Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    05.03.11, 23:36
    Banaś został uznany strzelcem drugiego gola dla Górnika,a nie Gasparik!
    Obserwuj wątek
      • airperfume Re: Banaś 06.03.11, 17:59
        jestem kibicem Górnika ale przyznam, że wg. mnie bramka w ogóle nie padła
        • akst1 Re: Banaś 06.03.11, 18:39
          Ale załóżmy, że padła, jak chce sędzia. To czy w tej sytuacji nie należałaby się asysta Kwiekowi?
          • akst1 Re: Banaś 06.03.11, 18:49
            Przepraszam Kwiek ma 9 pkt., a więc ta asysta musiała zostać zaliczona.
            • jacoos2000 Re: Banaś 06.03.11, 19:09
              Zmieńcie w końcu tę informację. to Banaś a nie gasparik jesr strzelcem drugiego gola.
      • marwi75 Re: Banaś 06.03.11, 19:13
        marcin666185 napisał:

> Banaś został uznany strzelcem drugiego gola dla Górnika,a nie Gasparik!

przez kogo został uznany ?
        • m41 Re: Banaś 06.03.11, 19:17
          oficjalny serwis Górnika powołuje się na protokół sędziowski...
          www.gornikzabrze.pl/pl-news,news,528,Banas_z_trafieniem_Sikorski_z_kogutem
          • marwi75 Re: Banaś 06.03.11, 19:21
            m41 napisał:

> oficjalny serwis Górnika powołuje się na protokół sędziowski...
            > www.gornikzabrze.pl/pl-news,news,528,Banas_z_trafieniem_Sikorski_z_kogutem

no tą informację to już wiemy od wczoraj - ale ona wciąż nic nie wyjaśnia.
            Ja nie mam pewności że ktoś widział ten protokół - nie jest to ogólnodostępny dokument
            • m41 Re: Banaś 06.03.11, 19:35
              Kierownik drużyny musi podpisać protokół, więc na pewno go widział i nie widzę powodu dla którego oficjalny serwis Górnika miałby pisać nieprawdę...
              Ponadto są też wypowiedzi zawodników świadczące o tym, że to jednak Banaś strzelił gola.. Jeśli powtórki nic nam nie pokazują to chyba powinniśmy w takich sytuacjach uwzględniać opinię zawodników, bo oni jedyni mogą przekazać nam co tam naprawdę się stało...
              • majron78 Re: Banaś 06.03.11, 19:45
                m41 napisał:

Jeśli powtórki nic nam nie pokazują to chyba powinniśmy w takich syt
                > uacjach uwzględniać opinię zawodników, bo oni jedyni mogą przekazać nam co tam
                > naprawdę się stało...
                Taaa... i uwzględnijmy jeszcze opinię Pana Stasia, bo on siedział za bramką i widział najlepiej...:-) tutaj wyrocznią niestety będzie Ekstraklasa - niestety bo i tam zdarzają sie pomyłki, a i fachowców za wielu to nie ma...
                • dejv Re: Banaś 06.03.11, 21:47
                  a na jakiej podstawie wyrocznia ma byc ekstraklasa ?? nigdy w wl ekstraklasa nie byla wyrocznia...
                  • majron78 Re: Banaś 07.03.11, 08:43
                    dejv napisał:

> a na jakiej podstawie wyrocznia ma byc ekstraklasa ?? nigdy w wl ekstraklasa ni
                    > e byla wyrocznia...
                    Zapomniałem... przecież wyrocznią jest "Dutsche Zietung" :-) . Dejv przecież wszystkie kartki, których wcześniej nie było, bramki trudne do rozstrzygnięcia biorą się z oficjalnych liczb Ekstraklasy. Oczywiście, że sa pewne interpretacje adminów, ale czymś muszą sie podpierać, a nic z nieba sie nie bierze :-)
                    • dejv Re: Banaś 07.03.11, 12:32
                      bylo wiele sytuacji, gdzie w ekstraklasie podawali co innego niz w punktacji wl.
                      • dejv Re: Banaś 07.03.11, 12:33
                        I nie mowie e to zle, bo czasami decyzje ekstraklasy byly smieszne,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka