romag35 Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem 18.04.04, 22:10 Przeczytałem te wasze opinie na forum. Nie zgadzam się z tymi którzy twierdzą że walka była ustawiona......Gdyby tak było Byrd nie miałby takiej miny po walce, czy ktoś widział to zakłopotanie na jego twarzy? Facet nie mógł uwierzyć, że tak potoczą się sprawy, że taką postawę zaprezentuje Gołota, że nie ucieknie z ringu, albo chociaż ugryzie go w ucho. Ten facet był zakłopotany i wystraszony po walce, że Andrzej odbierze mu tytuł. Brawo Gołota! Nie zawiedź nas za 4 miesiące! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lange Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.internode.on.net.au 19.04.04, 00:18 good boy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.04.04, 01:25 Nie rozumiem tych zachwytów nad Gołotą. Był wyraźnie słabszy od Byrda. Przez 12 rund ani razu czysto go nie trafił. Bił jedynie po rękach i ew. w tył głowy. Amerykanin brdzo sprytnie się bronił i trafił Gołotę kilka razy. Gdyby miał mocniejszy cios to Endrju leżałby na deskach. Jest lepszym bokserem od Gołoty i to było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerryC Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.atc.east.verizon.net 19.04.04, 03:54 p.Sczepanie, ja widzialem ta walke na zywo w Madison Square Garden. Uzbrojony w lornetke o przyzwoitych paramertach przez 12-scie rund widzialem to czego pan w TV widziec nie mogl. Ja do boksu zawodowego mam stosunek ... hm ambiwalentny. Golota ta walke Na Pewno Wygral. Ja przez 12-scie rund widzialem przez obiektyw swojego "optycznego wspomagacza" kazdy grymas twarzy Byrda i Goloty. W detalach tak dokladnych jak znaczek pocztowy..... Nie liczylem ciosow, ale 3:2 dla Goloty. Dodajac ciagle ruchy wsteczne Byrd'a i "go forward" Goloty - nie mam watpliwosci - zreszta tak samo jak 99% publicznosci ogladajacej to widowisko na zywo w Madison. Sadze, ze cierpi pan jednak na tzw polskie niedowartosciowanie.... (jerrymargate@verizon.net) - Jurek C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerryC_NY Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.atc.east.verizon.net 19.04.04, 02:59 widzialem ta walke w Madison Square Garden. Byla to jedyna walka ( a bylo ich 5- c) godna obejzenia. No coz, jesli malkontenci z Polski wypominaja Golocie jego "kryminalna przeszlosc polska" - to zycze mozliwosci zaznajomnienia sie z zyciorysami wszystkich "Wielkich" w prof. wadze ciezkiej. Mr Tyson nie jest az takim wyjatkiem... . Zwykle sa to chlopcy z ulicy, ktorym matematyczne dzialanie typu: dodaj 12 do 17-tu sprawia duze klopoty. Ze jest w tym klubie 2- ch dr nauk z Ukrainy nie swiadczy to o tym, ze WBA ( i inne "pasy) zrzeszaja intelektualistow gotowych na czas emocji i mordobicia zamienic pioro i badania naukowe na rekawice bokserskie. Prof. boxing heavy weight league jest zbiorowiskiem zwykle ludzi prostych i prymitywnych majacych przerosty miesni nad rozwojem mozgu , a ogladajaca to publicznosc to jak widzowie Rzymskiego Coloseum, gdzie gladiatorzy tworzyli krwawe scenariusze dla milujacych poezje i subtelnosci a na zasadzie pieprzu jako przyprawy - od czasu do czasu krwi troche potrzebowali.... Golota na tle tej ligi - jest rodzynkiem. Nie dr nauk ale jest duzo wyzej od intelektualnego poziomu "czarnego" bioracego czynny udzial w podziale tych $ milionow i prawie miliardow za pranie sie po gebach. ( Nie jestem RASISTA !!!!). Wiec jesli nie pasuje Ci Golota - przelacz kanal swojego TV. A jesli chcesz go ogladac - to nie oczekuj poezji z czworokata, ktory sie nazywa ringiem bokserskim. HBO BOXING nie jest dla milujacych dziewictwo Niewiast. Jest TV kanalem gdzie propaguje sie zwyciestwo miesni nad mozgiem. To nie dla kazdego. Ale sa tacy, ktorzy maja mozg i kochaja to. Przyznam szczerze, ze nie jest to moj ulubiony sport - aczkolwiek szanuje wybory. Tak- widzialem walke Goloty na zywo. .... Byl wspanialym gladiatorem. Troszke na boksie sie znam - wygral ta walke na pewno..... Ale coz to znaczy... - nic. Golota reprezentuje tutaj tylko SIEBIE. I bialo-czerwone flagi i emitowane w TV POLSKIE ORLY nie znacza -.... NIC !!!!!. Biedny " czytaczu" tego co tu napisane !!!!! - ... gdybysmy mieli nawet 1000 Andrzejow Golotow bijacych sie tak SWIETNIE w Madison Square Garden jak on to zrobil wczoraj,to i tak to nie pomoze polskim slaboscia.... Lepper- po angielsku - TRAD. To jest polski problem..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.phil.east.verizon.net 19.04.04, 05:44 Ci co niechcieli kibicowac Andrzejowi niech dalej kibicuja Millerowi on ich nie zawiedzie.Ma jeszcze cos tam w gaciach ten czerwony padalec. Ja tutaj zawsze kibicowalem Golocie. Oraz bylem przeciwny wyslaniu polskiej armii na wojne do Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Na bezrybiu i Gołota gwiazda... IP: 213.25.91.* 19.04.04, 08:41 Jest się czym podniecać, nie ma co... Dziennikarze w radiu już trzeci dzień się podniecają, wszędzie słychać tylko: "Gołota to", "Gołota tamto", "Gołota siamto"... Ja wszystko rozumiem, Małysz kiepsko skacze, o "orłach" Janasa już nie wspomnę, ale żeby piać nad kimś, kto innego leje po gębie? I to w dodatku oskarżonego... Dziwne. To jeszcze raz pokazuje, jak bardzo Polacy potrzebują jakiegoś bożka. Tylko nie mówcie, że teraz się zacznie "Gołotomania"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: 62.111.195.* 19.04.04, 09:14 No i co się tak z obimordy cieszycie . Ani złotówki z tego nie zobaczycie. Żul pozostanie zawsze żulem - nawet jako mistrz świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 11:23 Niesamowite!Gołota nie skopał przeciwnika,nie zgniótł mu jąder,nie uciekł z ringu,i chociaż tylko zremisował, to i tak jest super! Ależ sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u dobra walka - przyjemnie się oglądało IP: *.sylaba.poznan.pl 19.04.04, 12:17 i to niezależnie od wyniku można było zobaczyć trochę niezłego boksu więc obu trzeba podziękować a za Gołotę trzymam kciuki i wierzę że jak jeszcze trochę popracuje nad sobą może jeszcze "skopać tyłki" afroamerykanom czego jemu i sobie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: 67.131.131.* 19.04.04, 16:00 Zapomniales jeszcze, z byka nie przywalil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch 24 Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 12:18 Moim zdaniem Andrzej wygrał zasłużenie,choć nie prowadził w całym pojedynku.To jest jedna z tych samych walk co Holyfield z Lewisem.Było widać że zwycięzca jest jeden a tu remis.Oczywiście chodzi o kase i tylko o to.Będzie rewanż jeszcze większe emocje,ale wtedy na pewno wygra Andrew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lody Gołota to przegrał IP: 57.66.193.* 19.04.04, 12:40 Murzyn był szybszy dokładnieszy i bił celniej Gołota jest bardzo silny, ale to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: 66.147.136.* 19.04.04, 14:29 NIECH GO SZLAK TRAFI!!!SPREDAWCZYK I TCHORZ!!!Co ja sie przezniego wstydu najadlem,to juz nikt nie wroci! J-23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: 67.131.131.* 19.04.04, 14:55 Mnie ten gosciu nadal nie przekonuje i raczej tak zostanie. To co on zrobil z siebie wczesniej to juz i tak przeszlo wszelkie oczekiwania. Do tego mial czelnosc obrazania naszego wielkiego mistrza "Tygrysa" Michalczewskiego. To sa jego pierwsze walki po powroceniu na ring, wiec zaraz na wstepie nie moze sie osmieszyc. W jego przypadku to jest niedaleka kwestia czasu. Golota, a czemu to ty na rybach nie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAND FORWARD GOLOTA- OTO PRAWDZIWY MISTRZ SWIATA ! IP: *.ght.iadfw.net 19.04.04, 15:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 18:28 Oglądac w telewizji to nie to samo co z ławki sędziów. Oni widzieli lepiej. Dla mnie walka była wyrównana. Byrd czynił bardzo głębokie uniki, prawie padał na ring opierając się o podłogę rękami. Gołota walczył bez przerwy ofenzywnie spychając przeciwnika na liny. Tam niewiele wskórał. Oglądałem walkę od 4 rundy. W poprzednich Gołota więcej trafił. Generalnie nie lubię boksu czyli mordobicia, kiedy jednak walczy Polak i to w gronie najlepszych na świecie sportowców to nie sposób nie kibicować. Jakoś nie dostrzegłem w czasie walki by Gołota był tak bardzo zmęczony. Myślę że remis nie jest werdyktem krzywdzącym dla każdego z pięściarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handlarz łupieżem Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: 195.136.247.* 19.04.04, 18:37 Brawo Andrew. Podobnież Lepper kiedyś boksował. Może by tak z nim. Gołota by go zmiótł ku chwale ojczyzny. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Nudna walka IP: 168.208.215.* 19.04.04, 18:54 brakowalo walniec z byka, ciosow w torbe, ugryzien w szyje itd. golota byl chyba w slabszej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fondochicago Re: Remis Gołoty. Byrd mistrzem IP: *.client.comcast.net 22.04.04, 04:15 widzialem ta walke na zywo i nie da sie tego opisac, zdarlem gardlo do spodu, ale bylo warto... Odpowiedz Link Zgłoś