Gość: Gość IP: *.kielce.vectranet.pl 20.02.11, 16:08 Biedna Justysia! Znów cały świat przeciwko niej ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mr. Normalny PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 16:10 Och Justysiu jak ci wredni wikingowie cię nie lubią. Kijki rozjeżdżają, drogę zajeżdżają i jeszcze jakieś chemikalia biorą. Och Justynko, Justysiu och, och jej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:17 To nie jest ani dowcipne, ani ironiczne, tylko żałosne - nudzi Ci się, idź pobiegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thfdh Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 16:20 Właśnie wracam z biegania i co widzę? Biedna Justysia, znowu, znowu wszyscy przeciw niej! Nawet jej kijki są w zmowie z Norweżkami. Toż to granda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:24 To wróć do biegania, bo jeszcze "??????" nie wypociłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
hradok Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie 20.02.11, 17:04 ...ale masz radochę.. ale masz satysfakcje, że ten dzień tak dla ciebie dobrze się ułożył.. znów dołożysz Justynie.. co za zrządzenie losu ten kijek.. i pomyśleć jak taki mały złamany kijek może niektórym poprawić samopoczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max.69 PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:22 A to świnia, ta finka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 20.02.11, 16:28 A gdzie są Ci piewcy talentu Bjergen. No gdzie pytam się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUZIA Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:47 Zastanawiają się, czy ona taka dobra, ale miała pecha, czy lekarstwa przestają działać. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugpubliczny Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie 20.02.11, 16:29 > Biedna Justysia! Znów cały świat przeciwko niej ;( Polskie grubasy sprzed tv, które nigdy biegówek nie wiedziały znowu płaczą. Pozdrawiam biegaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
paradise666 Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie 20.02.11, 16:46 Bjoergen nie zdobędzie 5 złotych medali . Sprinty są jej piętą achillesową . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gummo Ja bym chciał żeby Finka się moim kijkiem... IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 20.02.11, 16:46 Ja bym chciał żeby Finka się moim kijkiem zajęła. Odpowiedz Link Zgłoś
paradise666 Re: Ja bym chciał żeby Finka się moim kijkiem... 20.02.11, 16:47 Kowalczyk była źle przygotowana do zawodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotb !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 20.02.11, 16:48 Pisałem to już wcześniej, teraz zostaje mi tylko powtórzyć. Kowalczyk jest wielkim sportowcem, ale małym człowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołek matołek Ojejku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:56 To już Justyna nie może stwierdzać faktów (nawet nie komentując), żeby ją każdy osioł nie obrażał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: !!! IP: *.speed.planet.nl 20.02.11, 17:17 To, ze jestes malym czlowiekiem widac z Twoich postow. Czy jest cos, w czym jestes wielki (wylewanie frustracji na innych nie liczy sie)? Zastanow sie - co jest zlego z jej wypowiedzi? Przedstawila fakt, poza tym przyznala, ze nie byl to jej dzien. Tylko wielcy potrafia sie przyznawac do slabosci. Odpowiedz Link Zgłoś
deus-cosma-deus Kowalczyk ma już KK!!! 20.02.11, 18:08 www.fiscrosscountry.com/news/kikkan-randall-shines-drammen-updated,1958.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień 20.02.11, 16:54 Po anemicznym starcie Justyny wiedziałem, że to będzie lekki dzień dla Justyny. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 biedne polaczki znowu Justysia im przeszkadza ... 20.02.11, 17:09 zlecialy jak zasrance na forum wylewac swa zolc. Zastanawiam sie skad sie taki syf bezwartosciowy w polskim narodzie bierze. Ma ktos jakies wytlumaczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
deus-cosma-deus kompleksy i jeszcze raz kompleksy 20.02.11, 17:16 i taka typowo polaczkowa przypadłość jaką jest chęć dowalenia rodakowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Re: kompleksy i jeszcze raz kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 17:22 I te same barany po odejściu od kompa, już nie incognito psioczą, że inni to się razem trzymają, a nasz naród skłócony i jedności w nim brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: kompleksy i jeszcze raz kompleksy IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 17:55 Po odejściu od kompa nikt z nimi nie rozmawia, w każdym razie nikt normalny. Dlatego tutaj mogą poszaleć, bo w przeciwieństwie do realu, gdzie ich towarzysze to menele z pod śmietnika, tutaj mogą podyskutować z ludźmi na poziomie, tylko że zamiast z tej niezwykłej możliwości skorzystać robią to co potrafią-pieprzą bzdury i onanizują się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
deus-cosma-deus mimo wszystko jest ich dziś znacznie mniej, 20.02.11, 17:23 bo ich główne narzędzie w dowalaniu Kowalczyk dziś nie brylowało. Marit albo ma również kiryzys po zejściu z gór, albo ta forma juz nie jest taka jaką miała na początku sezonu. Wart zauważenia jest fakt, że w tym sezonie Bjoergen mimo wszystko startowała częściej niż w zeszłym przed IO. W zeszłym sezonie idealnie trafiła z formą na IO, czy w tym uda jej się ta sztuka-tego się niebawem dowiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: biedne polaczki znowu Justysia im przeszkadza, IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.02.11, 17:24 Toć oni muszą być z PiS-u. Sami nic nie potrafią a pretensje do wszystkich. Jak bardzo chciałbym się mylić. Jacyś tacy malkontenci, im wyszły tylko włosy a pretensji oooooooooooooo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: biedne polaczki znowu Justysia im przeszkadza IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 18:12 wg badań, co 4-ty Polak to mieszaniec, a najwieksze zasrance to te z niemiecka krwią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mamoń Re: biedne polaczki znowu Justysia im przeszkadza IP: *.nplay.net.pl 20.02.11, 20:08 Pisząc "biedne polaczki" to masz na myśli 38 milionów polaków, czy kogoś konkretnego ? Podejrzewam, że sam jesteś ( lub może byłeś kiedyś) Polakiem. Jeżeli sra się samemu w swoje gniazdo, to świadczy to tylko o kompletnym skretynieniu srającego( w tym wypadku twoim). A przecież chodzi właśnie o to aby nie być idyjotą! Odpowiedz Link Zgłoś
deus-cosma-deus Justa ma już KK 20.02.11, 18:09 www.fiscrosscountry.com/news/kikkan-randall-shines-drammen-updated,1958.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
franek-janek PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień 20.02.11, 18:16 Tajemnica sie wyjasnila dlaczego Justyna przegrala jeszcze raz z ta koksiara; Przejechala jej po kijku!! Odpowiedz Link Zgłoś
deus-cosma-deus Nie 600 a 550 punkitów jest do zdobycia 20.02.11, 18:28 Regualmin Falun się zmienił, ostatni bieg tego małego touru nie będzie jak to było dotychczas punktowany co oznacza, że w Falun można zdobyć 350 a nie 400 punktów. Zatem w sumie wraz z biegami w lahti do zdobycia jest 550 a nie 600 punktów. Oznacza to, ze Justyny przewaga nad Marit już teraz zapewnia jej 3 KK! Na stronce FIS odtrąbiono już sukces Kowalczyk, tylko nasze pismaki wciąż nic nie wiedzą! www.fiscrosscountry.com/news/kikkan-randall-shines-drammen-updated,1958.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nj Re: Nie 600 a 550 punkitów jest do zdobycia IP: *.dyn.optonline.net 20.02.11, 18:41 Gratuluje analizy. Czesc "reporterow" gazetowych (bo ciezko to nazwac dziennikarstwem) moglaby troche doglebniej podejsc do tematu. Dla takich osob jak Ty warto wejsc raz na jakis czas na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry a z czego te gowniane kijki, 20.02.11, 19:02 podac producenta tych posranych kijkow, powinny byc z wlokna weglowego, niemozliwe do zlamania a tu jakies gowno ze starych plotow z kasiny wielkiej, skandal Odpowiedz Link Zgłoś
yamata Re: a z czego te gowniane kijki, 21.02.11, 00:33 Włókno węglowe też pęka, panie wybitniemądry ;) Widać w życiu nie widziałeś pękniętej rowerowej ramy, nart czy kadłuba jachtu, bo mało dyscyplin uprawiasz... ;) A ci debile, którzy zaczęli ten wątek "jadąc" po wielokrotnej mistrzyni, powinni naprawdę włożyć głowy do kibla i pieprznąć się deklem. Taki kmiot nie miał w życiu biegówek na nogach, ale będzie komentował poczynani mistrza świata! Naprawdę trzeba być bezczelnym do granic... Tego co zdobyła, żaden ćwok jej nie odbierze. A wasze szczekanie zostawcie sobie na stadiony futbolowe i tam komentujcie poczynania waszych bohaterskich "mistrzów"! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchcik77 PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:08 lahti...200pkt,final 3x50 plus200.(plus 3x15za premie w mass start) Gratulujemy 2kryształow (dystanse i ogolna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.11, 11:00 Trudno, zdarza się nawet najlepszym. kurtki narciarskie Odpowiedz Link Zgłoś