Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skąd jesteś?

22.04.04, 20:57
    A ja jestem ciekaw skąd jesteście.
    Lilipiec (ten co to puszcza melodyjki na Embassy) jest z wysp.
    Ja z okolic Wawki.
    A Wy?
    Obserwuj wątek
      • le-on Re: Skąd jesteś? 22.04.04, 20:57
        Uprzedże... Przemek i Rafał są z telewizora.
        • gatta13 Re: Skąd jesteś? 22.04.04, 20:58
          Ja jestem sprzed telewizora.
          • dorota_snooker Re: Skąd jesteś? 22.04.04, 21:00
            gatta13 napisała:

> Ja jestem sprzed telewizora.

Cuż za trafna odpowiedź, dodam jeszcze sprzed ekranu komputera
            • dorota_snooker Re: Skąd jesteś? 22.04.04, 21:00
              Na poważnie z Krakowa
              • svenia Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 17:23
                Ja taż jestem z Krakowa. W pracy z okna mam widok na Wawel, a wracając do domu
                muszę uważać żeby mnie dorożka nie przejechała ;o)
        • gawronka Re: Skąd jesteś? 22.04.04, 20:59
          Zawsze ktoś musi być pierwszy... to może admin...
          Poznań
          ps. A Lilipiec jest wyspiarz tylko chwilowo
          • lilipiec Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:08
            gawronka napisała:

> ps. A Lilipiec jest wyspiarz tylko chwilowo

Dokładnie - sercem i już niedługo również ciałem jestem z Poznania :)
            • le-on Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:11
              lilipiec napisał:

> Dokładnie - sercem i już niedługo również ciałem jestem z Poznania :)

Ten Poznan zaczyna mnie drażnić. Chyba se zanuce: Precz z Poznańskim Snookerem!
              • lilipiec Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 01:21
                le-on napisał:

> lilipiec napisał:
                >
                > > Dokładnie - sercem i już niedługo również ciałem jestem z Poznania :)
                >
                > Ten Poznan zaczyna mnie drażnić. Chyba se zanuce: Precz z Poznańskim Snookerem!

Ty leon nie podskakuj, bo wiesz - pani <baczność> Admin <spocznij> z Poznania
                zrobi klik i cię nie będzie :))))))
      • le-on Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:03
        Jak widać większość jest z nikąd. Wawka która jest wszędzie tym razem dał to i
        owo i nie ma jej nigdzie. A co za tm idzie gram jutro sam ze sobą :)
        Ale i tak Was odwiedzę w Waszych zamorskich wsiach. Na to nbie ma rady ;P
        • fiszman Jak to? 23.04.04, 12:01
          Jak to, a klub riley w alejach zygmuntowskich przestał istnieć?
          ps. ja z warszawy
          • fiszman pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich? 23.04.04, 12:02
            przestał istnieć?
            • jewta Re: pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich 23.04.04, 14:10
              za chwile piotr murat, ten od klubu fabryki bedzie wsawiał gdzies dwa super
              nowe stoły- zazdroszcze wam:)
              • fiszman Re: pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich 23.04.04, 16:29
                pamietam takie czasy (odlegle studenckie :-)), kiedy w lublinie byly ze 3 kluby
                snookera, po 4 stoly kazdy. wlasnie riley, kolo uniwersytetu (w domu studenta
                zaocznego) i w dzielnicy zwanej tatarami. szemrany byl to klub, graly typy spod
                ciemnej gwiazdy :-) a teraz jak widze tylko fabryka sie ostala. w ogole lublin
                wspominam bardzo cieplo.
                • kartofel79 Re: pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich 23.04.04, 17:28
                  myślałem o rileyu-na zygmuntowskich koło MOSiRu, 2 stoły napewno, może i 3 nie
                  jestem pewien, nie odważyłem sie jeszcze do nich podejśc pozostawszy przy
                  bardzo amatorskim bilardzie:)
                  w fabryce nie wiem ile stołów, nie bywam; nie wiem czy w ufo na jasnej jakiegos
                  stołu nie ma
                  • pedro69 Re: pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich 23.04.04, 17:41
                    W rileyu bylem ostatnio jakis rok temu - stoly byly w tragicznym stanie. W fabryce sa teraz tylko cztery stoly do poola, ale jak juz Jewta pisal Piotrek ma zamiar wstawic gdzies dwa snookerowe. Tylko jest bardzo tajemniczy i jeszcze nie zdradzil, gdzie :) W UFO tez tylko pool.
      • kartofel79 Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:12
        a ja z lublina, gdzie w jednym klubie sa 2 stoły do snookera oczywiscie
        • al59 Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 10:11
          Witam krajana. Chociaz teraz nie mieszkam w Lublinie, acz blisko. Kiedyś
          (końcówka 70) grało się w GKO, gdzie był podły stół, tipy = kawałki skóry
          przybijane gwoździami, bile pokaleczone niemilosiernie, nie pasujące i do
          siebie i do łuz (w niektórych nie było milimetra luzu). Ech czasy.....
      • jewta Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:47
        narazie jestem z wawy , skąd będę pózniej jeszcze nie wiem ;)))
        • elbee Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 14:01
          hm?
      • agata-katarzyna Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 06:40
        Pochodzę z Górnego Śląka ale obecnie mieszkam we Wrocławiu
        • misiania Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 08:58
          znaczy właśnie szukam odpowiedzi na pytanie skąd przychodzę, kim jestem, dokąd
          zmierzam. aha! koleżanka dla odmiany chciałaby się dowiedzieć, czy jest życie
          po życiu i dlaczego ;))))
      • banek00 Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 09:28
        póki co mieszkam w Warszawie, ale kto wie co przyniesie przyszłość :-)
      • tessfc Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 17:04
        Narazie Sosnowiec, a niedługo San Francisco ;))))
      • susa0 Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 17:21
        ja jestem z Wawy :))
      • coookie Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 09:45
        O jak sie ciesze, ze tylu ludzi z Lublina pieknego miasta tu widze....czuje sie
        na prawde podbudowana. WITAM
      • kakulczy Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:08
        A ja jestem z Wawy a w zasadzie z lasu :)
      • przemek.kruk Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:19
        ja ze stolicy. ale nie wiadomo, jak to bedzie dalej. w koncu pan-andrzej-
        kreatywny-w-bialoczerwonym-krawacie zaproponowal przeniesienie stolicy...

hmm... czuje sie zagubiony ;)
        • gawronka Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:25
          przemek.kruk napisał:

> ja ze stolicy. ale nie wiadomo, jak to bedzie dalej. w koncu pan-andrzej-
          > kreatywny-w-bialoczerwonym-krawacie zaproponowal przeniesienie stolicy...
          >
          > hmm... czuje sie zagubiony ;)

Ach mówisz, że jak pan A. się przeniesie, to tak będziesz za nim tęsknił, że
          pojedziesz za nim w kraj? ;)
          • przemek.kruk Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:46
            jak sie przeniesie, to poblokuje mu wszystkie drogi powrotne :). zabarykaduje
            sie i oglosze autonomie.

to taki rodzaj... samoobrony ;)
            • gawronka Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:50
              przemek.kruk napisał:

> jak sie przeniesie, to poblokuje mu wszystkie drogi powrotne :). zabarykaduje
              > sie i oglosze autonomie.
              >
              > to taki rodzaj... samoobrony ;)

Aha. Mam nadzieje, że do Poznania nie zawita. Kij mu w oko w razie czego i
              bilami po głowie (żeby się utrzymać w temacie :))
      • yogun Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 18:41
        ja tu w sumie malo pisze ale moze mnie pamietacie :P ja jestem z takiej malej miesciny w polowie drogi miedzy Wawa a Krakowowem:) moje miasteczko sie nazywa Suchedniow ma 10 tys mieszkancow ale mamy staly dostep do netu i prawie 7 stolow do poolbilarda! prawie siedem bo ten siodmy to ma byc moj wlasny ale jeszcze nie wiem kiedy :) jakby ktos jechal z wawy do krakowa albo odwrotnie na jakis snookerowy turniej to musie kolo mnie przejezdzac wiec jesli ma ochote zapraszam na herbatkie:)

pozdrawiam wszystkich, YOGun
        • fabiana Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 19:28
          Przez pare dni bylam we Wroclawiu, ale tak naprawde jestem z Łodzi :)

PS We Wroclawiu jest taki fajny klub bilardowy. Mialam do niego dwa kroki od
          hotelu. Weszlam tam i okazalo sie ze dysponuja dwoma stolami do snookera!
          oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie sprobowala... I powiem wam, ze nie szlo
          mi tak zle jak na pierwszy raz- wbilam nawet czerwona przez caly stol (taka z
          tych okreslanych jako trudne ;)))
          • adwent Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 20:02
            Warszawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka