Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ligi prywatne?

15.03.11, 13:55
    Kiedy przewidywane jest zamknięcie dołączania do lig prywatnych? Będzie wcześniej jakiś komunikat?
    Obserwuj wątek
      • t-clapek Re: Ligi prywatne? 15.03.11, 14:37
        Swoją drogą jak można cały czas mówić, że w ligach prywatnych nie ma rywalizacji, klasyfikacja jest totalnie bez sensu, a wygrywają zawsze Piłkarzyki 07? W tej edycji lider w ligach jest co chwilę inny, rywalizacja jest interesująca, a Piłkarzyki 07 ani razu jeszcze nie były na czele.
        To jest chyba pierwsza klasyfikacja w którą wchodzę po przeliczeniu punktów. Tak więc myślę, że z tymi ligami nie jest tak źle jak wielu pisze.
        • keicam47 Re: Ligi prywatne? 15.03.11, 14:44
          Ligi prywatne są źle zorganizowane,nie dlatego że wygrywała Twoja liga,ale dlatego,że istnieje mozliwość dołączania do wielu lig - nie tylko jednej.Premiowanie wygrana pieniężną takiej sztucznej rywalizacji jest niemoralne.Nagradzana jest tu tylko i wyłącznie chciwość.
          • t-clapek Re: Ligi prywatne? 15.03.11, 15:16
            keicam47 napisał:

> Ligi prywatne są źle zorganizowane,nie dlatego że wygrywała Twoja liga,ale dlat
            > ego,że istnieje mozliwość dołączania do wielu lig - nie tylko jednej.Premiowani
            > e wygrana pieniężną takiej sztucznej rywalizacji jest niemoralne.Nagradzana jes
            > t tu tylko i wyłącznie chciwość.

I ja doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Dlatego w konkurencyjnej grze już nie ma nagród dla prezesów w najlepszej lidze prywatnej. Jest tylko i wyłącznie dla jej administratora.
      • salvador87 Re: Ligi prywatne? 20.03.11, 12:37
        Odpowie mi ktoś z administratorów na moje pytanie czy weźmiecie nas z zaskoczenia jak było to bodajże w zeszłej edycji. Możną określic deadline i będzie po problemie ;)
        • marwi75 Re: Ligi prywatne? 20.03.11, 18:14
          salvador87 napisał:

> Odpowie mi ktoś z administratorów na moje pytanie czy weźmiecie nas z zaskoczen
          > ia jak było to bodajże w zeszłej edycji. Możną określic deadline i będzie po pr
          > oblemie ;)

zawsze jest to połowa gry. 15 kolejek czyli przed 8 kolejką będzie zamknięcie - postaramy się pamiętać o stosownym komunikacie. Z drugiej strony takie zamknięcie bez powiadomienia powoduje że nie zmienia się lig tuż przed ich zamknięciem...
          • salvador87 Re: Ligi prywatne? 22.03.11, 13:57
            Niby racja, ale przez 8 kolejek jeszcze wiele moze się zdarzyć, wiec zmiana ligi moze dużo nie dać;)
            • keicam47 Re: Ligi prywatne? 22.03.11, 14:34
              Nic.Nic nie powinna dać zmiana ligi. Zmiana ligi wogóle nie powinna być możliwa.
              Owszem zapisy do lig mogą trwać do którejś tam kolejki,ale jesli już zapiszemy się do tej a nie do innej ligi,to powinno to już byc na stałe,a nie na chwilę.
              Nagród za ligi prywatne,prowadzone w obecnej formie nie powinno byc wcale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka