marcin666185 05.03.11, 23:36 Banaś został uznany strzelcem drugiego gola dla Górnika,a nie Gasparik! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airperfume Re: Banaś 06.03.11, 17:59 jestem kibicem Górnika ale przyznam, że wg. mnie bramka w ogóle nie padła Odpowiedz Link Zgłoś
akst1 Re: Banaś 06.03.11, 18:39 Ale załóżmy, że padła, jak chce sędzia. To czy w tej sytuacji nie należałaby się asysta Kwiekowi? Odpowiedz Link Zgłoś
akst1 Re: Banaś 06.03.11, 18:49 Przepraszam Kwiek ma 9 pkt., a więc ta asysta musiała zostać zaliczona. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoos2000 Re: Banaś 06.03.11, 19:09 Zmieńcie w końcu tę informację. to Banaś a nie gasparik jesr strzelcem drugiego gola. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Banaś 06.03.11, 19:13 marcin666185 napisał: > Banaś został uznany strzelcem drugiego gola dla Górnika,a nie Gasparik! przez kogo został uznany ? Odpowiedz Link Zgłoś
m41 Re: Banaś 06.03.11, 19:17 oficjalny serwis Górnika powołuje się na protokół sędziowski... www.gornikzabrze.pl/pl-news,news,528,Banas_z_trafieniem_Sikorski_z_kogutem Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Banaś 06.03.11, 19:21 m41 napisał: > oficjalny serwis Górnika powołuje się na protokół sędziowski... > www.gornikzabrze.pl/pl-news,news,528,Banas_z_trafieniem_Sikorski_z_kogutem no tą informację to już wiemy od wczoraj - ale ona wciąż nic nie wyjaśnia. Ja nie mam pewności że ktoś widział ten protokół - nie jest to ogólnodostępny dokument Odpowiedz Link Zgłoś
m41 Re: Banaś 06.03.11, 19:35 Kierownik drużyny musi podpisać protokół, więc na pewno go widział i nie widzę powodu dla którego oficjalny serwis Górnika miałby pisać nieprawdę... Ponadto są też wypowiedzi zawodników świadczące o tym, że to jednak Banaś strzelił gola.. Jeśli powtórki nic nam nie pokazują to chyba powinniśmy w takich sytuacjach uwzględniać opinię zawodników, bo oni jedyni mogą przekazać nam co tam naprawdę się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
majron78 Re: Banaś 06.03.11, 19:45 m41 napisał: Jeśli powtórki nic nam nie pokazują to chyba powinniśmy w takich syt > uacjach uwzględniać opinię zawodników, bo oni jedyni mogą przekazać nam co tam > naprawdę się stało... Taaa... i uwzględnijmy jeszcze opinię Pana Stasia, bo on siedział za bramką i widział najlepiej...:-) tutaj wyrocznią niestety będzie Ekstraklasa - niestety bo i tam zdarzają sie pomyłki, a i fachowców za wielu to nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Banaś 06.03.11, 21:47 a na jakiej podstawie wyrocznia ma byc ekstraklasa ?? nigdy w wl ekstraklasa nie byla wyrocznia... Odpowiedz Link Zgłoś
majron78 Re: Banaś 07.03.11, 08:43 dejv napisał: > a na jakiej podstawie wyrocznia ma byc ekstraklasa ?? nigdy w wl ekstraklasa ni > e byla wyrocznia... Zapomniałem... przecież wyrocznią jest "Dutsche Zietung" :-) . Dejv przecież wszystkie kartki, których wcześniej nie było, bramki trudne do rozstrzygnięcia biorą się z oficjalnych liczb Ekstraklasy. Oczywiście, że sa pewne interpretacje adminów, ale czymś muszą sie podpierać, a nic z nieba sie nie bierze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Banaś 07.03.11, 12:32 bylo wiele sytuacji, gdzie w ekstraklasie podawali co innego niz w punktacji wl. Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Banaś 07.03.11, 12:33 I nie mowie e to zle, bo czasami decyzje ekstraklasy byly smieszne, Odpowiedz Link Zgłoś