ewa3214 17.08.07, 18:08 Takiego ekologicznego rodawida mozna ogladać parkującego pod koścołem na Borku w każdą niedziele o 10,30..Ten" super ekolog" parkuje swoją furę centralnie między krzewami a trawnikiem.Żelowy niedotleniony a jednak rodawid Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jj78 Re: rodawid ekologiczny 18.08.07, 12:56 Brawo. Świetny pomysł żeby napiętnować takie zachowania na forum. Popieram. A super ekolog niech się wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetka9 Re: rodawid ekologiczny 19.08.07, 22:37 Rodawid jest antypiśmienniczy.Widziałem to cudo na trawniku miedzy krzewami wpakoanego jakims srebrnym samochodem.Należy pietnować takich dawidków z małej litery Odpowiedz Link Zgłoś
ata1979 Re: rodawid ekologiczny 21.08.07, 11:14 Czy macie pomysł na legalne napiętnowanie takiego kolesia? A może nasyłać na niego jakąś straż miejską? Oczywiście po trzecim ostrzeżeniu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetka9 Re: rodawid ekologiczny 21.08.07, 13:16 Tak staraż miejska powinna reagować,lub policja drogowa ale tak nie jest.W wiekszych miastach jeżeli ktos zaparkuje na trawniku lub w miejscu nie przeznaczonym ma zakładane blokady na koła.Takie blokady proponuje rodawidowi w Miecu pod koścołem.To nie pastwisko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś