le-on 22.04.04, 20:57 A ja jestem ciekaw skąd jesteście. Lilipiec (ten co to puszcza melodyjki na Embassy) jest z wysp. Ja z okolic Wawki. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le-on Re: Skąd jesteś? 22.04.04, 20:57 Uprzedże... Przemek i Rafał są z telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Skąd jesteś? 22.04.04, 21:00 gatta13 napisała: > Ja jestem sprzed telewizora. Cuż za trafna odpowiedź, dodam jeszcze sprzed ekranu komputera Odpowiedz Link Zgłoś
svenia Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 17:23 Ja taż jestem z Krakowa. W pracy z okna mam widok na Wawel, a wracając do domu muszę uważać żeby mnie dorożka nie przejechała ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Skąd jesteś? 22.04.04, 20:59 Zawsze ktoś musi być pierwszy... to może admin... Poznań ps. A Lilipiec jest wyspiarz tylko chwilowo Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:08 gawronka napisała: > ps. A Lilipiec jest wyspiarz tylko chwilowo Dokładnie - sercem i już niedługo również ciałem jestem z Poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:11 lilipiec napisał: > Dokładnie - sercem i już niedługo również ciałem jestem z Poznania :) Ten Poznan zaczyna mnie drażnić. Chyba se zanuce: Precz z Poznańskim Snookerem! Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 01:21 le-on napisał: > lilipiec napisał: > > > Dokładnie - sercem i już niedługo również ciałem jestem z Poznania :) > > Ten Poznan zaczyna mnie drażnić. Chyba se zanuce: Precz z Poznańskim Snookerem! Ty leon nie podskakuj, bo wiesz - pani <baczność> Admin <spocznij> z Poznania zrobi klik i cię nie będzie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:03 Jak widać większość jest z nikąd. Wawka która jest wszędzie tym razem dał to i owo i nie ma jej nigdzie. A co za tm idzie gram jutro sam ze sobą :) Ale i tak Was odwiedzę w Waszych zamorskich wsiach. Na to nbie ma rady ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fiszman Jak to? 23.04.04, 12:01 Jak to, a klub riley w alejach zygmuntowskich przestał istnieć? ps. ja z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
fiszman pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich? 23.04.04, 12:02 przestał istnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich 23.04.04, 14:10 za chwile piotr murat, ten od klubu fabryki bedzie wsawiał gdzies dwa super nowe stoły- zazdroszcze wam:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiszman Re: pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich 23.04.04, 16:29 pamietam takie czasy (odlegle studenckie :-)), kiedy w lublinie byly ze 3 kluby snookera, po 4 stoly kazdy. wlasnie riley, kolo uniwersytetu (w domu studenta zaocznego) i w dzielnicy zwanej tatarami. szemrany byl to klub, graly typy spod ciemnej gwiazdy :-) a teraz jak widze tylko fabryka sie ostala. w ogole lublin wspominam bardzo cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
kartofel79 Re: pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich 23.04.04, 17:28 myślałem o rileyu-na zygmuntowskich koło MOSiRu, 2 stoły napewno, może i 3 nie jestem pewien, nie odważyłem sie jeszcze do nich podejśc pozostawszy przy bardzo amatorskim bilardzie:) w fabryce nie wiem ile stołów, nie bywam; nie wiem czy w ufo na jasnej jakiegos stołu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
pedro69 Re: pytanie do kartofla: a riley w zygmuntowskich 23.04.04, 17:41 W rileyu bylem ostatnio jakis rok temu - stoly byly w tragicznym stanie. W fabryce sa teraz tylko cztery stoly do poola, ale jak juz Jewta pisal Piotrek ma zamiar wstawic gdzies dwa snookerowe. Tylko jest bardzo tajemniczy i jeszcze nie zdradzil, gdzie :) W UFO tez tylko pool. Odpowiedz Link Zgłoś
kartofel79 Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:12 a ja z lublina, gdzie w jednym klubie sa 2 stoły do snookera oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
al59 Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 10:11 Witam krajana. Chociaz teraz nie mieszkam w Lublinie, acz blisko. Kiedyś (końcówka 70) grało się w GKO, gdzie był podły stół, tipy = kawałki skóry przybijane gwoździami, bile pokaleczone niemilosiernie, nie pasujące i do siebie i do łuz (w niektórych nie było milimetra luzu). Ech czasy..... Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 00:47 narazie jestem z wawy , skąd będę pózniej jeszcze nie wiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agata-katarzyna Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 06:40 Pochodzę z Górnego Śląka ale obecnie mieszkam we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 08:58 znaczy właśnie szukam odpowiedzi na pytanie skąd przychodzę, kim jestem, dokąd zmierzam. aha! koleżanka dla odmiany chciałaby się dowiedzieć, czy jest życie po życiu i dlaczego ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
banek00 Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 09:28 póki co mieszkam w Warszawie, ale kto wie co przyniesie przyszłość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tessfc Re: Skąd jesteś? 23.04.04, 17:04 Narazie Sosnowiec, a niedługo San Francisco ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
coookie Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 09:45 O jak sie ciesze, ze tylu ludzi z Lublina pieknego miasta tu widze....czuje sie na prawde podbudowana. WITAM Odpowiedz Link Zgłoś
kakulczy Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:08 A ja jestem z Wawy a w zasadzie z lasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:19 ja ze stolicy. ale nie wiadomo, jak to bedzie dalej. w koncu pan-andrzej- kreatywny-w-bialoczerwonym-krawacie zaproponowal przeniesienie stolicy... hmm... czuje sie zagubiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:25 przemek.kruk napisał: > ja ze stolicy. ale nie wiadomo, jak to bedzie dalej. w koncu pan-andrzej- > kreatywny-w-bialoczerwonym-krawacie zaproponowal przeniesienie stolicy... > > hmm... czuje sie zagubiony ;) Ach mówisz, że jak pan A. się przeniesie, to tak będziesz za nim tęsknił, że pojedziesz za nim w kraj? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:46 jak sie przeniesie, to poblokuje mu wszystkie drogi powrotne :). zabarykaduje sie i oglosze autonomie. to taki rodzaj... samoobrony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 13:50 przemek.kruk napisał: > jak sie przeniesie, to poblokuje mu wszystkie drogi powrotne :). zabarykaduje > sie i oglosze autonomie. > > to taki rodzaj... samoobrony ;) Aha. Mam nadzieje, że do Poznania nie zawita. Kij mu w oko w razie czego i bilami po głowie (żeby się utrzymać w temacie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yogun Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 18:41 ja tu w sumie malo pisze ale moze mnie pamietacie :P ja jestem z takiej malej miesciny w polowie drogi miedzy Wawa a Krakowowem:) moje miasteczko sie nazywa Suchedniow ma 10 tys mieszkancow ale mamy staly dostep do netu i prawie 7 stolow do poolbilarda! prawie siedem bo ten siodmy to ma byc moj wlasny ale jeszcze nie wiem kiedy :) jakby ktos jechal z wawy do krakowa albo odwrotnie na jakis snookerowy turniej to musie kolo mnie przejezdzac wiec jesli ma ochote zapraszam na herbatkie:) pozdrawiam wszystkich, YOGun Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: Skąd jesteś? 24.04.04, 19:28 Przez pare dni bylam we Wroclawiu, ale tak naprawde jestem z Łodzi :) PS We Wroclawiu jest taki fajny klub bilardowy. Mialam do niego dwa kroki od hotelu. Weszlam tam i okazalo sie ze dysponuja dwoma stolami do snookera! oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie sprobowala... I powiem wam, ze nie szlo mi tak zle jak na pierwszy raz- wbilam nawet czerwona przez caly stol (taka z tych okreslanych jako trudne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś