Gość: Arl IP: *.acn.waw.pl 27.04.04, 19:36 do boju do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słuchacz Po co ten Żurawski w ataku IP: *.dsl.mindspring.com 27.04.04, 20:18 W ataku powinien być Niedzielan z "Oli'm", a "Żuraw" najwyżej w pomocy z Szymkowiakiem (już Frankowski w Wiśle ostatnio więcej strzela niż on). Zobaczymy też co pokaże Kosowski SuperStar na prawym skrzydle - przecież Smolarek jest w formie - gra i strzela gole dla Feyenoordu, a niedoceniona gwiazda... szkoda gadać. P.S. Rasiaka przyspawać do ławy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dylon Po to aby strzelał gole debilu!!!!! IP: *.ar.wroc.pl 27.04.04, 20:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Debilem to ty jesteś! IP: *.dsl.mindspring.com 27.04.04, 20:44 Ile tych bramek on strzelił w 28 meczach, co? Nawet karnego w Korei nie wykorzystał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. HAJTO a mialem taka ochote nogi polamiac irlandczykom... IP: 168.208.215.* 27.04.04, 21:13 ...trudno pierwsza czesc przesiedze na lawce moze jakies fajki opchne olemu, slyszalem ze grecy duzo pala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek dobre! IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 27.04.04, 22:49 bedzie luz najpierw "grilla" sie zrobi z mlodzieza, potem lawa i kilka kartonow fajek "zejdzie", potem wpadnie sie do swierszcza na imprezke i bedzie cacy. tak jeszcze moze kogos butem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWIERSZCZU Re: a mialem taka ochote nogi polamiac irlandczyk IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 00:30 a po meczyku imprezka u mnie - do rana!!! tomek iwan i rychu staniek juz sie zapowiedzieli. aaa i skonczyly mi sie fajki z poprzedniej dostawy, zalatwilbys cos nowego tomek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz kużba, a jóźwiak czemu nie gra ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 17:04 o kużba, a jóźwiak czemu nie gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Debilem to ty jesteś! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.04, 00:01 A policzyłeś Debilu ile miał asyst? /po co piepszyz takie farmazony jak nic nie wiesz o piłce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Debilem to ty jesteś! IP: *.chello.pl 28.04.04, 00:55 Gość portalu: x napisał(a): > A policzyłeś Debilu ile miał asyst? /po co piepszyz takie farmazony jak nic nie > wiesz o piłce? Żurawskiemu jak na razie udały się 2 mecze w kadrze: z Wyspami Owczymi w 2000 - 2 gole, i z Wyspami Owczymi ostatnio - 4 asysty. proponuję więc wstrzymać się z powołaniami dla niego do następnego meczu z połowiaczami dorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Debilem to ty jesteś! IP: *.chello.pl 28.04.04, 13:05 korekta - ten pierwszy mecz z Owczarzami był oczywiście w roku 2002, a nie 2000... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dest Re: Po to aby strzelał gole debilu!!!!! IP: *.crowley.pl 28.04.04, 14:17 Z niego taki strzelec w kadrze jak z raka odrzutowiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Po co ten Żurawski w ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:02 To najlepszy piłkarz polskiej ligi (obiektywnie, spójrz na statystyki), więc trener reprezentacji musi go powoływać. Jeżeli w reprezentacji nie gra równie dobrze, to może Janas powinien się zastanowić czy to nie jego błąd w ustawieniu drużyny. Być Żurawski może mógłby grać w pomocy. Co do Rasiaka to zgadzam się że to nie jest poziom reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuraw-cipeczka Re: Po co ten Żurawski w ataku IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 13:28 jaki najlepszy pilkarz???moze w wiselce jest najlepszy,chociaz bardziej pilkarsko cenie nawet tam glowackiego i uche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaReprezentacji Re: Po co ten Żurawski w ataku IP: *.aster.pl 28.04.04, 11:08 ciekawe jak Ty byś zagrał! Dajcie spokój Żurawskiemu! Chyba trener lepiej zna dyspozycje zawodników niż Ty!!!!!!!!!!!!!To najlepszy napastnik i moze bardzo duzo zdzialac. Nie mozna obwiniac tylko jego o porazki reprezentacji. Chcialam zauwazyc ze gra cala druzyna. I cała druzyna musi walczyc. Żuraw i reszta! I wtedy zwyciezą. Ja w to wierze. Jednak myslenie typu: Żuraw nie umie grac w reprezentacji jest ogromnym uproszczeniem...ALe wiem...tak jest łatwiej... No ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eberhard@o2.pl Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:21 Zurawski jest bardzo dobrym pilkarzem tylko w reprezentacji nie ma mu kto zagrywac...na marginesie Lewandowski to delikatnie mowiac nieporozumienie przeciez chlopak nie ma pojecia co z pilka zrobic niedelikatnie mowiac wywalic go na zbity pysk toz to ostatni patalach Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: W środę mecz MŚ Kanada - Szwecja 27.04.04, 22:50 I to jest rozrywka a nie jakaś tam kopana w wykonaniu nieudaczników i to o pietruszke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwosc Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 27.04.04, 23:36 Ten listkiewicz niech interweniuje u swego rabina w sprawie swojej antypolskiej glupoty. szczescie, ze chociaz sedzia uratowal nas, chciaz na poczatek od Hajty. Liczyc trzeba ze rozsadek i dobra kondycja Janasa uratuje nas od reszty kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarkin Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 27.04.04, 23:48 Obrona Wisly Klos+Glowacki to moze rownac sie tylko katostrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Pomysł na reprezentację był(jest?) IP: *.enformatic.pl 28.04.04, 01:43 Świetnym pomysłem janasa była gra dwoma defensywnymi pomocnikami. Gdy zabrakło Kukiełki w meczu z USA, gra padła. Upór przy Lewandowskim daje do myślenia: może faktycznie jest on dobry w odbiorze piłki (bo w atakowaniu jest beznadziejny)? Janas przecież głupi nie jest. Radomski i Szymkowiak mnie nie przekonują, ale można jeszcze dać im szansę (zwłaszcza Radomskiemu). Tylko dlaczego nie Mila? Skrzydła-nareszcie jest wybór: Krzynówek, Smolarek, Kosowski, Gorawski. Jest lewa i prawa strona! Atak: dziś pierwszy jest dla mnie Niedzielan-szybki, silny, pewny swoich umiejętności strzeleckich i skuteczny. Oli to spryciarz, oby wrócił do pełni formy. Żurawski się przełamie, poza tym jest jedynym chyba polskim piłkarzem, który umie w biegu oddać strzał z 18-20 metrów i trafić w światło bramki. Rasiak jest sztywny, wolny, kiepski technicznie, ale nie pęka w walce o piłkę i na Brytyjczyków wszelakiej maści może się przydać. Obrona: tu mam najwięcej obaw. Nie mogę przeżałować braku Jacka Zielińskiego (wiem, wiem, jest "stary"). Jacek umiał pokierować Głowackim. Żewłakow-chyba życiowa forma, Rząsa-mało przekonujący (Norymberga i trener Wolf-byłoby wspaniale). Hajto-niech gra z taką klasą jak w klubie i przestanie wreszcie zachowywać się prymitywnie. Tomek jest kontrowersyjny, ale oddany reprezentacji, wali knoty, ale nie można mu odmówić serca do gry i dużych umiejętności. Kłos-niedoceniany. Bąk-indywidualnie dobry, ale chyba kiepsko kieruje obroną. Nawet z przeciętnych graczy da się stworzyć silną drużyne. Trzeba grać w stabilnym składzie (mimo gorszych meczów) i chcieć walczyć. W meczu z USA klęskę spowodowały: gra na stojaka. My musimy sukces wybiegać, nie bać się strat piłki i wychodzić zza pleców przeciwnika. POLSKA I TAK BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA!!!!!!!!! (Ale przynudziłem!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WŁADEK Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 28.04.04, 07:12 nie pszyjedzie jeden z gości,Kean ekspert łamania kości.Irlandia silną drużyną będie, wAngli oni grają wszędzie,i tu jest moja wola,Polacy prosze więcej niż jednego GOLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.04.04, 07:33 Nie rozumiem zachowania Janasa, juz po raz kolejny stawia na LEWANDOWSKIEGO - a ten zawodnik w dalszym ciagu ma problemy z rozgrywaniem no i przede wszystkim KONDYCJA!!- po 20 min wyglada jak by mial dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarnet A gdzie JOP? IP: *.ha.pwr.wroc.pl 28.04.04, 14:08 Obrona bez JOPa wpada w popłocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandja zurawski,kosowski,szynkowiak,lewandowski,hajto=> IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.04, 15:07 out.zurawski moze ewentualnie grac w pomocy,bo jest za slaby na porzadnych obroncow,kosowski to jakies nieporozumienie=>rezerwy kaiserslautern to poziom podobny do Switu N.D,szymkowiaka trzeba juz zastapic Mila,caly czas ma jakies kontuzje,uwaza siebie za wielka gwiazde i juz sie starzeje,lewandowski moglby byc rezerwowym,a hajto tez,mozna go wpuszczac,zeby polamal komus nogi jezeli bedzie zbyt dobrze gral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak POLSKA tu du du POLSKA tu du du IP: *.nawojka.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 28.04.04, 16:01 POLSKA tu du du POLSKA tu du du Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: W środę mecz towarzyski Polska - Irlandia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.04.04, 17:35 Odpowiedz Link Zgłoś