salvador87 15.03.11, 13:55 Kiedy przewidywane jest zamknięcie dołączania do lig prywatnych? Będzie wcześniej jakiś komunikat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-clapek Re: Ligi prywatne? 15.03.11, 14:37 Swoją drogą jak można cały czas mówić, że w ligach prywatnych nie ma rywalizacji, klasyfikacja jest totalnie bez sensu, a wygrywają zawsze Piłkarzyki 07? W tej edycji lider w ligach jest co chwilę inny, rywalizacja jest interesująca, a Piłkarzyki 07 ani razu jeszcze nie były na czele. To jest chyba pierwsza klasyfikacja w którą wchodzę po przeliczeniu punktów. Tak więc myślę, że z tymi ligami nie jest tak źle jak wielu pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Ligi prywatne? 15.03.11, 14:44 Ligi prywatne są źle zorganizowane,nie dlatego że wygrywała Twoja liga,ale dlatego,że istnieje mozliwość dołączania do wielu lig - nie tylko jednej.Premiowanie wygrana pieniężną takiej sztucznej rywalizacji jest niemoralne.Nagradzana jest tu tylko i wyłącznie chciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Ligi prywatne? 15.03.11, 15:16 keicam47 napisał: > Ligi prywatne są źle zorganizowane,nie dlatego że wygrywała Twoja liga,ale dlat > ego,że istnieje mozliwość dołączania do wielu lig - nie tylko jednej.Premiowani > e wygrana pieniężną takiej sztucznej rywalizacji jest niemoralne.Nagradzana jes > t tu tylko i wyłącznie chciwość. I ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Dlatego w konkurencyjnej grze już nie ma nagród dla prezesów w najlepszej lidze prywatnej. Jest tylko i wyłącznie dla jej administratora. Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Re: Ligi prywatne? 20.03.11, 12:37 Odpowie mi ktoś z administratorów na moje pytanie czy weźmiecie nas z zaskoczenia jak było to bodajże w zeszłej edycji. Możną określic deadline i będzie po problemie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Ligi prywatne? 20.03.11, 18:14 salvador87 napisał: > Odpowie mi ktoś z administratorów na moje pytanie czy weźmiecie nas z zaskoczen > ia jak było to bodajże w zeszłej edycji. Możną określic deadline i będzie po pr > oblemie ;) zawsze jest to połowa gry. 15 kolejek czyli przed 8 kolejką będzie zamknięcie - postaramy się pamiętać o stosownym komunikacie. Z drugiej strony takie zamknięcie bez powiadomienia powoduje że nie zmienia się lig tuż przed ich zamknięciem... Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Re: Ligi prywatne? 22.03.11, 13:57 Niby racja, ale przez 8 kolejek jeszcze wiele moze się zdarzyć, wiec zmiana ligi moze dużo nie dać;) Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Ligi prywatne? 22.03.11, 14:34 Nic.Nic nie powinna dać zmiana ligi. Zmiana ligi wogóle nie powinna być możliwa. Owszem zapisy do lig mogą trwać do którejś tam kolejki,ale jesli już zapiszemy się do tej a nie do innej ligi,to powinno to już byc na stałe,a nie na chwilę. Nagród za ligi prywatne,prowadzone w obecnej formie nie powinno byc wcale. Odpowiedz Link Zgłoś