Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys...

• Gość: Łowca_debili Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 08:53
        Polska... kraj debili i internetowych troli....
      • Gość: k, Re: Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wsz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:48
        powodzenia dla p. Roberta i dla jego bliskich, cierpliwość się przyda...
        • Gość: egon całym życiem jest konto Kubicy :-P IP: 157.166.216.* 14.02.11, 10:02
          chahcahchacha pitolenie o szopenie i tyle, już lepiej niech się nie odzywa.
      • heraldek Niech "Dziewczyna Polaka" zdejmie majtki i siadzie 14.02.11, 10:50
        .....na lozku Kubicy, obok jego prawej reki.... wtedy Robercik bedzie mogl paluszki cwiczyc....
      • heraldek Kocham moje miliony miliony razy..... 14.02.11, 10:52
        ....
      • szymek_50 Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys... 14.02.11, 11:17
        Edyta musi poczekać na boku, teraz najważniejsza jest pomoc medyczna.
      • nicalbonic Rehabilitantem powinien być ksiądz Marcin 14.02.11, 14:50
        www.youtube.com/watch?v=N8_1ddPOTOo
        Kardynał mam nadzieję załatwi i będzie po problemie.

kosciol-kat.ucoz.ru/publ/archiwum/crimen_sollicitationis/4-1-0-138
      • Gość: Teolog-amator Kilka pytan IP: *.proxy.aol.com 14.02.11, 22:59
        Mam kilka pytan i nadzieje, ze odpowie mi ktos, kto zna lepiej teologie.

1. Zakladam, ze dwudziestodwuletni Robert Kubica nie tylko trzyma za reke swoja dziewczyne. Z punktu widzenia Kosciola, zyje wiec w grzechu.
        Czy ktos zyjacy w grzechu moze dostac relikwie JP II ?

2. Jezeli kiedys sie pobiora, beda musieli pojsc do spowiedzi. Przyznac sie do grzechu pozycia przedslubnego i zalowac za ten grzech.
        Jezeli Robert Kubica szczerze bedzie zalowal pozycia z pania Edyta, okaze sie dupkiem w stosunku do niej.
        Jezeli bedzie "zalowal" tylko aby dostac rozgrzeszenie, popelni grzech swietokradztwa (klamstwo przy sakramencie spowiedzi).
        Tak zle i tak niedobrze.
        Jakie jest wyjscie?
        • Gość: Czechu Re: Kilka pytan IP: 61.8.31.* 14.02.11, 23:53
          "Jesli twoja reka jest przyczyna grzechu - odetnij ja"
          Czyli wszystko jasne: spusc na drzewo Edytke i skup sie na modlitiwe i pracy.
      • Gość: Lena Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys... IP: *.217-171-53.tkchopin.pl 14.02.11, 23:05
        Z całym szacunkiem ale będąc na jej miejscu myślę, że wywiady dla prasy byłyby moim ostatnim pragnieniem.
      • Gość: arp Wypadek Kubicy. Dziewczyna Polaka: Zrobię wszys... IP: *.cable.smsnet.pl 15.02.11, 20:15
        Trzeba przewieźć Roberta do Polski i oddać pod opiekę dr. Prowansa. Tu najlepszą będzie miał opiekę w śród swoich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka