Gość: flautka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:43 Witam, poszukuje pilnie instruktora z Pandą. na ok 4 h jazd doszkalających z warszawy lub bliskich okolic. Z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flautka Re: Instruktor Panda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 17:24 slyszalam , że po warszawie jeździ jakaś czarna panda na tablicach z wołomina. Ma ktoś może namiary na nią? Proszęeęę...pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s -> Re: Instruktor Panda IP: *.aster.pl 29.01.07, 21:20 eee :/ myślałem, że to panda jest instruktorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Instruktor Panda IP: *.toya.net.pl 29.01.07, 21:47 Z Wołomina to może jakiś mafiozo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flautka Re: Instruktor Panda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:56 może być i mafiozo, byle miał pandę :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Instruktor Panda 29.01.07, 23:02 Gość portalu: s -> napisał(a): > eee :/ > myślałem, że to panda jest instruktorem... co ty panda to miś przecież , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Instruktor Panda 29.01.07, 23:05 Gość portalu: flautka napisał(a): > slyszalam , że po warszawie jeździ jakaś czarna panda na tablicach z wołomina. > Ma ktoś może namiary na nią? > Proszęeęę...pomocy czarna kiedyś wołga jeżdziła po warszawie, ale jak z wołomina to może być i bmw, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flautka Re: Instruktor Panda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:06 boki zrywać. myślalam że ktoś mi pomoże...no coż. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Instruktor Panda 29.01.07, 23:09 nie no jakbym ja coś wiedzial to bym powiedział powaznie a tak zawsze to weselej ,bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flautka Re: Instruktor Panda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:37 po prostu jestem zła. zaraz egzamin a jeszcze nigdy nie jeździłam Pandą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Instruktor Panda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:10 A nie możesz po prostu zadzwonić do kilku szkół i zapytać? Przecież muszą mieć pandy na stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s -> Re: Instruktor Panda IP: *.aster.pl 30.01.07, 23:37 Pandy są w zoo na Pradze, koło WORDU przy Odlewniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Instruktor Panda 01.02.07, 00:35 jak uczyłas sie na wiekszym to pandą sobie poradzisz bez problemu ,jest małą łatwa i sprytna w manewrach a biegi sa wszedzie takie same no może oprócz wstecznego.gorzej by było odwrotnie gdybys uczyła sie np. na pandzie a zdawała na jakimś większym. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza48 Re: Instruktor Panda 01.02.07, 08:37 trzeba było nie kombinować ze zdawaniem w innej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loser Re: Instruktor Panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 18:37 jeszcze szukasz? Bo jeździłem dzisiaj Pandą po W-wie i wiem gdzie ją zostawiłem. Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flautka Re: Instruktor Panda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:39 tak nadal szukam...;) Odpowiedz Link Zgłoś