Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arka - Lech

• bmc3i Niewiarygodne. 05.03.11, 21:24
        Po tak koszmarnej grze strzelić 3 bramki w ostatnich 5 minutach meczu, to sie nawet nawet w grach komputerowych nie zdarza.

A tak naprawdę, świadczy to o tym, jak nieułozoną drużyną jest Arka.
      • Gość: damianosxd5 Re: Arka - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:25
        olek-tv.pl ogladałem cały mecz za darmo polecam
      • sacrificer Arka - Lech 05.03.11, 21:27
        Hmmm...zastanawia mnie czemu broni Kotor ( wiem, iż spisuje się teraz bardzo dobrze ) a Buric nie dostaje szan na gre
        • lintu666 Kotor 05.03.11, 21:29
          Obawiam się, że sam sobie odpowiedziałeś ;)
        • Gość: JuliaKKS Re: Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:41
          No właśnie..Nawet jak Lech był na zgrupowaniach, to Kotorowski grał chyba w każdym sparingu.. Burić grał przecież w 1 meczu z Manchesterem City i pomimo tego, że wpuścił 3 bramki prezentował się całkiem nieźle. Nie jestem pewna, ale chyba bronił też w meczu z Juventusem (3:3) :)
          • visitor_q Re: Arka - Lech 06.03.11, 11:30
            W Turynie bronił Kotorowski, a na zgrupowaniach Kotorowski nie grał w każdym sparingu.
            Z FC Basel, Young Boys Berno, Kotorowski i Burić po połowie.
            Z FC Timisoara, Hajduk Split Burić całe spotkanie.
            Z FC Zestafoni, Olimpija Ljubljana, Litex Łowecz Kotorowski całe spotkanie.
            Z Lokomotiw Płowdiw, Steaua Bukareszt Kasprzik całe spotkanie.
        • Gość: hjk Re: Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 22:51
          W bramce powinna być stabilizacja, a nie rotacja...
      • Gość: Undertikavient Arka - Lech IP: *.fpt.vn 05.03.11, 21:29

Dobry mecz, dobre bramki. Ciekawy reportage.

---
        gseauthorization.blog.onet.pl/
      • Gość: JuliaKKS Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:37
        "Bo Mistrza poznaje się po tym, jak kończy"
        To jest doskonały przykład, że w Lecha trzeba wierzyć do ostatniej minuty. :)
        "Biegać, Walczyć, Starać Się - W LECHU Trzeba" ;D
      • Gość: Damian Arka - Lech IP: 178.73.48.* 05.03.11, 21:41
        A Wojciechowski zwolnil Bakero i teraz Lech juz przescigna Polonie - hahahaha, niech mu teraz Theo Bos i Citko zawojuja lige!
      • blogergrajek Arka - Lech 05.03.11, 22:36
        Brawo Lech, Brawo Bakero

Grajcie w Gry MMO
      • dwuimienny Arka - Lech 05.03.11, 23:19
        Nie oglądałem tylko samego początku meczu. Nie wiem, co się wtedy działo, ale od momentu kiedy zacząłem oglądać spotkanie, to drużyną przeważającą, kontrolującą sytuację na boisku była Arka. Lech grał bardzo słabo. Praktycznie nie istniał. Przez 85 minut nie stworzył żadnej sytuacji, a nawet nie oddał żadnego celnego strzału. W drugiej połowie mecz się wyrównał, ale stanowczo nie można było powiedzieć, że Lech jest drużyną lepszą. O wszystkim zadecydowały indywidualne umiejętności Lechitów i błąd Brumy, który rozłożył Arkę.

Naprawdę szkoda mi drużyny z Gdyni, bo Dariusz Pasieka potrafi swój zespół świetnie ustawić w defensywie. Niestety brakuje im ognia z przodu, a szkoda, bo gra tam naprawdę kilku ciekawych piłkarzy. Dzisiaj potrafili sobie świetnie radzić z Lechitami, ale taka jest piłka. Raz na wozie raz pod wozem.

Ps. Coraz bardziej realne wydaje się utrzymanie Cracovii:)

Ps.2 zapraszam na mojego bloga offtheball.blox.pl/html

• Gość: Kuba Arka - Lech IP: *.echostar.pl 05.03.11, 23:28
        Brawo Kolejorz! To sztuka wygrać gdy nie idzie a ten mecz się nie układał od samego początku. Bardzo cenne trzy punkty i trzeba koniecznie zawalczyć o wygraną w meczu z Cracovią.

Do boju Kolejorz !
      • Gość: SATANandROMAN Głupota Brumy i gapiostwo Rozica Wideo! IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.11, 23:38
        www.youtube.com/watch?v=nhO7mlUNUq0
        Tu widać wszystko jak na dłoni. Kompletny idiotyzm wcześniej pewnych w swoich interwencjach defensorów Arki.
      • ant44 Arka - Lech 06.03.11, 00:00
        konstatując paralelę paradygmatu nj. pasieki, dochodzę do wniosku, iż wali mnię to.
        • Gość: SATANandROMAN Re: Arka - Lech IP: *.gdynia.mm.pl 06.03.11, 00:16
          ant44 napisał:

> konstatując paralelę paradygmatu nj. pasieki, dochodzę do wniosku, iż wali mnię
          > to.

toż to genialne w swojej prostocie ;)
      • Gość: Kuba Arka - Lech IP: *.echostar.pl 06.03.11, 01:28
        Podoba mi się rotacja jaka stosuje Bakero bo dzięki temu każdy może grać i wierzy w siebie przez co jest konkurencja. Widziałem fajny wywiad z Bakero , w którym mówił o swojej filozofii prowadzenia zespołu i podoba mi się. Panowie i Panie umówmy się , ze nie każdy pomysł się uda i sprawdzi ale cieszy mnie , ze mamy nieszablonowego trenera , który jest odważny i potrafi realizować różne pomysły. Dziś Lech grał słabo ale Bakero ze zmianami trafił i jak by nie patrzeć kolejne trzy punkty Kolejorz zdobył. Poza tym tak jak już wspomniałem sztuka jest wygrać mecz w , którym nie idzie. A co wpuszczania młodego przy stanie 2 - 0 to dla mnie jest to takie działanie na alibi , żeby się dziennikarze się nie czepiali. Jak dla mnie wpuszczanie chłopaka w momencie gdy wynik nie jest pewny jest korzystniejsze bo pozwala się bardziej pokazać wziąść grę na siebie pokazać własna inwencję a nie doczłapać mecz do końca. Jestem tez bardzo przeciwny plotkom o przyjściu do Lecha Janasa. Ten trener daje gwarancje , ze Lech zrobi trzy kroki w tył w rozwoju. Tak więc mam nadzieję , ze Bakero w Lechu zostanie bo ma świetne pomysły i dobry wpływ na drużynę.
        • Gość: racjonalnykibickks ciekawe czy miałbys taki sam poglad gdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 09:10
          ciekawe czy miałbys taki sam poglad gdyby lech tego meczu nie wygral wtedy to wszyscy by grzmieli ze z bakero taki trener jak z ... na razie jakos mu sie udaje ale jak to dlugo te fuksiarstwo bedzie trwalo to nie wiem, wiem za to ze z taka gra to my wisly,legii,czy jagielonii nie pokonamy a jesli tego nie zrobimy to puchary zegnajcie
      • Gość: Kolejorz Arka - Lech IP: *.lubonet.com 06.03.11, 08:51
        Wygralismy i teraz pogon za czolowka Kolejorz
      • Gość: Kuba Arka - Lech IP: *.echostar.pl 06.03.11, 10:39
        Pewnie czułbym niedosyt gdyby nie wygrali , ale nie zmienia to faktu , ze podobają mi się zmiany Bakero. Wolę takiego trenera niż Skorze , który wkłada garniturek rysuje wykres i mówi , ze no niestety nie byliśmy dostatecznie skuteczni a w składzie praktycznie niczego nie zmienia. Wierzę tez , ze lepsza gra przyjdzie w najważniejszym momencie. Denerwujące jest , ze Kolejorrz wdaję się w taka bezwładna kopanine mając piłkarzy dobrych technicznie i mam nadzieję , ze to się zmieni już w meczu z Cracovią. Trzeba tez zaznaczyć , ze to był szósty mecz Lecha w przeciągu 17 dni a taka dawka dla każdego naszego klubu ale to dobrze niech się przyzwyczajają do profesjonalnej piłki , bo to co gra nasza liga nie jest normalne by odpoczywać trzy miesiące.
      • Gość: adam9048 Arka - Lech IP: *.budimpex.net 06.03.11, 11:10
        adam pieknie moj lech i tak dalej .LOKOMOTYWO .GRATULACJE
        • Gość: ZWZ Re: Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 18:48
          Nie lech tylko amica. Bądź precyzyjny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka