Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Campo - pupilek Administratora portalu

22.02.02, 12:20
    Nie chciałem wyciągać tego wątku na forum publiczne, ale zostałem zmuszony. Moi
    wierni fani, z którymi utrzymuje stały kontakt za pomocą sieci Internet
    powiadomili Mnie, że Spamowiec Campo rozpanoszył się na tym forum i nie pozwala
    zawiązać żadnej dyskusji merytorycznej.
    Dlatego ujawniam pewne fakty.
    Otóż parę tygodni temu, moderator ( swoją drogą najprawdopodobniej pochodzenia
    semickiego) wywalił na oślą ławę bardzo pouczający wątek o tytule "CAMPO TY
    QRWO PEIRDOLONA" (celowo napisałem z błędem).
    W wątku tym poruszany były bardzo intrygujące i fascynujące wręcz tematy o
    ilorazie inteligencji i poziomie kultury osobistej jednego z internautów.
    Pytacie kogo? Odpowiadam: PANA CAMPO!!!
    Wszystko łączy się w logiczną całość. Campo, który notorycznie obraża innych
    forumowiczów jest tu podstawiony celowo by prowokować, oburzać i nakręcać
    koniunkturę temu miernemu portalowi. Ot, co. Nie dajcie się zwieść. Bądzcie
    superczujni. Jesteśmy w potrzasku!!! Otacza nas spisek!!!
    Odkryłem jedno z powiązań. Niedługo (o ile nie zostane zlikwidowany przez
    służby MOSAD-u) ujawnie inne wątki.

Ze szpiegowskim pozdrowieniem Znawca.
    Obserwuj wątek
      • zakompleksiony Re: Campo - pupilek Administratora portalu 22.02.02, 12:24
        Ja również to podejrzewałem. Ta postać od początku wydawała mi się podejrzana.
        Zawsze na czas i we właściwym miejscu. Obawiam się, że przyznanie ci racji
        narazi mnie i moją rodzinę na pewne nieprzyjemności. Będe jednak do końca
        walczył o prawdę.
        Jesteśmy ze Znawcą.

ze szpiegowskim poadrowieniem. Czuwaj!!!
        • Gość: Crotalus Re: Campo - pupilek Administratora portalu IP: 157.25.121.* 22.02.02, 12:28
          Campo obraża tylko głupich dupków.
          • Gość: WURST Campo jest ok IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 22.02.02, 13:28
            Campo w sposob fachowy wypowiada sie,przede wszystkim,o pilce noznej.Nie wdaje
            sie w zadne niemerytoryczne dyskusje.Jego posty maja odrobinke charakter
            doniesien prasowych,ale taki jest jego styl.Nigdy nie widzialem aby Campo kogos
            obrazil.
            • przystojny_bystry_skromny Re: przystojny_bystry_skromny jest ok 26.02.02, 08:51
              I tyle.
      • przystojny_bystry_skromny Re: Campo - pupilek Administratora portalu 22.02.02, 13:35
        Mnie również zdziwiło dlaczego moderator wyrzucił ten wątek. Pewne fakty
        najlepiej przemilczać. Z moich własnych obliczeń wnioskuję, że
        przedstawicielstwo MOSAD-u na Polskę znajduje się pod Częstochową. Poruszają
        się głównie superszybkimi kolejkami naziemnymi PKP. Nie wiem gdzie mieszkasz,
        ale być może pomoże Ci to wyliczyć ile Ci jesZcze zostało czasu. Gdy się u
        Ciebie zjawią to najprawdopodobniej użyją swej standardowej broni. Kulki
        papierowe z wydania Swiątecznego Gazety Wyborczej. Bardzo boli. To pewna i
        długotrwała Smierć. Męczarnia, ale bądź dzielnyy. Pamiętaj jak Chrobry pokonał
        pod Cedynią wojska żydowskie i na parę lat uchronił nasz kraj przed plagą .

ze szpiegowskim pozdrowieniem Czuwaj
        • Gość: Lipek Frustracja Znawcy... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 13:45
          Znawca, Zakompleksiony, Przystojny_bystry_Skromny to ta sama osoba.
          Jakim trzeba być desperatem, żeby tak pieprzyć jak potłuczony i gadać sam ze
          sobą.
          Słuchaj bucu, nikogo nie interesują Twoje urojenia.
          Idź się wypałuj.
          • znawca Re: Frustracja Znawcy... 22.02.02, 14:30
            Ty sam mądry nie jesteś. A jeżeli ja mam schizofrenię? A mam. To chyba mogę
            pisać jako więcej niż jedna osoba. Powiem Ci nawet drogi kolego, że tak
            naprawdę to na forum jest więcej internautów o różnych imionach, którzy są
            jedną i tą smą osobą.
            Myślisz, że obrażałbym Campo gdybym to ja sam nie był nim?
            A myślisz, że IHP to kto?
            A redakcja z czerwonym kolorkiem to niby też nie ja?
            Oj, wiele jeszcze nie wiesz.

pozdrawiam
      • Gość: Dave Znawca IP: *.mel.iprimus.net.au 22.02.02, 13:48
        Spadaj.
        • Gość: Hejira Re: Znawca IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 13:51
          Campo jest ok przynajmniej ma cos do powiedzenia w porownaniu z niektorymi...
      • lhp do znawcy 22.02.02, 13:58
        Poznajesz??????????

Niniejszym oświadczam, że nigdy nie zobaczycie Znawcy, czy Zakompleksionego na
        żadnym forum. Zachowywałem się troszeczkę po kretyńsku, przyznaję, ale teraz
        już kończę, bo żal mi marnować życie na takie pierdoły.
        Wszystkich, którzy poczuli się urażeni treścią moich postów przepraszam. Nie
        było to moim celem. Wszystko co pisałem służyć miało tylko i wyłącznie dobrej
        zabawie, co zresztą udało mi się w 100 procentach. Przyznaję jednakże, że nie
        jestem ukontentowny do końca (pomimo wcześniejszych 100%) ponieważ spora grupa
        forumowiczów nie prezentowała odpowiedniego poziomu kulturalnego, a przede
        wszystkim umysłowego. Osoby podpisyjące się ksywkami Kan, acton, GUCWA, kajo95,
        mkmk, TOM, czy inni, których nicków nie pamiętam, nie potrafią podejść do
        pewnych rzeczy z rezerwą, co zresztą zapewne w przyszłości obróci się przeciwko
        nim. Mam nadzieję jednak (szczerą), że w dużej mierze spowodowane jest to
        waszym młodym wiekiem i niedługo z tego wyrośniecie.
        Dziękuje za wszystko, co dla mnie uczyniliście, nawet jeżeli forma w której
        prezentowaliście swe wypowiedzi daleka była od ideału.

Naprawdę pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy przy piwie na
        przyjacielskiej pogawędce.

ps szczególne pozdrowienia dla tropiciela znawcy, który stworzył o Mnie stronę
        (to było dobre), a także wszystkich tych, którzy zawyżali średnią (campo, Ihp,
        pc, porter, czy wreszcie może kontrowersyjny, ale nie pozbawiony uroku jojo)

Na razie. Życzę Wam, żeby reprezentacja piłkarska z Waszego kraju zdobyła
        Puchar Świata!!!!!!!

skleroza, czy moze jestes "uzalezniony od forum"??

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=31&wid=826932&aid=826932
        • Gość: znawca Re: do znawcy IP: 195.94.207.* 22.02.02, 14:32
          lhp napisał(a):

> Poznajesz??????????
          >
          >
          Nie poznaję!!!!
          To sfabrykowane kłamstwa!!!!
          Jesteś żałosny, choć ty też jesteś Mną.
        • campo Do wszystkich z wyjątkiem znawcy 22.02.02, 14:33
          Wielkie dzięki za słowa poparcia!:-)
          A co do znawcy, to od jakiegoś czasu po prostu go ignoruje i będe to robił
          nadal, bo nie mam ochoty odpisywać komuś takiemu jak on.

Pozdrawiam
          • przystojny_bystry_skromny Re: Do wszystkich z wyjątkiem actona 22.02.02, 14:37
            Właśnie Mu odpowiedziałeś. Czyli ja Ihp-Znawca-Campo-Przystojny_bystry_skromny-
            redakcja-zakompleksiony po raz kolejny wygrałem z Tobą. Czyli z Sobą.
          • Gość: Kan Re: Do wszystkich z wyjątkiem znawcy IP: 157.25.84.* 22.02.02, 14:48
            A ja tam nie będę go ignorował.
            Ten pajac bawi mnie szczególnie.
            Ma takie odloty, że głowa mała.
            I przywalić mu można i pośmiać się z jego głupoty.
            Po dręczących już tematach w stylu Hannawald, gwizdy polskich kibiców
            czy wydumanych stosunkach polsko-niemieckich jest to jakaś odmiana.

A swoją drogą, co ten ćpun zażywa, że ma takie odjazdy.
            Może by go siłą wydelegować do Monaru.

Pozdr. dla Campo. Nie daj się.
          • Gość: asd Re: Do znawcy IP: *.de.deuba.com 26.02.02, 11:43
            Znawco, ja też jestem pupilkiem moderatora, bo sprawi mi przyjemność to co teraz powiem: "Ty głupia, cipiasta
            parówo!!! Nie lubię Cię!!! A nie lubię Cię dlatego, bo jesteś głupią, cipiastą parówą!!!"

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
      • Gość: wak do znawcy IP: 165.222.186.* 22.02.02, 14:50
        Drogi znawco

Z twoich postow wynika niezbicie, ze forum sport jest dla ciebie zbyt trudne i
        skomplikowane intelektualnie. Wszyscy juz wiemy, ze zaistaniala u ciebie mania
        przesladowcza oraz klopoty z formulowaniem podstawowych mysli sa efektem
        silnego wstrzasu psychicznego, jakiego doznaje kazdy maly orangutanek po
        opuszczeniu swojego lasu. Wiemy tez wszyscy doskonale jak silnym przezyciem
        emocjonalnym jest dla ciebie mozliwosc kozystania z internetu. Dlatego w trosce
        o twoje wlasne dobro i dobro twojego gatunku (wszak orangutany sa niestety
        zwierzetami coraz rzadziej spotykanymi) sugeruje abys skontakowal sie z
        najblizszym ogrodem zoologicznym. Pracuja tam ludzie, ktorzy z pewnoscia beda w
        stanie ci pomoc, byc moze dostaniesz nawet wlasna palme.
        W zadnym wypadku jednak nie probuj zasiadac wiecej za klawiatura komputera,
        gdyz moze to doprowadzic do nieodwracalnych juz zmian ewolucyjnych calego
        twojego gatunku.

Bywaj!!
        • przystojny_bystry_skromny Re: do Waka 22.02.02, 15:06
          Gość portalu: wak napisał(a):

> Drogi znawco
          >

> silnego wstrzasu psychicznego, jakiego doznaje kazdy maly orangutanek po
          > opuszczeniu swojego lasu.

Orangutany nie żyją w lasach. Jeżeli pouczasz, nie rób błędów.

> W zadnym wypadku jednak nie probuj zasiadac wiecej za klawiatura komputera,
          > gdyz moze to doprowadzic do nieodwracalnych juz zmian ewolucyjnych calego
          > twojego gatunku.

To, to już zwyczajny bełkot. Choroba psychiczna nie może wywołać zmiany
          ewolucyjnej
          >
          > Bywaj!!

• Gość: EB Re: Campo - pupilek Administratora portalu IP: 192.168.0.* 22.02.02, 14:51
        ŁADNIE PIEPRZYCIE TUTAJ,z partyzanckim pozdrowieniem EB.
        • Gość: Kan Re: Campo - pupilek Administratora portalu IP: 157.25.84.* 22.02.02, 14:57
          Zazdrośnik !!!
          • Gość: EB Re: Campo - pupilek Administratora portalu IP: 192.168.0.* 22.02.02, 15:15
            Gość portalu: Kan napisał(a):

> Zazdrośnik !!! PIEPRZENIA NIGDY NIE ZAWIELE!!!!pozdrawiaEB.

• przystojny_bystry_skromny Re: Campo - pupilek Administratora portalu 25.02.02, 08:57
              Celowo zmieniacie temat by dyskusja zeszła na manowce. Młodzi jeszcze jesteście
              więc się z tych tematów śmiejecie, ale uważajcie bo Znawca ma wiele racji.
              Wrogowie Naszej Ojczyzny nie śpią!!
              Bądźcie czujni!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka