Gość: Barca!!!! IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:13 Barca gurą!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARSENAL!!! FC Barcelona - Real Saragossa IP: 81.219.50.* 05.03.11, 20:25 ( GÓRĄ ) Raczej dołem i tak arsenal ich rozjedzie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebac real Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 20:47 twoja stara rozjedzie parchu.barca zniszczy kazdego i tak ma byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 09:04 LOL! W dwuszeregu zbiórka i wypiąć pośladki. Panisko musi sobie ulżyć, bo go testosteron rozsadzi. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 20:29 górą jak już coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barca!!!!!!!!!!!! FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:30 ARSENAL!!! arsenal jest gupi z remisował nie umie grać a o barcy powiem tylko jedno Barca jest najlepsza żaden gupi arsenal ją nie powsztrzyma !!!!!!!!Barca numerem1Milan2 a Arsenal ostatni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadad Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.lodz.mm.pl 05.03.11, 20:33 mimo ze jestem kibicem Barcelony to wstyd mi za takich kibiców jak ty , na ch** prowokujesz dzieciaku ? , do książek i spać !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barca Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:36 Ile ,asz lat wieśniaku gupi ić kupić książke puchatka jak cie stać hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCA FCB! FC Barcelona - Guwno IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:34 Barca jest nalepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekxyz12@wp.pl FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.11, 20:39 na kturym kanale leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCA Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:42 Chyba na N Sport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HubertMKS Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: 81.219.62.* 05.03.11, 22:13 pisze się KTÓRYM i GÓRA! jak nie umiecie pisać to do słownika zaglądać! Wszystkie mecze FCB są na Canal+Sport lub Canal+Sport2. A tak w ogóle po co takie pisanie Barca górą i a Arsenal dołem lub na odwrót? Obie drużyny pokazują świetny klasowy football. A w najbliższym starciu mam nadzieje że Barca wyjdzie zwycięsko ale będzie ciężko. Visca El Barca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realos FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 21:32 Co tak skromnie panowie gracie? Gwiazdy na wybiegu. Lumbago was dopadło czy cuś..? Z Arsenalem to też łatwo nie będzie-co? A Real już czeka... Viva Madrid!!! Odpowiedz Link Zgłoś