Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Borussia Dortmund - FC Koeln

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 16:51
    Peszko z Lewym się spotkają ;D
    Obserwuj wątek
      • Gość: se178 Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:46

Można ten mecz w necie obejrzeć????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
        • Gość: PBL Re: Borussia Dortmund - FC Koeln IP: 2.100.202.* 04.03.11, 12:48
          niewiem ale napewon jest na eurosport2
        • Gość: piecia Re: Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.net.upcbroadband.cz 04.03.11, 21:38
          soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
      • Gość: Net. Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 14:46
        Trzeba wpisać "Borussia Dortmund FC Koeln online" i troche poszukać. ;D
      • Gość: ketchup Re: Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 20:24
        ja tu jednak widze trzech Polakow biegajacych po boisku.
      • Gość: qwer Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.11, 21:17
        piekny gol lewego - gratulacje
      • forumowicz_pospolity Re: Borussia Dortmund - FC Koeln 04.03.11, 21:21
        no miodzio, Robert
        już zapomniałem ze polscy napastnicy potrafią tak strzelac
      • Gość: Obama Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.cst.lightpath.net 04.03.11, 21:42
        Piyknie chlopy docie czadu!
      • Gość: joe Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.clubnet.pl 04.03.11, 21:43
        bramkę Lewandowskiego zobaczycie tu:
        euro2008.blox.pl/2011/03/Ladny-gol-Lewandowskiego-wideo.html
      • Gość: SZACUN Re: Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 21:50
        Abstrahując od, bądź co bądź, ładnej bramki Lewego. Panowi i Panie, Łukasz Piszczek to na prawdę światowa klasa. Jeden z najlepszych zawodników na świecie na swojej pozycji..
        • Gość: sdd jasne IP: *.elpos.net 04.03.11, 22:33
          z tymi osadami to poczekaj. jest niezly, ale byc moze to tylko przeblyski. za to lewy musi sie duzo uczyc, bo czesto podejmuje zle decyzje, no juz krew mnie zalala jak spieprzyl pod koniec sytuacje 2x 1.
          • Gość: 15.10.do Yumy Prawda.Zepsuł wynik.Jak zwykle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 23:55
            Mogło być co najmniej 2:0 ,ale przecież Lewandowski zdupił piękną czystą akcję 2/1.
          • Gość: r. Re: jasne IP: *.smrw.lodz.pl 05.03.11, 01:21
            jasne, przeblyski. Takie przeblyski, ze od kilku miesiecy jest podstawowym zawodnikiem lidera bundesligi, wkrotce mistrza Niemiec. To nie przeblyski, jest w zyciowej formie.
      • Gość: werka moja sexy fotka :) IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.11, 23:39
        adf.ly/183291/weronika
      • Gość: costa Borussia Dortmund - FC Koeln IP: *.multimo.pl 05.03.11, 09:18
        Brawo lewy :) Nie tylko z okazji tej ładnej bramki, ale bardzo ładnie grał - widać że gra dużo lepiej niż ponad pół roku temu jak przychodził do bundesligi - cały czas się uczy, lepiej panuje nad piłką, zastawia się. Nawet coraz bardziej zaczyna mi się podobać jako cofnięty napastnik.
        No i co do Piszczka - kapitalny mecz ;) Kilka świetnych podłączeń, przynajmniej 3 wywalczone rzuty rożne, bardzo pewna gra w defensywie. Brawo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka