Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień

IP: *.kielce.vectranet.pl 20.02.11, 16:08
    Biedna Justysia! Znów cały świat przeciwko niej ;(
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mr. Normalny PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 16:10
        Och Justysiu jak ci wredni wikingowie cię nie lubią. Kijki rozjeżdżają, drogę zajeżdżają i jeszcze jakieś chemikalia biorą. Och Justynko, Justysiu och, och jej!
        • Gość: baba Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:17
          To nie jest ani dowcipne, ani ironiczne, tylko żałosne - nudzi Ci się, idź pobiegać.
          • Gość: thfdh Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 16:20
            Właśnie wracam z biegania i co widzę? Biedna Justysia, znowu, znowu wszyscy przeciw niej! Nawet jej kijki są w zmowie z Norweżkami. Toż to granda!
            • Gość: baba Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:24
              To wróć do biegania, bo jeszcze "??????" nie wypociłeś.
        • hradok Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie 20.02.11, 17:04
          ...ale masz radochę.. ale masz satysfakcje, że ten dzień tak dla ciebie dobrze się ułożył.. znów dołożysz Justynie.. co za zrządzenie losu ten kijek.. i pomyśleć jak taki mały złamany kijek może niektórym poprawić samopoczucie...
      • Gość: Gummo Pochwa finki. IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 20.02.11, 16:17
      • lamigra ZAMACH? 20.02.11, 16:19
        To był zamach, już to widzieli nie jeden raz
      • Gość: max.69 PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:22
        A to świnia, ta finka.
      • Gość: Prezes PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 20.02.11, 16:28
        A gdzie są Ci piewcy talentu Bjergen. No gdzie pytam się?
        • Gość: JUZIA Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:47
          Zastanawiają się, czy ona taka dobra, ale miała pecha, czy lekarstwa przestają działać.
      • dlugpubliczny Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie 20.02.11, 16:29
        > Biedna Justysia! Znów cały świat przeciwko niej ;(

Polskie grubasy sprzed tv, które nigdy biegówek nie wiedziały znowu płaczą.

Pozdrawiam biegaczy.
        • paradise666 Re: PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzie 20.02.11, 16:46
          Bjoergen nie zdobędzie 5 złotych medali .
          Sprinty są jej piętą achillesową .
      • Gość: Gummo Ja bym chciał żeby Finka się moim kijkiem... IP: *.sze.warszawa.supermedia.pl 20.02.11, 16:46
        Ja bym chciał żeby Finka się moim kijkiem zajęła.
        • paradise666 Re: Ja bym chciał żeby Finka się moim kijkiem... 20.02.11, 16:47
          Kowalczyk była źle przygotowana do zawodów
      • Gość: Kotb !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 20.02.11, 16:48
        Pisałem to już wcześniej, teraz zostaje mi tylko powtórzyć. Kowalczyk jest wielkim sportowcem, ale małym człowiekiem!
        • Gość: koziołek matołek Ojejku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:56
          To już Justyna nie może stwierdzać faktów (nawet nie komentując), żeby ją każdy osioł nie obrażał?
        • Gość: Gosc Re: !!! IP: *.speed.planet.nl 20.02.11, 17:17
          To, ze jestes malym czlowiekiem widac z Twoich postow. Czy jest cos, w czym jestes wielki (wylewanie frustracji na innych nie liczy sie)?

Zastanow sie - co jest zlego z jej wypowiedzi? Przedstawila fakt, poza tym przyznala, ze nie byl to jej dzien. Tylko wielcy potrafia sie przyznawac do slabosci.
          • deus-cosma-deus Kowalczyk ma już KK!!! 20.02.11, 18:08
            www.fiscrosscountry.com/news/kikkan-randall-shines-drammen-updated,1958.html
            :)
      • szymek_50 PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień 20.02.11, 16:54
        Po anemicznym starcie Justyny wiedziałem, że to będzie lekki dzień dla Justyny.
      • galaxy2099 biedne polaczki znowu Justysia im przeszkadza ... 20.02.11, 17:09
        zlecialy jak zasrance na forum wylewac swa zolc.
        Zastanawiam sie skad sie taki syf bezwartosciowy w polskim narodzie bierze.
        Ma ktos jakies wytlumaczenie ?
        • deus-cosma-deus kompleksy i jeszcze raz kompleksy 20.02.11, 17:16
          i taka typowo polaczkowa przypadłość jaką jest chęć dowalenia rodakowi :)
          • Gość: antropoid Re: kompleksy i jeszcze raz kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 17:22
            I te same barany po odejściu od kompa, już nie incognito psioczą, że inni to się razem trzymają, a nasz naród skłócony i jedności w nim brak.
            • Gość: As Re: kompleksy i jeszcze raz kompleksy IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 17:55
              Po odejściu od kompa nikt z nimi nie rozmawia, w każdym razie nikt normalny. Dlatego tutaj mogą poszaleć, bo w przeciwieństwie do realu, gdzie ich towarzysze to menele z pod śmietnika, tutaj mogą podyskutować z ludźmi na poziomie, tylko że zamiast z tej niezwykłej możliwości skorzystać robią to co potrafią-pieprzą bzdury i onanizują się nad tym.
        • deus-cosma-deus mimo wszystko jest ich dziś znacznie mniej, 20.02.11, 17:23
          bo ich główne narzędzie w dowalaniu Kowalczyk dziś nie brylowało. Marit albo ma również kiryzys po zejściu z gór, albo ta forma juz nie jest taka jaką miała na początku sezonu. Wart zauważenia jest fakt, że w tym sezonie Bjoergen mimo wszystko startowała częściej niż w zeszłym przed IO. W zeszłym sezonie idealnie trafiła z formą na IO, czy w tym uda jej się ta sztuka-tego się niebawem dowiemy...
        • Gość: Gość portalu Re: biedne polaczki znowu Justysia im przeszkadza, IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.02.11, 17:24
          Toć oni muszą być z PiS-u. Sami nic nie potrafią a pretensje do wszystkich.
          Jak bardzo chciałbym się mylić.
          Jacyś tacy malkontenci, im wyszły tylko włosy a pretensji oooooooooooooo wiele.
        • Gość: arek Re: biedne polaczki znowu Justysia im przeszkadza IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 18:12
          wg badań, co 4-ty Polak to mieszaniec, a najwieksze zasrance to te z niemiecka krwią
        • Gość: inż. Mamoń Re: biedne polaczki znowu Justysia im przeszkadza IP: *.nplay.net.pl 20.02.11, 20:08
          Pisząc "biedne polaczki" to masz na myśli 38 milionów polaków, czy kogoś konkretnego ? Podejrzewam, że sam jesteś ( lub może byłeś kiedyś) Polakiem. Jeżeli sra się samemu w swoje gniazdo, to świadczy to tylko o kompletnym skretynieniu srającego( w tym wypadku twoim). A przecież chodzi właśnie o to aby nie być idyjotą!
      • deus-cosma-deus Justa ma już KK 20.02.11, 18:09

:)
      • franek-janek PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień 20.02.11, 18:16
        Tajemnica sie wyjasnila dlaczego Justyna przegrala jeszcze raz z ta koksiara; Przejechala jej po kijku!!
      • deus-cosma-deus Nie 600 a 550 punkitów jest do zdobycia 20.02.11, 18:28
        Regualmin Falun się zmienił, ostatni bieg tego małego touru nie będzie jak to było dotychczas punktowany co oznacza, że w Falun można zdobyć 350 a nie 400 punktów. Zatem w sumie wraz z biegami w lahti do zdobycia jest 550 a nie 600 punktów. Oznacza to, ze Justyny przewaga nad Marit już teraz zapewnia jej 3 KK! Na stronce FIS odtrąbiono już sukces Kowalczyk, tylko nasze pismaki wciąż nic nie wiedzą!
        • Gość: nj Re: Nie 600 a 550 punkitów jest do zdobycia IP: *.dyn.optonline.net 20.02.11, 18:41
          Gratuluje analizy. Czesc "reporterow" gazetowych (bo ciezko to nazwac dziennikarstwem) moglaby troche doglebniej podejsc do tematu. Dla takich osob jak Ty warto wejsc raz na jakis czas na forum.
      • wybitniemadry a z czego te gowniane kijki, 20.02.11, 19:02
        podac producenta tych posranych kijkow, powinny byc z wlokna weglowego, niemozliwe do zlamania a tu jakies gowno ze starych plotow z kasiny wielkiej, skandal
        • yamata Re: a z czego te gowniane kijki, 21.02.11, 00:33
          Włókno węglowe też pęka, panie wybitniemądry ;) Widać w życiu nie widziałeś pękniętej rowerowej ramy, nart czy kadłuba jachtu, bo mało dyscyplin uprawiasz... ;)

A ci debile, którzy zaczęli ten wątek "jadąc" po wielokrotnej mistrzyni, powinni naprawdę włożyć głowy do kibla i pieprznąć się deklem. Taki kmiot nie miał w życiu biegówek na nogach, ale będzie komentował poczynani mistrza świata! Naprawdę trzeba być bezczelnym do granic...
          Tego co zdobyła, żaden ćwok jej nie odbierze. A wasze szczekanie zostawcie sobie na stadiony futbolowe i tam komentujcie poczynania waszych bohaterskich "mistrzów"! Amen.
      • Gość: kuchcik77 PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 20:08
        lahti...200pkt,final 3x50 plus200.(plus 3x15za premie w mass start)
        Gratulujemy 2kryształow (dystanse i ogolna)
      • Gość: ah PŚ w biegach - Kowalczyk: to nie był mój dzień IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.03.11, 11:00
        Trudno, zdarza się nawet najlepszym.

kurtki narciarskie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka