Gość: Łowca_debili Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 08:53 Polska... kraj debili i internetowych troli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k, Re: Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:48 powodzenia dla p. Roberta i dla jego bliskich, cierpliwość się przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon całym życiem jest konto Kubicy :-P IP: 157.166.216.* 14.02.11, 10:02 chahcahchacha pitolenie o szopenie i tyle, już lepiej niech się nie odzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Niech "Dziewczyna Polaka" zdejmie majtki i siadzie 14.02.11, 10:50 .....na lozku Kubicy, obok jego prawej reki.... wtedy Robercik bedzie mogl paluszki cwiczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys... 14.02.11, 11:17 Edyta musi poczekać na boku, teraz najważniejsza jest pomoc medyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nicalbonic Rehabilitantem powinien być ksiądz Marcin 14.02.11, 14:50 www.youtube.com/watch?v=N8_1ddPOTOo Kardynał mam nadzieję załatwi i będzie po problemie. kosciol-kat.ucoz.ru/publ/archiwum/crimen_sollicitationis/4-1-0-138 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teolog-amator Kilka pytan IP: *.proxy.aol.com 14.02.11, 22:59 Mam kilka pytan i nadzieje, ze odpowie mi ktos, kto zna lepiej teologie. 1. Zakladam, ze dwudziestodwuletni Robert Kubica nie tylko trzyma za reke swoja dziewczyne. Z punktu widzenia Kosciola, zyje wiec w grzechu. Czy ktos zyjacy w grzechu moze dostac relikwie JP II ? 2. Jezeli kiedys sie pobiora, beda musieli pojsc do spowiedzi. Przyznac sie do grzechu pozycia przedslubnego i zalowac za ten grzech. Jezeli Robert Kubica szczerze bedzie zalowal pozycia z pania Edyta, okaze sie dupkiem w stosunku do niej. Jezeli bedzie "zalowal" tylko aby dostac rozgrzeszenie, popelni grzech swietokradztwa (klamstwo przy sakramencie spowiedzi). Tak zle i tak niedobrze. Jakie jest wyjscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czechu Re: Kilka pytan IP: 61.8.31.* 14.02.11, 23:53 "Jesli twoja reka jest przyczyna grzechu - odetnij ja" Czyli wszystko jasne: spusc na drzewo Edytke i skup sie na modlitiwe i pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys... IP: *.217-171-53.tkchopin.pl 14.02.11, 23:05 Z całym szacunkiem ale będąc na jej miejscu myślę, że wywiady dla prasy byłyby moim ostatnim pragnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arp Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys... IP: *.cable.smsnet.pl 15.02.11, 20:15 Trzeba przewieźć Roberta do Polski i oddać pod opiekę dr. Prowansa. Tu najlepszą będzie miał opiekę w śród swoich. Odpowiedz Link Zgłoś