchar wygraj lige 05.11.10, 19:42
                          no jest różnica, bo jak wstawiasz ciągle tych samych z rezerwy tylko ich rotujesz to nie tracisz punktów a przeciwnik może się zdezorientować. A jak ich widać to nie ma zaskoczenia bo widzisz kogo może zmienić, no chyba że dokona transferu.
                          • luki303 Re: puchar wygraj lige 05.11.10, 20:01
                            obie opcje dobre ciężko którąś wybrać. Z jednej strony zaskoczenie i domyślanie się a z drugiej strony podanie wszystkiego na tacy i ucięcie wszystkich spekulacji.
                            Niby to gra więc pewna doza zaskoczenia się liczy ale znowu z innej stron.....
                            oj można tak bez końca,zdania pewnie są i będą podzielone w tej kwestii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka