Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FC Barcelona - Real Saragossa

IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:13
    Barca gurą!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ARSENAL!!! FC Barcelona - Real Saragossa IP: 81.219.50.* 05.03.11, 20:25
        ( GÓRĄ ) Raczej dołem i tak arsenal ich rozjedzie!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jebac real Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 20:47
          twoja stara rozjedzie parchu.barca zniszczy kazdego i tak ma byc!
          • Gość: Seba Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 09:04
            LOL! W dwuszeregu zbiórka i wypiąć pośladki. Panisko musi sobie ulżyć, bo go testosteron rozsadzi. :P
      • Gość: oooo Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 20:29
        górą jak już coś :D
      • Gość: Barca!!!!!!!!!!!! FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:30
        ARSENAL!!! arsenal jest gupi z remisował nie umie grać a o barcy powiem tylko jedno Barca jest najlepsza żaden gupi arsenal ją nie powsztrzyma
        !!!!!!!!Barca numerem1Milan2 a Arsenal ostatni!!
        • Gość: sadad Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.lodz.mm.pl 05.03.11, 20:33
          mimo ze jestem kibicem Barcelony to wstyd mi za takich kibiców jak ty , na ch** prowokujesz dzieciaku ? , do książek i spać !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Barca Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:36
            Ile ,asz lat wieśniaku gupi ić kupić książke puchatka jak cie stać hahahaha
      • Gość: BARCA FCB! FC Barcelona - Guwno IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:34
        Barca jest nalepsza!
      • Gość: maciekxyz12@wp.pl FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.11, 20:39

na kturym kanale leci
        • Gość: BARCA Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 20:42
          Chyba na N Sport?
        • Gość: HubertMKS Re: FC Barcelona - Real Saragossa IP: 81.219.62.* 05.03.11, 22:13
          pisze się KTÓRYM i GÓRA! jak nie umiecie pisać to do słownika zaglądać! Wszystkie mecze FCB są na Canal+Sport lub Canal+Sport2. A tak w ogóle po co takie pisanie Barca górą i a Arsenal dołem lub na odwrót? Obie drużyny pokazują świetny klasowy football. A w najbliższym starciu mam nadzieje że Barca wyjdzie zwycięsko ale będzie ciężko.

Visca El Barca
      • Gość: Realos FC Barcelona - Real Saragossa IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 21:32
        Co tak skromnie panowie gracie? Gwiazdy na wybiegu. Lumbago was dopadło czy cuś..?
        Z Arsenalem to też łatwo nie będzie-co? A Real już czeka... Viva Madrid!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka